banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Werner91
    Szóval van a dokumentumok >> ets 2 >> profile >> (fejből nem tudom pontosan milyen fájlok vannak külön-külön, laptopon vagyok) talán config, info, két gearbox "valami" sii, save mappa, és profile sii

Csináltam új profilt (mellette a régi a dokumentumokban megmaradt) mentettem egyet, az új profilban is megjelent a profile sii file, 95 kb. A régi profile sii meg töküres. Csak nemtudom miért lett az, délután 5-kor játszottam kb egy órát, aztán kiléptem, hét felé beléptem és kiírta, hogy név megadása, céglogó, kedvenc márka stb szóval hogy csináljak új profilt.

Gondoltam kezdem elölről, szarni bele, de mi a garancia arra, hogy megint szopok vele két hetet mire felfejlődök, lesz saját vasam, sofőrjeim, új garázs stb, aztán megint beüt valami gixer..

Most frankón úgy kell majd játszani, hogy minden kilépésnél, elmentem valahova a profile sii-t, hátha random összefossa magát bármelyik pillanatban… :/