52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
#20516, Luspy: jő kép lett szerintem.
-
El van cseszve, még előrébb áthozták az út másik oldalára az oszlopokat. Gondolom véletlenül. Helyre tudom tenni őket de valami nem stimmel a mentéssel.
Vajo segítség kéne hogy lehet rendesen lementeni a mapot, mert ha változtatok valamin kisebb lesz a fájl. Ami nem túl fasza. -
-
xDD ez mekkora. Ha már pont az út közelébe kell hogy legyen, inkább rakták volna a levegőbe hogy alatta elférjen a gép. Jájj
-
úú mindenki ezzel a szar mercivel tolja :D
ha valaki azt mondja nekem hogy actros akkor erre gondolok
-
Szép estét mindenkinek.
-
Próbáld meg, jobb katt és hivatkozás mentése más néven. -
Zámbó #20511 az konkrét :DD -
Ez nem kerülhetne fel a restacar.hu-ra? Mert perpill még mindig nem tudom letölteni! (már tnap is próbálkoztam!)
"Sorry, the free service is at full capacity.
Please try later or upgrade to sendspace Pro™ to enable guaranteed slots and instant, fast downloads." -
Hungarykum #20509 Ja.
Előttem ment egy AI kamion, csak néztem ahogy felpattant a pótkocsija :D -
Éééss...ütközőképes?
-
Hungarykum #20507 Ezt az oszlopot kijavították az út közepére 
-
-
csaklaca #20505 nem lehet!csak szép csillogó újat!Jó pénzért...:D:D -
fagy53 #20504 Üdv!
Én vagyok nyúl, vagy nem lehet használt kamiont venni? -
Ezt csak én nem tudom letölteni?? -
sewy21 #20502 látom nem csak én vagyok úgy vele, hogy kellenek a sárga villogók a szurók mellé...:D... -
-
mrtp #20500 Megpróbálom majd, a büntetés már elég elrettentő erő; meg akkor ezek szerint még nem vezettem eleget álmosan, mert ezt a full fekete képernyőt még nem láttam....általában ha hajóhoz mentem (ahol majd úgyis pihen) akkor vezettem túl, de nem sokat :)
Sofőrt meg még nem vettem fel autó nélkül, de majd erre is sort kerítünk. 1500 EUR-t megér egy pancser; megvárom míg magától lelécel :) -
sewy21 #20499 1.2.5.1-be először kapsz büntetést tachográf figyelmenkívűl hagyása, utána sötétül el...:)...érdemes lenne kipróbálnod...:D...továbbá üzenetet kapsz akkor is, hogyha felveszel egy alkalmazottat a garázsodba, de autót még nem tudsz alá adni, ilyenkor 3 nap múlva ír egy @mailt, hogy ha 2 napon belül nem adsz neki munkát, akkor felmond...:D -
Hungarykum #20498 Elalvásnál már van teljesen fekete kép pár sötétedés után. Ilyenkor se fék, se gáz, se kanyarodás :D -
mrtp #20497 Köszi! -
Hungarykum #20496 Elnéztem :D
Ami nekem van az csak a valódi márkajelet teszi rá a kamion és pótkocsik kerekeire is. -
rarma #20495 Rövid pihenő az út mellett , aztán irány tovább.
-
Hungarykum #20494 Restacar.hu -
tomi0113 #20493 Valaki tudna linket adni a pótokhoz való wheel packól?:) -
1. Nem befolyásolja.. idővel lesz jobb a teljesitményük :)
2. Nemigazán. Csak akkor ha minuszban vagy/lesz...
3. Passz... ezt magadnak kell megtalálnod.. :) -
csaklaca #20491 20466
-
Nem sokat kellet volna lejjebb görgetned. -
Manner1990 #20489 Sziasztok !
Tudna nekem vki segíteni abba h honnan tudok MP4-es Actrost letölteni? Előre is köszi -
mrtp #20488 Sziasztok,
Pár sorban a tapasztalataim és néhány kérdés, amire szeretnék választ kapni:
A sofőrjeim teljesítményét befolyásolja ,hogy milyen autón ülnek? Jó a legolcsóbb is, vagy több pénzt hoznak, ha "nagyfülkés" duplahúzóson ülnek? Az számít-e, hogy milyen erős traktorban ülnek?
Ti kaptok üzeneteket? Nekem eddig összesen 4db jött, mindegyik a játék elején (1-5szint között) ....most a 21szinten tartok...
Alapvetően tetszik az egész játék, pontosan azokhoz a dolgokhoz nyúltak hozzá, ami az előző epizódokat unalmassá tette.
Tetszik a sokféle fel- és lehajtó, a változatos környezet, a speed limit, a rengeteg féle kiegészítő a vonatókhoz.
Melyik a legstabilabb kombináció, melyikkel az elérhető legnagyobb kanyarsebesség / stabilitás?
Amik apróságok, de szemet szúrtak:
Angolban kevés a duplahúzós. Ott nagyon sok ilyen közlekedik, ehhez képest nincs több belőle az Angol utakon, mint Európa többi részén.
Az, hogy lehet alva is vezetni furcsa; én ezt nem vettem volna ki az előző verzióból. Ott konkrétan annyit sem lehetett látni, hogy hol vannak a sávok. Ott ha bealudt a pali, akkor FÉÉÉK! Itt meg 2x átmegyek Európán, ha nem zavar, hogy ásítozik a jóember... Én ehhez nem nyúltam volna hozzá.
AI produkál néha érdekes dolgokat, ez inkább mosolyogtató, mint bosszantó.
Az áru sérülése nagyon aránytalan. Elhúzok egy kresz-táblát és 1-2%, de ha az oldalára fektetem az egész szerelvényt, akkor 4-7%. Egyszer megpróbáltam rommá törni, nem sikerült 60% fölé menni...
Sz.tem túl sokáig van világos. RGB ide-oda, nálam még 22:30kor is éppen annyira viláogs van ,hogy látom az út vonalvezetését a messzeségbe. Kicsi olyan, mintha minden nam Szent Iván éj lenne :)
Több most nem jut eszembe; ha a fenti kérdésekre választ kapok; köszönöm!!!
-
Attól, hogy 100x beírod még nem kapsz segítséget ha senki nem tudja mi a gond. Nem tudom hanyas verzióval játszol, lehet csak 1.2.5-höz jó. Ha a tiéd is 1.2.5-ös akkor passzolom. -
rarma #20486 Egy kisebb segítség kellene , DAF skint szeretnék a kamionra tenni, de sehogy sem sikerül már letöltöttem egy tucatnyit, és egyiksem a megfelelő helyen jelenik meg.
Mint például ez, ezt a zöld festést a restacar.hu-ról töltöttem le, de ennél is az a hiba , itt a kép felül a letöltött skin , alul pedig az mikor kiválasztom így jelenik meg , mi lehet a probléma?.
-
A winter modnál jolenne ha fele ai legalább ilyen lenne:D -
Akkor már énis mp4 :D
-
retoucher #20483 A szép új tiszta autóm! 
-
rarma #20482 #20445 -
rarma #20481 Tudna valaki ,
valami jó megoldást erre ?.
#20445 -
dgufoplast #20480 Jó estét mindenkinek le töltöttem az új merit de nem működik 1.1-es verzió-val jácok valakinek ötlet miért nem jó ? -
Szép pótkocsi!
Letöltés