Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
bocsi, akinek nem jeleníti meg:

/remélem ez jó lesz/
épp Glasgowba tartok, Amszterdam felé

I met God. She's black

szabii98
átkelés a Rajnán(?) :D

I met God. She's black

aerolive
Két hibával találkoztam eddig:
- akkor is fogy a nafta, ha csak simán gurulsz gáz nélkül
- halk a vezetõfülke, mikor elõször váltottam külsõ nézetbe, kicsit megijedtem. :D

gumikacsa
Hm, M3? Akkor ki is mehetek majd magamnak integetni... :P

Remélem meg is valósul, mert nem akarok a gémbe rakni semilyen szedett vetett modot, mert csak hazavágják a játékot.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy valaki találkozott-e már a következõ problémával? Nos, ha bekapcsolom a távolsági fényszórót, a mûszerfalon jelzi, hogy megy, külsõ nézetbõl látom, hogy erõsebben világít, de pl. az úton nem, vagyis olyan mintha nem is világítana. Éjjel teljesen vak vagyok, pedig megy a reflektor. Hoztam egy képet is, itt fel van kapcsolva minden lámpa:
Ryder159
Mellékutakon ha nincs záróvonal, akkor az autók elõznek...<#eljen>

szabii98
van már Schmitz mod?:D
Nem ártana végre :P

I met God. She's black

Ha valakit érdekel ez a mod kiszedi a 90-es tiltást a kamionokból. Bár szerintem hülyeség, mert nem élethû, de úgyis van aki arra vágyik hogy 140-nel tolja a pályán, úgyhogy tessék... :D
Köszi. :)
Alexium megfejtette a hiba okát... Nem a letöltött (pl. listen.pls) fájlból szedtem ki a linket, hanem a böngészõbõl a fájl letöltési linkjét... :D
Megpróbálom frissíteni a drivereket. Miket kellene? VGA, directX ..?
wollnerd
Itt sok rádiót lehet megtalálni! Kiválasztod a kívánt rádiót (A számára kell kattintani, nem a nevére. pl. Kék duna rádióhoz a 6. szám!)
Aztán a kövi oldalon a jobb oldalt vannak lejátszó listák. Letöltöd mondjuk a WMP-jét, megnyitod a letöltött fájlt, s innen mehet az ami #13169-ben van!
Kipróbáltam , mûködnek! :)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

szabii98
nekem durván nyomja a 200 is már, igaz az árnyékoknál is cuccoltam valamit úgyhogy visszavettem

I met God. She's black

Scany01
üdv
kormányal szeretnék játszani és bírok is félig kanyarodni bírok csak nincs gáz meg fék
pedálos mins kettõ
megoldás?

Krisztiam
nekem nem akadozik, full grafikán megy 400 %-os rendereléssel, mondjuk a hûtõ dolgozik is rendesen :D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Nagyjából megpróbáltam beállítani a grafikát úgy, hogy 400 %-os rendereléssel most egész jól fut, de éjjel akadozik ha a lámpát felkapcsolom, mit kéne levenni hogy fusson? Próbáltam már egy csomó kombinációt. Remélem majd lesz egy patch ami a grafikát optimalizálja, egyébként nagyon jó a játék :)
Boxer HUN
Kifolyt a szemem, mire elolvastam a felhozatalt... Vajo, valami distanc van a háttérrel...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Carlos
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

szabii98
Én 2 nagy távolságú rakományra raktam, meg 1-et értékes szállítmányra. Így több pénzt kapok, és hosszú fuvarokat viszek(Olaszhonból ki tudok menni végre.)

+ én már kaptam 500 ezer eurós bank ajánlatot is :D
Mondjuk úgysem használom ki, talán egyszer, de most még megyek egy kicsit így .

I met God. She's black

TruckerDave
Egy kamionon csak egy ember lehet.. Ha van másik embered akkor neki külön kamiont kell venni.

TheSosy
Amikor fejlesztem a kamiont,akkor ugye lehet 2db rendszámtáblát berakni.
Az egyik az enyém,másik a sofõrtársamé.Csak az a baj,hogy nincsen társam.Felvett emberem már van,csak nemtudom hogy hogyan kéne azt csinálni,hogy õ-is ezen a kamionon legyen.
Megtudnátok mondani hogy hogyan kell?

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Carlos
Mire érdemes gyúrni az elején (skillek)?
(level 3 vagyok még csak)

Þór vígi þessi rúnar

szabii98
Torino-Bern út is cool. Végig az Alpokon, 2 sávos úton. Záró vonallal, elõtted pedig egy kamion totyorog 40el. :D
Kár hogy éjjel volt, nem tudtam figyelni a tájat

I met God. She's black

Azért nem ugyan annyi a távolság mint a valóságban. ;) 240 Km = 5 perc.
Egyébként számítottam arra is hogy valós idõ van a játékban igaz kevesebb mint az ETS 1-ben tehát lassabban megy valamivel. Trucks & Trailersban valós idõ volt,itt meg nem hát jól át tudják b*szni az embereket. :/
Amúgy tetszik nekem is a játék.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

mani13
A kisebb utakról kár ,hogy a traktorok nem járnak amugy nagyon jó game

Tikal
Centire pontosan :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fehercsoki
Akkor egész Európát be lehet járni? Minden távolság akkora mint a valóságban?

f2d
Én örülök. :)

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Tikal
Szerintem nem kell sehova sietni, rohadtul könnyû a játék pénz része, kapásból hozzád vágnak 100e Eurot, aztán meg még 400-at, innen meg már elég könnyû elindulni :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
piroslámpáért talán már fizettem, de gyorshajtásért még nem kaptak el :) Mondjuk ez oké, hogy pénz bünti, de ez lehetne XP bünti is egyben!

SimaSuna
játszottam pár órát...

Londonból kezdtem...

Beülve a Rönyóba irtózatosan rossz hang jött ki a kamionból...valahogy nem hasonlít rá..
50-es táblánál 90-el, mert csak úgy lesz pénz, hogy ha minnél gyorsabban minnél több fuvart csinál az ember...
-van trafipax, vannak béna AI-k, mert megelõz, de frontálisan ütközik, te meg nem tudsz lelassítani.

A Scania viszont 80-90%ban hasonlít a STDS-re...
Ha melóból hazaérek kipróbálom, hogy a csõrös Scaniát berakom, hátha lehet azzal is menni..
Carlos
gyorshajtásért, piroslámpáért én súlyos összegeket fizetek... LoL.
Benéztem a lámpát és hopp -350 dolcsi. Angliában rossz oldalon közlekedtem hopp -100 dolcsi.

Þór vígi þessi rúnar

Tikal
Csak én érzem ugy hogy könnyû játék? Már ugy értem, nem sok a kihívás. Minden fuvarnál csak kapom az XP-t, jár egyálalán levonás? Már rengetegszer gyorshajtottam, de semmi. Miért nem oszt a proi ezekre minusz XP-t vagy pl záróvonal átlépésért stb??? Szóval tényleg nincs trafipax??

Carlos
fékezel vagy gázt adsz?

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!Problémám a következõ....Amikor bekapcsolom a tempomatot pár méter után deaktiválódik...Ez miért van?

Carlos
Jó lesz ez! Valahol el kell kezdeni.
Az gáz, hogy tegnap két óra játék után ezzel álmodtam? :)

Þór vígi þessi rúnar

Gis80s
Jó reggelit!

Nem egy hatalmas "fejlesztés", de azért remélem páran örülnek majd annak, amit csináltam. :)
A DAF interiorben a Dav logo helyett már Daf lesz az alábbi zip fájlnak a mod mappába való helyezésével.

LINK

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

marko37
Látom te se tudod abbahagyni<#wave><#eljen>

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Hétfõn szerintetek nyitva lesznek a oltok,hogy meg tudjam venni?
AudiQuattro
Éppen Párizsba tartottam,de sajnos a kivilágított eiffel tornyot nem láttam:S

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Tikal
Hát azon az alagúton te biztos nem vezetsz át, hacsak nem töltöd be a Microsoft Train Simulatort, mert azon az alagúton nincs autó forgalom, csak vonat :D

Sziasztok!

A save mappába lévõ game fájlt miért nem tudom normálisan olvasható formában megnyitni? (ezalatt azt értem, hogy rendes olvasható szöveg legyen és ne olyan kínai karakteres szöveg)
kalee
Bazz...de, de pont ez az hogy azon csak vonattal lehet menni!!!!!Pontosan így:

Ha megvetted az elsõ saját kamionodat, és megcsináltál vele egy fuvart akkor enged 400.000€-t felvenni...
Ez nem teljesen így van, 4. szinttõl lehet 400.000-et is felvenni nem kell hozzá a saját kamion!!

Egyébként egy Zürich->Milánó túrát ajánlok mindenkinek!!!!Nagyon komoly lett az útvonal és a táj!!!!Nem egy nagy szakasz asszem 300km körül van de van rajta vagy 7 alagút!!!!!Nagyon hangulatos és szép...

Carlos
õõõõ... franciaországból nem megy át az a csalagút vagymiszar?

Þór vígi þessi rúnar

Lehet benne vmi amit mondasz, de ha esetleg nem így lenne, akkor vki biztos nekiesik majd megcsinálni a magyar részt, hisz minden adott hozzá csak idõ kell és türelem hozzá!

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Milyen alagúton akarsz átkamionozni? Én úgy tudom, hogy vonat visz át az alagúton. (Angliában lakom ás vonatoztam is át autóval)

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Carlos
Nekem az nem tetszett, hogy nem lehet átkamionozni azon az alagúton. Egy 2 perces alagút belefért volna szerintem. Bemész európában kijösz angliában. Kicsit gagyi a loading screen-es megoldás.

Þór vígi þessi rúnar

Ez nekem mind stimm, értem... De a rádió 1-et és a Best FM-et képtelen vagyok berakni, egyszerûen nem mûködik... Ha elmondanád hogy lehet mûködésre bírni, azt megköszönném.
allock
Logitech kormánynál nekem, a logitech profilernél options/global device setting/enable centering spring in force feedback games-hez pipa és tekeredik mint a kígyó. :D
Többinél passz.

#hhwnd

Ryder159
Melyik nem tetszett? Én eddig 3 módon jutottam át:

-beálltam egy parkolóba, enter és ott voltam
-Felmentem egy kompra, -//-
-fel kellett másznom egy vonatra,-//-

Ez utóbbi elég sok idõt vett nekem igénybe...<#idiota>

Tikal
na, pont ezt kérdeztem, akkor oké, reméljük belerakják :)