banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • I Angel Disco
    Minek kell 116 sofőr????

100 sofornél megálltam, és kb 1 millát hoznak a konyhára, mig megcsinálok egy hosszabb fuvart.
    Egybként nem elég meg venni a garázst, teli tömni gépekkel, és sofőrökkel, sajna kell öket menedzselni is. Azt hiszem nem olyan vészes ez, bár szerintem ez a része a játéknak inkább stratégiai jellegünek tűnik nekem. Tehát fejleszd a sofőrt, és majd a gépet is alatta. A 100 sofőrből a Leggyengébb is 4.5-en áll, és napi 5.670 Erurot keres. Nagyon nem látom értelmét a további fejlödésnek, mert pár fuvar alatt anyagilag elszabadult a pokol... Azaz tökmindegy mit csinálok több pénz folyik be, mint amit eltudnál költeni.
    Vissza térve kicsit a sofőrökre, néha ki is kell rugni a minuszos faszikat, csajokat, és probálkozni kell másokkal.
    Számomra sajna a játék véget ért, mert egy 50-es színttel, 99,75% felfedezetséggel, 35 millával, már nem nagyon van tét.
    YA és mielött valaki feltenné a kérdést, 2 módót használtam csak az égész történetben. A Kamion viselkedésére egyet, és a 120km/ó limit növelésre egyet. Ez utobbit azért, mert totál nem valoságos, hogy 90-nél véget ér egy kamion tudása. Nem tagadom, beleszaladtam, nem egy hülye helyzetbe, és repült pár büntetés, na de belefért...

Hát ennyi...

Angel D.