A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
fs9pilot #22413 Nem mindenki jár étterembe, nem mindenki jár moziba, pláne meg ketten.. Ezek egyáltalán nem "életszerű" példák amiket ide írtál. Én egyiket sem "űzöm", mivel NINCS miből. Sajnos én sem tartozom azok közé, akik egy szoftverre ki tudnak adni 3 vagy 6 ezreket, esetleg többet. Ez a pénz kell jobb dolgokra is.
Félreértés ne essék, nekem sem öröm hogy warez dolgokkal játszom / használok, de ha nincs rá pénz, akkor nincs! Nekem is sokkal nagyobb öröm lenne, ha a szoftverek szépen, dobozosan díszelegnének a polcomon, és nem egy 90Ft -os DVD -re kiírva, vagy éppen a vinyómon sorakozva. A kalózkodás, bűncselekmény. Persze, elhiszem, csak el kellene gondolkodni, hogy amíg Amerikában zsebből kicsapják vagy 5 szoftver árát, én itthon ezeket kb. akkor tudom megvenni ha 999Ft -ért adják őket. Nem mindegy. Magyarországon ugyanolyan r*hadt drágán adnak szoftvert, mint kint, csak éppen a kereset nem ugyanaz!! Ezt is nézni kellene talán, és lehet hogy ha nem 12.000Ft -ba kerülne egy játék (most logikusan nem az ETS2 -re gondolok), esetleg meg is venné az ember, és nem nyúlna rögtön a kalózöbölhöz és társaihoz. Nekem sem öröm hogy nem támogathatom a készítőket, ahogy már mondtam, én ezt nem azért teszem mert nekem ez ÖRÖM hogy kicseszek velük, hanem pusztán azért, mert nincs ilyenekre pénzem! Akár milyen hihetetlen is...
Kisgépes pilóta vagyok, megszereztem régen a PPL(A) szakszót, de örülök ha évente(!!) talán el tudok menni egy 45 perces repülésre, ami közel 50.000Ft -ba kerül! Mivel majd nem 800Ft (!) a repbenzin literje... Azóta sokat változott a világ, és a gazdaság is... Ma már örülök ha enni tudok, ha tehetném eladnám a szakszót is, hogy pénz legyen belőle....