52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • takacsadam1
    Sikerült, köszi a segítséget!
    A forgalom sűrítő mod hatása még nem tűnt fel, de tesztelem :D
  • takacsadam1
    Sikerült átírnom, megyek kipróbálom :)
    Köszi a segitséget! :)
  • aronka98
    Hát szerintem úgy valahogy jobban kell koncentrálni hogy úgy menj nagy motorral mint a valóságban. De kinek mi jön be :)
  • Hungarykum
    Sebesség feloldáshoz csak egy rövid szöveget kell bele írni. De ennél csak az értéket.

Megnyitod a game_data.sii fájlt és megkeresed ezt a sort:

truck_speed_limit: 92.0

és átírod az értéket mondjuk 200-ra

truck_speed_limit: 200.0

Kész is.
  • takacsadam1
    Ha elmondod, hogy kell, akkor persze :)
  • Hungarykum
    Össze tudod gyógyítani a 2db game_data.sii fájlt?
  • takacsadam1
    Csak no speed limit, egyéb modok vannak még...
  • Hungarykum
    Csak "no speed limit" módod van, vagy a No damage is benne van?
  • Hungarykum
    Ez az átka a sok módnak :D
    De bele lehet gyógyítani :D
  • takacsadam1
    a "no speed limit"-nek bekavar a forgalmas mód :D
  • Suba1993
    Nekem csak egy 510es Daf-fom van és az szerintem minden célra tökéletes, na jó mondjuk nálam max 600 LE amit még elviselek. (nem fikázni szeretném a nagyon nagy teljesítményű kamionokat, de szerintem a 700-750 LE az már sok egy pöppet)
  • takacsadam1
    Nagyon zsír! :)
    Töltöm, és próbálom!
    Köszi! :)
  • Kronos79
    Talán ez esetleg?
  • takacsadam1
    én is keresgéltem, de nem találtam semmi értelmeset.
  • Hungarykum
    Igen.
    Olvastam, keresgéltem is, de még nem találtam.
  • takacsadam1
    Hungarykum, modolni tudsz?
    Korábban volt egy kérdés, ami felcsigázott engem is.
    A forgalom sűrűségét kellene valahogy növelni, hogy több legyen.
    Hm?
  • aronka98
    Áhh nem kell köszi, csak erre a kerék kipörgésre voltam kíváncsi hogy van-e. De majd 1x-er megunom és szólok :D
  • Hungarykum
    Ha akarod, csinálhatok neked is. Külön váltót nem csinálok, amúgy sincs semmi értelme, hacsak nem roncsderbire készülsz :D
  • aronka98
    Jah ahogy téged ismerlek eltudom képzelni milyen lehet :DDD nekem ígyis a max ugyebár a 750 LE de még ide is elkéne néha 1-2 bukócső :D
  • Hungarykum
    Ha egy jó erős motorod van, akkor gyorsul rendesen.
    Csináltam egy ismerősömnek, egy 1500LE-s motort. Ha már csináltam, kipróbáltam én is. Nem volt semmi :D
    A végsebesség maradt a gyári, így csináltam neki hozzá egy váltót is. Új váltóval már 210-el ment :D
    Nekem jó a gyári R730-as Scania motor, ő meg 5 mp-ként fejen áll ezzel a bestiával :D
  • Hungarykum
    Csak álnéven :D
  • aronka98
    Nemtudjátok hogy készült-e valami olyan mod ami például indulásnál ha lepadlózom a hátsó kerék kipörög, vagy esetleg lendületesebben indul el a kamion?
  • takacsadam1
    Elég egyszer, egy kérdőjellel megkérdezni.
    Válasz igen.
  • bazsika00010109
    a globetrotter alapból benne van a volvo kamionnál ?????????

köszönöm előre !!

• bazsika00010109
    sziasztok !!

a globetrotter alapból benne van a volvo kamionnál
  • gigamen
    Fékhang eléggé tetszik!
  • takacsadam1
    Szia!
    Ez egy jó kérdés, engem is érdekelne, elkezdtem keresgélni a google-n hátha találok valamit.
  • I73770K
    Üdv!

Egy olyan dologban kérném a segítséget valakitől,hogy a forgalom sűrűségét hogyan lehetne ilyen m0-ás filingűvé alakítani!
    Aki tudna ebben segíteni azt előre is köszönöm!
  • Drope
    Hali! Azt nem tudja valaki,hogy az mitől lehet,hogy néha az AI k csak úgy megálnak? Pl amikor van egy lehajtó,és a lehajtó végén megállnak.. Vagy tegnap álltam kb 2 percet,azthittem először,hogy ugye jönnek mert jobb kezes kereszetződés volt,de néztem egy ideje h nem jön senki,aztán mondom most már elindulok,mert szorított az idő,és amikor elkezdtem kerülni az autókat megindult az Al is..
  • Eliike
    Nézzd már meg az a Volvo-s videót könyörgök ... nem azt mondom h egy az egyben ugyan az de sztem eléggé hasonlít rá. Meg ez nem Euro motor hanem V8... Mégis milyen hangja lenne.... A kürt meg full saját készítés nem másoltam vagy ilyenek. Sztem az is adja, illetve még itthon kamiont nem tartok h élethűbb legyen.... És akkor én is beírom amit nem akartam (ha már te ilyen kedves voltál) ....A REX hülyeséged mikor megláttam nem tetszett abszolút mert nem látom értelmét h telerakod a pályát fűcsomókkal meg lesz egy két új fény amit kb. észre sem veszek, azt viszont inkább h kb. -20 fps lesz... Meg még "scs célközönség".... Hát meg merem kockáztatni hogy idősebb vagyok mint Te... Hmmm kár hogy nem a szokásos "nem jó a serial valaki adjon már egyet" jellegű írást posztoltam, az tényleg jobb lenne.... Én legalább megpróbáltam valami újdonságot mutatni, illetve másoknak segíteni, nem pedig csak kérincsélni meg idiótaságokat beírni. De úgy látom nem sok értelme van...
  • WinStar
    köszi,látom feltetted RestaCar-ra is,már le is szedtem.És bocsi hogy későn reagáltam :)
  • nyitraip
    Igazad van erre nem gondoltam.
  • csaklaca
    tényleg nem akarok vitatkozni!áááá,inkább hagyjuk...
  • vajo
    Ennyire ne legyetek már szűk látókörűek. Köz tudott, hogy a forma 1-ben vannak nézők. Na és ők szoktak általában dudálni az ehhez hasonló palackos légkürttel. De hagyjuk...
  • csaklaca
    bevallom őszintén,idén még én sem füleltem annyira,de tavaly biztos,hogy volt,én már hallottam!De most hétvégén fülem a pályán...:D
  • nyitraip
    Hmm. .. Hát a Forma 1-es játékban valóban van egy kis duda szó amikor behajtok a boxba, de én még a valóságban nem hallottam egy forma-1 közvetítés során sem hogy dudálnának sem külső kameraállásból sem belsőből (bár utóbbinál lehet hogy a motorhang elnyomja) de megígérem hogy vasárnap fülelni fogok.
  • csaklaca
    nem akarok belevauzni,de a forma-1 ben akkor dudálnak egy rövidet,mikor a boxutcába behajt egy autó!Igaz,nem az autóból dudálnak,de mégis van egy kis kürt a forma-1ben!
  • vajo
    Az "SCS célközönségével" nem állok le vitázni. :D
  • nyitraip
    Már bocsi mint a kollega írta a restacar-on is a modot nem ő készítette csak módosított rajta. Szerintem jo de kinek a pap kinek a paplan ha nem tetszik nem kell megnézni vagy használni. A kürtnek meg nem tudom mi köze a forma 1-hez mert ott nem nagyon van kürt sőt. Elég fura lenne ha Alonso ilyen kürttel ijesztené meg Karthikeyan-t egy lekörözésnél
  • Eliike
    Ne csak hétköznapi gépekben gondolkodj! :))