banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • mrtp
    Hello,

Olvasgatom már egy ideje a topic-ot; sok hasznos információra leltem; ezeket köszönöm.

Előre bocsátom, hogy szimulátorként játszom a játékkal, tehát semmi mod-cheat-trükk. Lassan haladok, de nem zavar, nem gimis vagyok már :)

Lenne kérdésem, a speed limit-el kapcsolatban:
    Ha használnám (gondolkodom rajta) a no_speed_limit mod-ot, akkor mindenhol meg fognak büntetni, ahol 90nél gyorsabban megyek, vagy az adott útszakaszra érvényes korlátozások (pl. 110km/h) lesznek érvényesek rám?

A játékmenet nagyon klassz, óriási előrelépés az előző rész után, szinte az összes olyan dolgot javították/fejlesztették, ami unalmassá tette azt a játékot egy idő után.
    Egyáltalán nem könnyű hiba nélkül elvinni egy 1000km-es fuvart; és az autósok NEM félnek a kamiontól :)

Nagyon leköt, órákig képes vagyok vágtatni Európában, 12es szint után még a térkép 2/3át fel sem fedeztem, az Olaszoknál csak 1x jártam, Svájcban csak éjszaka és Brno-ban van 1 bádogbódém, gyűjtöm a lóvét egy rendes kamionra :)

Hajrá!