52658
-
Fifo #21447 A járművek gyönyörűek, egy-egy várost is felismerni, országra jellemző dolgokat pakoltak bele, de ha már egyszer szimulátor... -
Fifo #21446 Például érdekes lehetne egy térképnek, iránytűnek megfelelő napsütés. Reggel nyolckor ne legyen előttem keljen a nap, ha észak felé haladok. -
Fifo #21445 Egy-egy út után el bírnám viselni, ha piszkos, sáros, poros lenne a kamion. Szervízben lehetne a mosó.
Illetve a cégvezetés részénél több hiányzó rés van, amit jó lenne betömni. Például fura, hogy az első söfőr szemszögéből látom a dolgokat, de mégsem tulajdonos ő, csak egy sofőr, pakolható ide-oda, mérhető a teljesítménye. Más sofőrökhöz viszont nincs semmi közöm. Az idő is csak akkor telik, ha "benn" vagyok a kamionban. Kamionkereskedésbe is a játékon belül csak nyitvatartás alatt mehetek, de "kinn" bármikor vehetek járgányt.
Korábban írtam, hogy egy korábbi játéknál szerződött szállításokat a játék díjazott, ez is növelhetné a szimulátor érzést, anélkül, hogy a játékélményt nehézzé tenné.
A vezetés jó, a városok sajnos még mindig kicsik, 2012-ben nem lehet probléma - akármilyen kicsi cég is készíti- egy nagy és látványos világ megalkotása. És itt jön be az ár probléma, ami kissé aránytalan más hasonló játékokhoz képest. Az AI is az évekkel ezelőtti szinten van.
Nem vitát akartam indítani, csak most így 20-as szinten kezd elfogyni a kezdeti lendületem, a pénz indokolatlan gyűjtögetésén kívűl nem tudom mit lehetne még kihoznom a cégemből. -
rarma #21444 Még a játék megjelenése után nem sokkal utána készitettek egy nagyobb forgalmu módott, de hogy mennyivel nő meg a forgalom, fogalmam sincs mert azóta sem probáltam ki, csak letöltöttem.
Innen letöltheted : INNEN -
rarma #21443 Lehet azért nem enged tovább belépni a kereskedőhöz, mert tettél be a mód mappába olyan kiegészitőtt , amitől azonal lefagy. Ellenörizd végig a mód mappában lévő fájlokat, lehet az egy kamion, pótkocsi, vagy bármi más ami , kidob a játékból. -
bazsika00010109 #21442 valaki tudna egy olyan módot adni ahol forgalmasabbak az utak és néhol még áll is az autópálya ??
előre is köszi !! -
rarma #21441 Innen letölthető egy olyan kamera nézet mod
LINK -
rarma #21440 Feltölteni meg lehet IDE vagy IDE
-
rarma #21439 készitesz egy mappát, abba beleteszed a módokat, és utána winrar-ral összecsomagolod. -
DANIELTRUCKER #21438 Srácok hogyan tudok kamiont modokkal együtt becsomagolni és felrakni a netre? -
retoucher #21437 Én amondó vok, h amíg nem adták ki és nem mondták rá, h részükről kész a cumó, addig sztem mellőzzük a fikázást!
Sztem már most borítékolható, h nem fogja fedni a valóságot a térkép, de ez sztem nem is várható el, hisz maguk a készítők se modellezték le valósághűen az adott helyeket! Törekedtek rá, de nem modellezték le ők se pontosan, szal ilyenekbe kár majd a későbbiekben is belemenni!
Részemről becsülendő, h van/vannak akik egyáltalán belevágtak egy ilyenbe, (mert tudom mekkora meló van egy térkép építésbe), és a végén még ki is adják (jó esetben)!
Fikázni, hibákat keresni a legkönnyebb, sztem sokkal jobb lenne pozitív jellegű észrevételekkel és tanácsokkal ellátni őket, h azért erre meg arra figyeljetek oda, hisz a részletekben rejlik a siker!
Mki tudja rólad, h ismered az SCS játékok felépítését ezt én se vitatom, de azért fogadd már el, h nem te vagy az egyetlen az országban aki konyít vmennyit is az SCS játékokhoz!
Vagy még mindig azon a szinten vagy, h te vagy Mo. legnagyobb/legjobb ETS moddere?!
Mert egy 16 évestől még elfogadom, h gyerek és beképzelt de azóta eltelt 3 év, csak benőtt a fejed lágya és komolyodtál vmennyit, de lehet, h tévedek és semmit se változtál az évek alatt?!
Különösképp nem elfogadható számomra, h pont a topik felelőse szinte az állandó legnagyobb fikázó itt rendszeresen! -
vajo #21436 Viszont nem ártana ismerni a map editort ahhoz, hogy valaki ilyen fába vágja a fejszéjét. :D
Nem fikázni akarom, csak felhívni a figyelmeket a fontos és lényeges, illúzió romboló dolgokra. :D
0:50-nél zajfogó fal van a semmibe. Kéne házat tenni mögé, vagy értelmét veszti az egész.
3:11-nél ha jobbra tekintünk akkor van egy hatalmas semmi. Nem is tudtam, hogy ennyire sima lenne kicsi hazánk domborzata. :) 4:28-tól dettó.
-
#21435 Ronny Ceusters - Volvo FH16
-
retoucher #21434 Ígéretesnek tűnik, remélhetőleg nem csak egy hétvégi hóbort a készítő(k) részéről, hanem egy hosszútávú projekt lesz!
Ha jól láttam az eddigi videókból, akkor egy nagy Mo. térkép lesz benne ami nem kis feladat!
Egy komplett országot megcsinálni úthálózattal, betáblázva mindenhol, városokat létrehozni (még akkor is ha az eredetieket helyezik csak át és nevezik át magyarra) de a legnagyobb falat a tereprendezés, h az a map ki is nézzen valahogy és ne legyen unalmas, mindenhol ugyanazt látni, stb.!
És a lényeg, a "magyar feeling" érezhető legyen!!
Hát én részemről sok sikert és kitartást kívánok a projekthez, ill. sztem sokan vannak itt akik szívesen játszanának magyar honba!
Reméljük lesz belőle vmi, és nem csak egy összegányolt térkép lesz a vége!
Kicsit utánakerestem ennek a projektnek, mert részemről nem is tudtam, h valaki(k) ilyet csinálnak és ha jól tudom itt lehet folyamatosan nyomon követni a folyamatokat:
http://eurotruck.atw.hu/
ill.
http://hu-hu.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator-Hungary/255098227903256
Gondoltam ennyit megér a dolog, h beteszem ide a linkeket, hátha mást is érdekel ez a Mo. térkép dolog és szeretnének ők is többet olvasni erről!
-
bazsika00010109 #21433 sziasztok nekem egy olyan gondom van hogy betettem egy skin módot és nem látom ??
és valaki tudna egy olyan módot adni ahol forgalmasabbak az utak és néhol még áll is az autópálya ??
előre is köszi !! -
#21432 Hali! Olyan gondom lett, hogy venni szeretnékkamiont de bármelyik kereskedőre kattintva kilép a játékból. Tudtok erre valami megoldást, hogy mitől lehet? Köszi. -
Super Tocsi #21431 Helló Lenne egy kérésem ! Tud nekem valaki segíteni Nekem egy olyan mód kell ahol a belső nézetben hátrább van a kamera. Köszike előre is
-
#21430 Nem,mert még nincs. -
bazsika00010109 #21429 valaki tudna egy hun map módot adni ???
-
#21428 Coming soon:
-
#21427 Adok egy kis hangulatot a mai fuvarotokhoz
-
Szentis fiu #21426 Sziasztok!
Ha gondoljátok akkor nézzétek meg ezt az oldalt és nyugottan regisztráljatok rá.
Előre is köszi.
http://ets2forum.tk/index.php -
fagy53 #21425 Kösz, lehet nézelődni, de ahogy írtam úgy nem... a gond az, ha a gombot elengeded a nézőpont ott marad. Nekem az kell, hogy elengedett jobb vagy bal után álljon vissza előre helyzetbe. A jobb vagy bal gomb csak addig adjon jobb vagy bal nézetet amíg nyomom! -
Trenta #21424 a RestaCar -on eléred a tréllert :) -
#21423 a numerikus számokkal tudsz nézelődni -
fagy53 #21422 Üdv!
Tudtok-e olyan mod-ot, vagy a játékon belüli lehetőséget, amely megkönnyíti jobbra-balranézést?
Nem találok olyan opciót, lehet hogy béna vagyok, amellyel a kitekintés egy kereszteződésnél csak addig tartson amíg a gombot nyomom, majd azt elengedve előrenézésbe váltson. Más szimulátoroknál, játékoknál ez így működik, de itt nem. -
rambóóxd #21421 Próbáld meg úgy hogy üres legyen a mod mappa és ugy rakod be.. szerintem valami móddal akad össze.. -
kisselandris #21420 Szia nekem nem fogadja az Amerikai mapát semmi féle képen valami ötlet ? -
rarma #21419 Probáld ki úgy , hogy kiveszed a kamionok eredeti logó módját, mert míg nekem benne volt , nem stimelt egyik skin sem, mikor kivettem a logó modot, azóta jól paszol, és jelenik meg a kamionokon a skin. -
rambóóxd #21418 Sziasztok! Hoztam pár képet az America map-ról!
Innsbruck---->Bratislava
Falu.. vagynemtom mi
szintén falu :D
Kiöntött a Duna
Majdnem eltűnt az AI..
Bratislavában leparkolva már..
itt tartok!
Bocsánat a sok képért!! -
sewy21 #21417 üdv mindenkinek...olvastam régebben, hogy csak 116 alkalmazott létezik a játékban, erre vki megoldást tud, vagy sikerült megoldani vmi moddal, hogy több legyen?...:D...előre is köszönöm az építő hozzászólásokat...:) -
Euro Truck #21416 https://m.facebook.com/error/?err=zc&std&refid=12&_rdr#!/ETS2magyar?ref=stream&%24MURI__user=0
(ETS2 magyar funok oldala)
sok mod jó társaság sok kép és minden ami a jatékról szól :))
LIKE!!!!! kösszi :))
-
#21415 beraktam az amercia map 1.2-t és egyből megfagy a játék, még a profilt se hozza be.
ez mitől van? -
#21414 én segítenék rajtad de nem tudok mert a spanyol modok le vannak kodolva,jelszóval vannak védve -
sesztakbence #21413 skin az oldalon:
http://www.ets-2.com/wp-content/uploads/2012/12/scania-martin-aircraft.jpg
skin nálam:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_29_nvjvz8d8v2.png -
sesztakbence #21412 sziasztok. letöltöttem ezt a skint: http://www.ets-2.com/euro-truck-simulator-2-mods-scania-martin-aircraft-skin/
az a bajom hogy nem teljesen olyan nálam a játékban mint amilyennek kéne lennie.
skin az oldalon:
skin nálam:
segítsetek légyszives hogy hogyan tudnám odavarázsolni a kék kontúrokat a kamionom elejére. köszi :) -
gepesz89 #21411 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_29_fk8gfdxiru.jpg
erre gondolok -
#21410 Sárga daru trailer -
gepesz89 #21409 sziasztok valaki tüd linket a nagy sárga daru tréleröl? elöre is köszi -
kisselandris #21408 Köszi az nem jó nálam az a map:S de köszönöm a válszt!