Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Nem lenne rossz 3 új kamion, valós márkanevekkel és márkajelekkel.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Ha már regisztráltál, csak nem vagy bejelentkezve, itt megteheted. Ha nem, akkor az alábbi adatlap kitöltésével megteheted.
Felhasználónév:
Jelszó:
Jelszó megerõsítése:
E-mail:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Mobil:
Vezetékes:
Kézbesítési cím
Ország:
Város:
Kerület:
Utca/út:
Házszám:
Irányítószám:
Adatok másolása
(Akkor használja, ha a szállítási és a számlázási cím megegyezik)
Számlázási cím
Ország:
Város:
Kerület:
Utca/út:
Házszám:
Irányítószám:
Cégnév:
Ez van. Regisztrálni nem kell már regisztráltam. De hol lehet azt,hogy az egyik üzletben vegyem át?
Az ilyeneknek lehet ajánlani a GTA-t,az biztos...de ne vegye meg az ETS-t az ilyen 😊 Legalábbis sztem 😄
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Daf tuning
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Volvo FH16-al már lehet menni, meg van francia map is hozzá....
itt.
sorry az offért 😊
ja a volvo lemaradt.
volvo fh16.
Így aztán ha meggondolom magam (mivel személyes átvételt választottam)elõrendelésnél, akkor a boltban marad egy ideig,de ettõl még nálam a Föld forog tovább,és az élet sem áll meg ,nem fogom tragédiaként megélni az eseményt.<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Boxer: Mellesleg megjegyezném ,ha 19-én jelenik meg egy adott játék azt már 18-án a boltban van,vidéki boltban nem ,de a budapestiekben igen,így 19-én átvehetõ személyesen.
De vidéki boltokba is kiszállítják 19-én.
Ha meg nem így lesz az csak megint a Készítõk töketlenkedését mutatja ,jellemzi,hogy még az elõre kiírt megjelenést sem tudták betartani.
Nyilván ha futár vagy postás hozza akkor más a tészta.
Csak egy példa:
Tegnap rendeltem elõ egy játékot ami ma jelenik meg ,de már a boltokban tegnap ott volt ,még a honlapjukon is feltüntették,meg is kérdeztem telón ,hogy akkor mikor szállítják ki hozzám vidékre,azt mondták ma megkapom.
Persze nem lehet általánosítani boltja válogatja.
Ja és ennél a boltnál minden,elõrendelt új terméket ingyen házhoz szállítanak az ország területén.
Az is igaz az ETS2-t nem itt rendeltem meg.(mivel náluk ,még nem elõrendelhetõ)
De volt már olyan játék vásárlásom is amikor 2-3 nappal elõbb megtudtam venni a megjelenés elõtt,igaz aktiválni nem tudtam csak a megjelenés napján de akkor igen,és már toltam is neki.
Úgy hogy lényeg a lényeg "csak nyugtával a napot"
1 hét múlva lehull a lepel,mire is vártunk ennyi ideig.XD
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Renault magnum http://kamionszim.hu