52658
-
sewy21 #21367 akkor vmi moddal ütközik szerintem...de lehet hogy hülyeséget mondok...javítsatok ki ha tévedek...nekem mint láttad minden sor a helyén volt, alul is rendben voltak a ledek, az ajtó felett is rendben vannak...:)...próbálj meg kivenni pár modot egyesével, aztán kisakkozni, hogy melyik ront neked a fényén...:) -
#21366 HDR be van kapcsolva szal nem vágom mi baja.
nálam ilyen:
és az alsó égő sor az oldalszoknyán rajta van a kipufogón ... :D -
#21365 -
#21364 jah, az all accessories benmaradt...na majd ha hazaérek kipróbálom..
-
#21363 Tudom.. Mert azt adtam meg a linknek.. -
rarma #21362 engem is érdekelne , de nem jól linkelted be ide , mert a google adja be rá. -
rarma #21361 Nekem ha új profilal készitve beadja és tudok vele menni, de mikor már az autószalonba megszeretném venni akkor már lefagy és kilép a játékból. ja és ilyen hibásan adja be.
-
#21360 Innen van -
#21359 Evileg csak üres mod mappával halandó működni... -.- -
#21358 1.2.5-el nekem nem megy.
Felraktam a modot, de a Stralis jelenik meg csak :/ -
metaxx #21357 Micsoda szörny. :D Imádom :D
-
jozsefpici #21356 ez a felni honana van pls valaki valamit hogy honan tudom letölteni :) -
Pelsodriver #21355 Edingboroughnál mást is kidob a játékból? Akármit csinálok, akármerre közelítem meg, kifagy. Ilyet még nem csinált. Pont egy hosszú út végén... -
highdanger #21354 Undorító. -
Oliver1983 #21353 -
#21352 Sztem nincs bekapcsolva a HDR. Segédfényeket hagyjad sztem, csak fogja a gépet, legalábbis én nem vettem észre hogy szebb lenne amikor be volt kapcsolva. -
sewy21 #21351 lövésem sincs...:/...próbáld meg segédfényeket bekapcsolni, rendelési százalékot emelni, vagy mittudomén...:D...tényleg fogalmam sincs, a hiba eredetéről...:D -
#21350 Javítom magam, van olyan hogy erő-visszacsatolás de szerintem az FFB-re vonatkozik. -
#21349 hali! az mitől lehet hogy nálam nem ilyen szép fényesen világítanak a ledek hanem tompa fényük van? mintha egy picit benne lennének a kamion textúrájában? legújabb update van eredeti game! remélem valaki tud segíteni!!
thx -
#21348 ja szórri.. akkor ez tárgytalan volt.. amúgy
Vibration-t kell keresni.. ott lehet állítani a dolgokon :) -
#21347 "A kormányom tud olyan funkciót de sehol nem találok ilyent."
#21344 Nekem is rezgős kormányom van de csak akkor rezeg ha lemegyek az útról. Hogy hol lehet állítgatni: ... nem tudom, nem láttam ilyen lehetőséget a beállításoknál. -
#21346 Ha a kormányod nemtudja akkor nemfogod tudni beállitani. -
#21345 -
Szentis fiu #21344 Sziasztok!
Megszeretném kérdezni, hogy ha kormánnyal játszok a játékba, be lehet állítani a vibrációt?
A kormányom tud olyan funkciót de sehol nem találok ilyent.
Köszi
-
#21343 Első problémád : Necsodálkozz.. azért nemfogadja el azokat a kódokat,mert lelettek tiltve az SCS által.
Második problémád : Offtopikba kérj ilyet... itt nem szívlelendő az ilyen kérdés.. :) Itt olyanok vannak akik megvették a játékot 3/4 részben.. -
tite #21342 ment üzi -
krisz0928 #21341 Sziasztok nem rég kezdtem el játszani az euro truck simulator 2 őn de nem eredeti lemezen hanem csak letöltöttem működik meg minden key kód is van hozzá de ha 5 szintnél vagy 4esnél mindig lejár és onantól akármilyen keykódot adok meg neki nem akarja elfogadni ezért ha tudok valamit jevasolni léccives írjatok és nem e tud valaki key generátort hozzá ami működik is előre is köszönöm kellemes ünnepeket. -
#21340 ha a rendszámot akarod szerkeszteni, lesd meg a wabis volvot, hátha el tudsz lesni pár dolgot -
rarma #21339 és tudható valami esetleg arról , hogy milyen verziókba lesz használható? többe,vagy csak egy fajtában ?. -
#21338 Fél óra múlva feltöltenek egy újabb videót a magyar map-ról,amint fent lesz...nyomom ide. -
rarma #21337 Csináltam unalomból egy új tesco feliratos skint .
Kár hogy még a rendszámot nem lehet szerkeszetni .
-
#21336 1.
Mercedes:
- Bratislava
- Geneve
- New Castle
- Plymouth
- Rotterdam
- Stuttgart
- Szczecin
MAN:
- Berlin
- Bern
- Birmingham
- Calais
- Dortmund
- Edinburgh
- Munchen
2. Nem tudni
3. Nem -
laco1999 #21335 Lenne 3 kérdésem. 1. Melyik városba van MAN és MERCEDES kamionkereskedő?
2. Mikor jelenik meg a magyar map vagy honnan és mikortól lehet letölteni?
3. Lehet-e sszemélykocsit letölteni.Ha igen honnan ha meg nem akkor megköszöném ha valaki megtudná csinálni
Köszönettel: Laco 1999 Előre is nagyon köszönöm -
#21334 Kicsit hosszú pótom lett most..
-
#21333 a lényeg hogy Te eddig csak minőségi munkákat adtál ki ;) Unalmas már ennyi évesen egy fórumon a másikat fikázni nem ? Vagy ez házigazdaként még menő ? -
Scania20 #21332 Nem szeretnek a Renault-osok!!! -
rarma #21331 Egy kis info kellene a Peterbilt 379 v1.1 by Onixer , ról , mert mikor beteszem a 1.1.1 játék verzióba ,
amikor új profilt készitek elfogadja , be is tölti vele a játékot , tudok is vele közlekedni , semmi gond .
De mikor már egy Renault autószalonba megszeretném vásárolni , akkor már lefagy , és kilép a játékból , valakinek valami ötlet mért van ez ?.
-
#21330 Az az egyik..
A másik meg.. 17éve élek itt.. ismerek itt már mindent.. és kamionnal átmenni a városon.. jó móka lenne :)
Nem lehetetlen.. csak sok a gyökér.. -
vajo #21329 Máshogy? Kicsit igénytelenre sikeredett szerintem :P -
SuSu1992 #21328 van egy sajátos vezetési stílusod