Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel én is így vagyok. Napról-napra követem a topikot és nézem a videókat, fejleményeket, de sajna nakem az egy-két tuningolási lehetõségen és új keresztezõdéseken kívül nem nyújt túl sok élményt a GTS-hoz képest. Az, hogy egy kicsit szebb a grafika, engem nem igazán hat meg. Persze, azért meg fogom venni, mert az ETS-hez viszonyítva csak elõrébb léptek a srácok. Nem akarok kritikus lenni, csak egy vélemény: Az ETS csak annyiban volt új, hogy Európa európai kamionokkal. Játékmenetben egy hatalmas visszalépés volt a 18 W.O.S P.T.T.M-hoz képest. Nulla motíváció, gagyi fizikával. Vezetnék én, ha valamivel realisztikusabb lenne az egész. Bocsi. Lehet lehurrogni, megkövezni, de ez most kijött. Lehet, hogy azért, mert mindig olvasom, de ritkán szólok hozzá az itt történõ dolgokhoz.
Üdv. Mindenkinek!
Úgy jobb lett volna, ha csak pár bemutató videó van, mert a sok újdonság bemutatásával nem fog érdekelni annyira, hogy melyek az újdonságok, mert már tudni fogok róla. Az jobb lett volna, hogy majd én felfedezem, hogy mi hogy mûködik és melyek az újítások.
Ez kb most olyan, mintha tudnád 1 évvel elõtte mit kapsz karácsonyra. Mire megkapod nem fog érdekelni.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Reméljük már nem sokáig kínoznak minket ezzel a sok videóval.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Itt van este is mikor világít is a közvilágítás, ill. belenyúltam a növényzetbe is és így, h már nem csak zöld minden, egész élethû lett a táj! <#ravasz1>#ravasz1>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Remélem most már érthetõ.
Renault magnum http://kamionszim.hu
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Lehet egy AI sofõr lenyúlta <#idiota>#idiota>
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
"TDU2 dobozára is rá van írva, hogy az aktiváláshoz internetkapcsolat szükséges (online játékhoz), de attól függetlenül megy offline is."
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Jól tudom? Jól tudom,hogy még csak rendelni lehet az Euro Truck Simulator-t? Ha nem akkor kb mikor lesz kapható az áruházak polcain? 😊 . Nagyon szeretné már játszani az ETS2 vel ezért kérem,hogy írjátok meg mikor lesz kapható!!!!!!. Ismerõsöm kérdezte,hogy csinálnak e PS3 ra és nem tudtam válaszolni. Ti tudok errõl valamit?
De nem is jut eszembe semmi olyan, amihez életbevágóan fontos lenne, hogy legyen internetkapcsolat.
Majd kiderül.
Akkor dobjam ki a játékot? Mert csak papírnehezéknek jó. A sok csaló gazember miatt folyamodnak ilyen dolgokhoz a készítõk. Hogy még pénzüknél legyenek. Mivel ez idáig nem találtak jó módszert a csalók kijátszására így azok kapnak kevesebbet akik megveszik a játékot. Enyém és mégse az enyém. A jogot veszem meg és mégse élhetek a lehetõséggel? Oks rá lesz írva és eldönthetem hogy kell e , de ez csak az értékébõl von le a játéknak. Holmi butaság miatt. Amennyit nyernek vele annyit veszítenek is vele. Hisz akinek nincs net az nem veszi meg a játékot. Amúgy is arcade a játék. Na mindegy. Amúgy had kérdezzem már meg nálunk ha kinézek a ház ablakán látom hogy ég egy két lámpa fénye az ablakban, biztos rosszul látom , de ets 2 ben mintha este se világítana egy két ablak néhol hanem minden sötét csak te vagy meg az út. Vagy nem vettem észre valamit és ezer bocs.
Nyílván külföldön sincs közvilágítás az autópályákon, ezt talán mindenki tudja, de a játékban nincs világítás és mégis villog valami bal oldalon a válaszfalnál.
Jamaica a Jamaicaiaké.