A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
zorba3333 #19023 Az szép.....
Valami nagy "árulás" lehet a jelenség mögött, mert ez igen durva hiba. Még az a szerencse, hogy sikerült visszaállítani az eredeti állapotot.
Kíváncsiság végett meglestem néhány külföldi fórumot is, ahol szintén van panasz az új javításra, de közel sem ilyen durva jelenségekről írnak.
Szerencsére nálam nem volt semmi gond egyik javítás telepítésénél sem, 2-3 perc alatt telepítette a frissítést, és simán el is indult a játék.
Eredeti a játék, semmi mókolás. Előtte sem demó, sem warez nem volt telepítve.
Én, az 1.2.5 patch telepítése előtt kiszedtem mindent a mod mappából, majd simán telepítettem a javítást. Ezután indítottam a játékot, majd kiléptem, bemásoltam a kívánt kiegészítőket, és gooo.
Mivel semmi gondom nem volt, ezért még "takarítást" sem kellett csinálnom.
A lényeg, hogy sikerült, bár nem értem, mi lehetett a gond. Normál esetben, egy reinstall előtti registry tisztítás (system bejegyzések törlése miatt kell, amit egy sima uninstall nem old meg) , újraindítás, majd a játék újratelepítése simán orvosolja a problémát.
Nem maradt bent valami egyedi módosítás, vagy átírt fájl, ami miatt összeakadhatott valami?
Tudom, hogy szerencsére most jól működik nálad is, de hátha tudsz segíteni másoknak, akiknek még vacakol.