A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Amúgy a tél módnál nem vett észre vki olyat hogy kis tempónál forduláskor hirtelen megbillen a fülke és elég idétlenül mozog? Am remélem találak majd arra megoldást hogy aaz esőcseppeket lecseréljék hópelyhekre. Így kicsit illuzió romboló, ráadásul a hang ami az eső hangját lecseréli vmi borzalmas. Értem hogy mit akartak vele elérni, de 1 perc után már elviselhetetlen ez a süvítés. Ez vmi mászkálos, horror játékba illik. Az ilyen apróságok számomra elég zavarók bár az sokkal jobban zavar hogy az autópályák alig hasonlítanak autópályákra. Legalábbis én olyan autópályával még nem találkoztam ahol 100 méterenként jön egy erős kanyar... Persze nem lehet teljesen egyenesre csinálni mert akkor halálra unnánk magunkat, de nagyobb ívű kanyarokkal amik között nagyobb távolságok vannak ezt jól meg lehetett volna oldani. Na mind1 végülis tökéletes játék sose lesz, és ahoz képest hogy egy viszonylag kis csapat csinálta, nagyon nagyot alkottak!