banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • retoucher
    frank007[b/]: először is minden elismerésem, tényleg jól néz ki, érződik a "magyar hangulat" a képeken már most!
    Azt a 320 várost kicsit sokkalom, de lehet, h csak elírás volt?!
    Mindenesetre én inkább arra ösztönöznélek, h inkább kevesebb, de szépen kidolgozott rész legyen benne, mert az unalmas. mindenhol ugyanazt látott dolognál nincs rosszabb dolog, h bár merre mész mindig ua. látod és nem is ismerhető fel, h épp merre jársz.

Ha javasolhatom és fent vagy Restacar-on én a helyedben nyitnék neki egy külön topikot ahol egy helyen mindig nyomon lehetne követni a fejlesztést, és ott lehetne észrevételeket tenni a munkádról, amit sztem sokan segítenének kisebb-nagyobb ötletekkel, persze csak az ésszerűség határain belül és nem lehetetlen, piszlicsáré kérésekkel bombázni téged!
    Ill. ott írhatnál technikai infókat is a térképedről, h épp hol tartasz benne, mik a jövőbeni tervek, épp melyik részt építed, stb. Sztem sokan szívesen követnék ennek az alakulását!
    Én szívesen nyomon követném, h épp hol tartasz benne!
    Amit Vajo mondott fontot azt sztem is cserél le a táblákon, a DIN a jó font hozzá!

[b]zsömi12
    : amit mondasz az egy jó ötlet és sztem is sokkal hasznosabb lenne és gyorsabb is, de sztem ez kivitelezhetetlen több okból is. Nem véletlen, h eddig se készült csapatmunkába nagyobb horderejű
    térkép projekt. De az lenne a legjobb ha ezt vki megcáfolná és sorba jönnének ki a különféle "csapatmunkák"!

Vajo: persze, van különbség a 2 map között, ezt én is elismerem, de sztem akkor is értékelni kell mindenféle próbálkozást, főleg ha az a közösségnek szól és a saját szabadidejét áldozza ilyenekre!
    Szal full respect mind2 készítőnek, meg a többinek is akik a közösség érdekében csinálják ezt az egészet!

Még1x grt frank007, és gondolkozz el a Restacaros topikon, sztem érdemes ezt egy helyen publikálni, h később is vissza lehessen nézni ill. értekezni róla!