A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
mrtp #20488 Sziasztok,
Pár sorban a tapasztalataim és néhány kérdés, amire szeretnék választ kapni:
A sofőrjeim teljesítményét befolyásolja ,hogy milyen autón ülnek? Jó a legolcsóbb is, vagy több pénzt hoznak, ha "nagyfülkés" duplahúzóson ülnek? Az számít-e, hogy milyen erős traktorban ülnek?
Ti kaptok üzeneteket? Nekem eddig összesen 4db jött, mindegyik a játék elején (1-5szint között) ....most a 21szinten tartok...
Alapvetően tetszik az egész játék, pontosan azokhoz a dolgokhoz nyúltak hozzá, ami az előző epizódokat unalmassá tette.
Tetszik a sokféle fel- és lehajtó, a változatos környezet, a speed limit, a rengeteg féle kiegészítő a vonatókhoz.
Melyik a legstabilabb kombináció, melyikkel az elérhető legnagyobb kanyarsebesség / stabilitás?
Amik apróságok, de szemet szúrtak:
Angolban kevés a duplahúzós. Ott nagyon sok ilyen közlekedik, ehhez képest nincs több belőle az Angol utakon, mint Európa többi részén.
Az, hogy lehet alva is vezetni furcsa; én ezt nem vettem volna ki az előző verzióból. Ott konkrétan annyit sem lehetett látni, hogy hol vannak a sávok. Ott ha bealudt a pali, akkor FÉÉÉK! Itt meg 2x átmegyek Európán, ha nem zavar, hogy ásítozik a jóember... Én ehhez nem nyúltam volna hozzá.
AI produkál néha érdekes dolgokat, ez inkább mosolyogtató, mint bosszantó.
Az áru sérülése nagyon aránytalan. Elhúzok egy kresz-táblát és 1-2%, de ha az oldalára fektetem az egész szerelvényt, akkor 4-7%. Egyszer megpróbáltam rommá törni, nem sikerült 60% fölé menni...
Sz.tem túl sokáig van világos. RGB ide-oda, nálam még 22:30kor is éppen annyira viláogs van ,hogy látom az út vonalvezetését a messzeségbe. Kicsi olyan, mintha minden nam Szent Iván éj lenne :)
Több most nem jut eszembe; ha a fenti kérdésekre választ kapok; köszönöm!!!