A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
razor1997 #20631 Azt is vedd figyelembe hogy nekem is 2Gb-s karim van HD7850 OC ,viszont a GTX650-et igaz 1 Gb de 2x erősebb még a Ti-nál is.
Viszont összehasonlítottam GTX660-al azzal egyforma a teljesítmény igaz nagyon minimálisabban jobb az nVidia.
És még annyit, hogy ha GTX660-at vennél nem éri meg mert az ilyen 60-80k között mozog viszont ami nekem van a 7850 az egy 50-es, a 7870 az meg asszem egy 60-70k közt mozog.
Én helyedbe nem vennék nVidiát mert szerintem nem igen éri meg a pénzét de kinek mi.
És még annyi hogy ha ilyen 30k szánsz egy videókarira akkor még a HD7770 is jobban megéri mint a GTX650 mert az is kicsit megveri igaz kb 5k val drágább.
Most nem lebeszélni akarlak csak ismertetem veled a tényeket.
És még annyi hogy neked se fog menni minden fullon ha GTX650-et veszel vagy olyat mint ami nekem van mert én is 200% rendereléssel játszok(a max 400%) mert igen behúzza a gépet mert a grafikus motor elég optimalizálatlan (kb. mint a GTA 4).