banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Werner91
    Azért az "árkád fos" kijelentés kicsit erős. Még is mit vártál? Hogy lemodelleznek többezer km utat, meg tájat egy az egyben? Hogy a kompra ugyanúgy 5 órákat kell várni, mint a valóságban? Vannak a játékban hibák (pl néha gyökér AI, meg az autópálya lehajtók, ami miatt mindenki sír mint a fürdősk*rvák, mikor marhára nehéz ám megtanulni, hogy ha jön egy lehajtó, kiteszem az indexet balra, bemegyek a belső oszt jónapot) Az első ETS elléggé jellegtelen lett, erre kiadják ezt, ami az idegesítő hibái ellenére és élvezhető, és viszonylag tartalmas játék lett, még is sokan sírnak, és ami kicsit furán üt vissza, hogy főleg olyanok akik szarrá pakolják a játokat mindenféle sufnituning moddal, aztán eltűnik az eső, eltűnnek a fuvarok, rózsaszín lesz a kamion stb.

Személyszerint én örülök ennek a játéknak, élvezem (majdnem) minden percét, és amiket fentebb írtam, nem kötözködésből írtam, csak számomra zavaró egy kicsit ez a "hibákon lovagolás". További szép estét, mindenkinek, és akinek nem inge, ne vegye magára.