banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Eliike
    Nézzd már meg az a Volvo-s videót könyörgök ... nem azt mondom h egy az egyben ugyan az de sztem eléggé hasonlít rá. Meg ez nem Euro motor hanem V8... Mégis milyen hangja lenne.... A kürt meg full saját készítés nem másoltam vagy ilyenek. Sztem az is adja, illetve még itthon kamiont nem tartok h élethűbb legyen.... És akkor én is beírom amit nem akartam (ha már te ilyen kedves voltál) ....A REX hülyeséged mikor megláttam nem tetszett abszolút mert nem látom értelmét h telerakod a pályát fűcsomókkal meg lesz egy két új fény amit kb. észre sem veszek, azt viszont inkább h kb. -20 fps lesz... Meg még "scs célközönség".... Hát meg merem kockáztatni hogy idősebb vagyok mint Te... Hmmm kár hogy nem a szokásos "nem jó a serial valaki adjon már egyet" jellegű írást posztoltam, az tényleg jobb lenne.... Én legalább megpróbáltam valami újdonságot mutatni, illetve másoknak segíteni, nem pedig csak kérincsélni meg idiótaságokat beírni. De úgy látom nem sok értelme van...