52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Laci82
    Sziasztok.
    Most tapasztaltam ilyet először.
    Szóval fut a játék highghban 30-40 fps-el,de mikor beérek egy telephelyre vagy pihenőbe visszaesik 15 fps-re hirtelen.
    Ez mitől lehet ?
    Amúgy itt az én drágaszágom :

• peta19901010
    tudom ezt, 27-es szinten vagyok és a szerviznél is csak 1 színre festi
  • Ricsi234
    Sziasztok!Egy gondom van..Tegnap még játszottam a játékal,de amikor a "kamionok"menüpontra mentem volna kifagyott..Jó mondom megpróbálom mégegyszer,ugyanúgy kifagy..megnéztewm a logba hogy mi a helyzet és a daf/valamivel volt problémája..Jó kiszedtem majd megint megnéztem..De megint kifagyott(semmi mód nem volt benne).Itt hagytam abba tegnap.Majd ma mikor elindítanám,egyszer csak valami óriási lagg van..Fogalmam sincs mitől,a STDS,normálisan megy..De az ETS2-vel nem tudom mi a baj..Annyira akadozik a játék hogy egyszerűen lehetetlen vele játszani..Valaki valami megoldás?
  • VERESS 96

1280X720
  • abacss
  • abacss
    Ezt a modot be linkelné valaki http://www.abload.de/img/0032lrpfz.png
  • Hungarykum
    "Looks like we are going to welcome Volvo brand into ETS2 with properly sounding truck engine."

Majd kiderül mi lesz belőle.
  • Hungarykum
    Kamionvételkor csak alapszínek vannak. Többszínű festéseket a szervizeknél keresd.
    Többszínű festéseket meg szintlépésekkel lehet feloldani.
  • SimaSuna #21079
    mi lenne ha nem a kiegészítőknél festenél, hanem a festés menüpontnál? :)
  • VERESS 96
    Ezért már érdemes volt felnéznem :D
  • peta19901010
    Üdv mindenkinek
    Egy kis segítség kéne. Vennék egy Scania-t, és az volna a problémám, hogy csak egy színűre festi le a gépet és azt se minden színből, többszínű festést meg egyáltalán nem tudok rá tenni.
    Mi lehet a probléma?
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • rambóóxd
    :DDDD igen szerintem is :DDD
  • razor1997
    Szerintem nem kell felkapcsolva lennie a tompítottnak meg a refinek korom sötétbe,elég lesz az a pár száz LED is.
  • Hungarykum
    Vagy inkább Holdat?!
  • rambóóxd
    Szép Napot Mindenkinek!! :)

• nyitraip
    [IMG][/IMG]

Ezt meg hogy?
  • Ördögpalanta62
    1.2.5 . ös a verzió és köszönöm
  • Hungarykum
    Ha a játékod 1.2.5-ös verziójú, akkor kell lennie benne. Korábbi verziókban még nincsen AI busz.
    Ha 1.2.5-ös verzió van és nincs busz, akkor valami mód kavarhat be.
  • Hungarykum
    Valószínű azért nem jó a GPS, mert használsz más módot, ami tartalmazza ugyan azokat a fájlokat.
    (Real logos, egyedi belső....stb)
  • Ördögpalanta62
    Valaki esetleg tuja miért nincs Busz az AI között nekem?
    Leheséges,hogy az egyik mod mappa keverbe?
  • AttisR620
    Nem tudná megmondani valaki, hogy az Actrosba bepakolt GPS-ek közül, egy sem akar működni, ami az oszlopra van erősítve ott van, de nincs rajta kép, ami viszont a szélvédőre erősítve látható, be sem jön a játékban, és ez mitől lehet?
  • gordon 24
    Akkor annyit próbálj meg, hogy csinálj egy mappát. Vedd ki az összes modot, majd indítsd el, nézd meg kifagy-e. ha igen akkor nem tudom mi lehet a bibi. Ha nem akkor kezd el szépen egyesével vissza tenni őket. Így ki fogod tudni szűrni, melyik az a mod, amit nem szeret.

Célszerű eredeti állapotba tenni a kamionokat előtte. Tehát mindenről vegyél le olyan cuccot ami modolt. (más maradhat).

Ha így sem. Hát akkor passzolom.
  • ronso
    Köszi..
  • Trenta
    a DAF-nál valóban a real logo kavar be köszönöm. Nem veszek csak idegesítő volt. De az jobban zavar hogy nem todok belépni a MAN-okba. Még az sincs hogy ezer garázs mert 3 van összesen. Nem csináltam velük semmit csak sima gyári 680-asok. Annyi hogy pirosba rendeltem meg a gyári fényezéssel és MAN-hoz nincs bent semmi mod. Scaniat, Volvot, Magnumot hajtok felváltva.
  • gordon 24
    Jaja! Lehet.. Nekem nincs Dafom, ezért ezt nem tapasztaltam.. Volvo, Scania, Man.. Még Mercit tervezek:))
  • dgufoplast
    :)
  • Debilon
    esetleg a real logos mod is bekavarhat a Dafnál főleg
  • gordon 24
    Modok?

Olvasgattam lejjebb, hogy sokszor a telepített majd törölt modok okozhatják.

Pl veszel egy man-t veszel rá egy módolt lámpát, majd kitörlöd a modot. Akkor nem tudja, hogy mit töltsön be és lefagy.

Vissza rakod a modot működik újra..

Más ötletem nekem nincs, hátha tud valaki valamit.
  • Trenta
    Üdv! Egy kis segítség kellene, hátha valaki már belefutott. A cégemnél ha belépek a kamionokhoz a Manoknál kifagy a játék és kidob. Egyszerűen nem engedi megnyitni őket a többi működik rendesen. Ugyan ez a probléma a Daf online vásárlásnál kifagy és kidob. Ha oda utazok akkor nincs gond enged vásárolni, csak online nem. HELP már emiatt párszor újra kezdtem, de most nem szeretném.
  • Stig95
    Renderelést vedd le 200-ra. Többi maradhat. Így szépen fog futni és ugyanúgy fog kinézni.
  • lenhoffer
    magyarorszag terkep mikortol lesz elerheto
  • tomi0113
    [center]
  • ronso
    Hát ma kiderült,hogy tényleg optimizálatlan a játék megjött az uj kártya a gépbe felhuztam mindent és csAK 30-max 50 fps de az is ingadozik és ez este esö nélkül elég gáz..
  • Trenta
    Köszi az meg van, de nem működik nekem a fekete belsővel :(
  • MateszTRUCK
    A RESTACARON- van én onnan szedtem le és működik!
  • Trenta
    Üdv. Van valakinek Renault Magnumhoz müködő GPS? Letöltöttem 3-at is és nem működnek :(
  • Ördögpalanta62
    köszönöm:D
  • Trenta
    A Restacar-on fent van 2 mod is hozzá
  • dgufoplast
    Jók lettek :) én közbe amin nem volt jó a fel írat ki javítottam rajta meg most ezzel probálkozok :)
    Waberes's-nek van mp3 mercedes e ? én nem nagyon láttam még képek alapján :)
  • Ördögpalanta62
    sziasztok

Scaniahoz honnan lehet letölteni a ledes modot?