A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Kedves fórumozók!
Előre bocsánatot kérek az újabb képemért a nemrég "leszarozott" Mercedesemről. Azt hiszem mindenkinek megvan hozzá a joga, hogy képet tegyen fel. Akit nem érdekel az túlgörget rajta, azt hiszem az ETS2 illetve GTS-ATS munkáim és képeim is vannak olyan igényesek, hogy egy-egy képet beszúrhatok róluk, szerintem még türhető amilyen munkákról képeket teszek, aki szerint igénytelen mutasson nyugodtan szebbet, amivel Ő saját maga dolgozott,nem csak letöltötte. Nem rakok fel naponta képeket, nem találok ki hozzá történetet, nem arról szól és nem is vagyok már tizenéves. Csak úgy gondoltam vannak olyan emberek akik jobban értékelik ezt mint a másodrangú gagyit. A forumhoz pedig azért nem szólok hozzá, mert véleményem szerint néha olyan primitív kérdéseket tesznek fel egyesek, hogy azzal nem érdemes foglalkozni, azt hiszem sok társam a google-n keresztül tanult meg mindent, köztük én is. Nem kérdezek ha gondom van, próbálom feltalálni magam ha gondom van.
Bocsánat a sok szövegért, de úgy érzem meg kellett, hogy védjem magam, aki megvédett annak nagyon szépen köszönöm!
Mercedes-Benz - Actros Trust Edition + Aero Trailer