banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • retoucher
    Én amondó vok, h amíg nem adták ki és nem mondták rá, h részükről kész a cumó, addig sztem mellőzzük a fikázást!

Sztem már most borítékolható, h nem fogja fedni a valóságot a térkép, de ez sztem nem is várható el, hisz maguk a készítők se modellezték le valósághűen az adott helyeket! Törekedtek rá, de nem modellezték le ők se pontosan, szal ilyenekbe kár majd a későbbiekben is belemenni!

Részemről becsülendő, h van/vannak akik egyáltalán belevágtak egy ilyenbe, (mert tudom mekkora meló van egy térkép építésbe), és a végén még ki is adják (jó esetben)!

Fikázni, hibákat keresni a legkönnyebb, sztem sokkal jobb lenne pozitív jellegű észrevételekkel és tanácsokkal ellátni őket, h azért erre meg arra figyeljetek oda, hisz a részletekben rejlik a siker!

Mki tudja rólad, h ismered az SCS játékok felépítését ezt én se vitatom, de azért fogadd már el, h nem te vagy az egyetlen az országban aki konyít vmennyit is az SCS játékokhoz!

Vagy még mindig azon a szinten vagy, h te vagy Mo. legnagyobb/legjobb ETS moddere?!
    Mert egy 16 évestől még elfogadom, h gyerek és beképzelt de azóta eltelt 3 év, csak benőtt a fejed lágya és komolyodtál vmennyit, de lehet, h tévedek és semmit se változtál az évek alatt?!

Különösképp nem elfogadható számomra, h pont a topik felelőse szinte az állandó legnagyobb fikázó itt rendszeresen!