Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És hogy kell átvenni? Személyi igazolvánnyal vagy hogyan?
Hol lehet beállítani,hogy helyszínen akarok fizetni és,hogy ne a számlázási címre? A megjegyzésekbe?? Vagy hova?
Tikal
Nem, egy hamissal....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

És azt is ki lehet választani,hogy ott fizessem ki??
Tehát a rendes lakcímemmel?
Tikal
Boxer HUN: megnéznéd, hogy a controller beállításokban van e invert nézésre lehetõség? xbox controllerel játszanám, és jo lenne ha ez bene lenne 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

fuszhi
Nemsoká itt a péntek. heheeeeeee <#vigyor2>

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Boxer HUN
Szerintem a DAV marad meg DAV-nak... (Saját tipp volt).

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

fuszhi
Tippelnék mondjuk a Majestick lesz az egyik a dav a másik és az Ivedo . Majd "meglássuk" úgy is 😊

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

"Nothing is to be taken for granted, the discussions are at very early stages, but with a bit of luck there is a chance for 3 more vehicles in our game getting the proper name and brand in future ETS2 updates."

Nem lenne rossz 3 új kamion, valós márkanevekkel és márkajelekkel.

kem001
Regisztráld be a rendes címeddel magadat, majd amikor megrendeled a játékot, ott lesz olyan, hogy átvétel módja.. Személyes átvételt választod, és ott lesz a boltok listája..

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Az ai kamionok is tuningoltak? Mert szerintem az is király lenne, ha másik kamionokon is lenne vagy 50 szúró..

Hát. Ez meg is van. DE én a BOLTBAN szeretném átvenni és nem kellene szállítani.
Ha már regisztráltál, csak nem vagy bejelentkezve, itt megteheted. Ha nem, akkor az alábbi adatlap kitöltésével megteheted.

Felhasználónév:
Jelszó:
Jelszó megerõsítése:
E-mail:

Vezetéknév:
Keresztnév:
Mobil:
Vezetékes:

Kézbesítési cím

Ország:
Város:
Kerület:
Utca/út:
Házszám:
Irányítószám:

Adatok másolása
(Akkor használja, ha a szállítási és a számlázási cím megegyezik)

Számlázási cím

Ország:
Város:
Kerület:
Utca/út:
Házszám:
Irányítószám:
Cégnév:

Ez van. Regisztrálni nem kell már regisztráltam. De hol lehet azt,hogy az egyik üzletben vegyem át?
AudiQuattro
Aki ráér..

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

regisztrálsz az 576 on ,aztán az elõrendelhetõ dolgok közül a kosaradba rakod a gamét.Ennyi .Szólnak ha megjött.Szerintem igy kell😊
Törölt felhasználó
1:15-rõl csak nekem ugrott be a King of The Road?
Igazad van.Nagyon sok minden változott az elõzõ részhez képest.Itt már megtárgyaltuk hogy milyen lett illetve lehetett volna.Boxer,és jonhbart sokat tett érte hogy milyen legyen,tartotta a kapcsolatot a készítõkkel õk pedig bizalmuk fejében bétakulcsot adtak nekik.Amit mi is figyelemmel követhetünk.Én köszönöm nekik a honosítást meg boxer hun-nak a sok :"beleölt kilómétert.Egy hét és mindenki nyomhatja.DE egyszerüen nem tudom megállni hogy az ilyen hozzászólások mellett ne akarjam fölakasztani magam.Lehetett volna benne teleportkapu ,meg saját ház ,meg gumismûhely,de nem lett hálistennek. Elnézést kérek vajótól is ,tudom nem szereti az ilyen hozzászólásokat.
Gondolom mert nem eredeti.

Sziasztok. Akkor valaki segítene,hogy,hogy kell elõrendelni az ETS 2. ( 576 on )
Sziasztok! Stds 1.5 patch- hoz nem fogadja el a kódomat. Miért?
Inkább a zombie driver-t <#nevetes1>
LOL xD xD
Az ilyeneknek lehet ajánlani a GTA-t,az biztos...de ne vegye meg az ETS-t az ilyen 😊 Legalábbis sztem 😄

Igazad van .De jó lenne ha olyan lenne.Meg 200-al repeszteni az autópályán rakott szerelvénnyel,meg kivasalni a kerákpárost meg gyalogostmeg minden ami jó. VIGYÁZATT trollok!!<#gun>
de ez nem GTA IV lesz 😊 Hanem ETS 2.Üdv az ETS 2 Világába!!!

Olyannak kéne lennie mint a GTA IV-ben. Élethûbb lenne.

allock
animált modell lesz a háttérben, semmi több

#hhwnd

remélem 1 normális ember programozta õket, mert nem lesz kedvem a hülyeségeik miatt szívni.
kem001
Mondjuk ha úton mennének, AI-k képesek lennének megelõzni õket? Bicikliúton fognak menni, tudom..

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

mani13
Még egy hét. Szerintem nem csak díszek lesznek biciklisek.<#hehe>

allock
egyik videóban voltak már, ott szépen tekertek, igaz nem az úton

#hhwnd

Pedig párat kivasaltam volna <#idiota>

Boxer HUN
forgalomban még egyel sem találkoztam...

kem001
Biciklizõk ugye nem csak díszek lesznek?

AudiQuattro
Ez a 0.nap patch fincsi meglepetés lesz.<#pias>

Daf tuning

AudiQuattro

SimaSuna
egy kis SDTS...

Volvo FH16-al már lehet menni, meg van francia map is hozzá....
itt.

sorry az offért 😊

ja a volvo lemaradt.
volvo fh16.
Garth22
<#eljen>

fuszhi
Tehát akkor, van a komp és a vasút. A komp látványosabb mikor az ember kihajt. Legalább is látványra.

Addig nálam kamatozik az ára.<#vigyor2>
Így aztán ha meggondolom magam (mivel személyes átvételt választottam)elõrendelésnél, akkor a boltban marad egy ideig,de ettõl még nálam a Föld forog tovább,és az élet sem áll meg ,nem fogom tragédiaként megélni az eseményt.<#nyes><#nyes>

Boxer: Mellesleg megjegyezném ,ha 19-én jelenik meg egy adott játék azt már 18-án a boltban van,vidéki boltban nem ,de a budapestiekben igen,így 19-én átvehetõ személyesen.
De vidéki boltokba is kiszállítják 19-én.
Ha meg nem így lesz az csak megint a Készítõk töketlenkedését mutatja ,jellemzi,hogy még az elõre kiírt megjelenést sem tudták betartani.
Nyilván ha futár vagy postás hozza akkor más a tészta.
Csak egy példa:
Tegnap rendeltem elõ egy játékot ami ma jelenik meg ,de már a boltokban tegnap ott volt ,még a honlapjukon is feltüntették,meg is kérdeztem telón ,hogy akkor mikor szállítják ki hozzám vidékre,azt mondták ma megkapom.
Persze nem lehet általánosítani boltja válogatja.
Ja és ennél a boltnál minden,elõrendelt új terméket ingyen házhoz szállítanak az ország területén.
Az is igaz az ETS2-t nem itt rendeltem meg.(mivel náluk ,még nem elõrendelhetõ)
De volt már olyan játék vásárlásom is amikor 2-3 nappal elõbb megtudtam venni a megjelenés elõtt,igaz aktiválni nem tudtam csak a megjelenés napján de akkor igen,és már toltam is neki.
Úgy hogy lényeg a lényeg "csak nyugtával a napot"
1 hét múlva lehull a lepel,mire is vártunk ennyi ideig.XD
Garth22
hihetõbb

fuszhi
Még 7 nap.

fuszhi
Így azért már más. Szépen átlubickol a komp és kigurul a kamion. Ez sokkal tetszetõsebb megoldás.

AudiQuattro

ok, és elnézést. nem tudtam hogy nem lehet ilyen kérdést feltenni.
kem001
A Demo-t.. Azt tedd hozzá..<#vigyor>

Ez az! addigra mar meglessz javítva a gépém. <#eplus2>
Majd letöltjük 😄 xDDDD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Boxer HUN
És még ha idõben is meg tudja jelentetni, 19.-én átadja a futárnak, az már csak 24.-én szállítja ki a hosszú hétvége miatt. Postai úton dettó.

gumikacsa
Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem az elõrendelés ellenére sem fogjátok megkapni 19.én. Itthon sosem szokott idõben a boltokban lenni.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Tuningoláskor ha raksz fel kürtöt,akkor a hang is változik