A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Szióka!
Szerintem meg nem kell kivenni. Tegyél alá egy 6x6-os alvázat és egyből más lesz a helyzett. #18405
Másrészlől:
Nem tudom ki hol tart a játékban (nem a végsebességet illetően, bár láttam már valahol képet 221km/h-ról), de nekem jönnek be olyan fuvarok is, nem kicsi pénzért, ahol az idő fonots tényező. Nos ezeket lehetetlen teljesíteni 90 km/h-val, mert elég ha csak egy helyen "megfingat" a játék (dugó, baleset egy kereszteződésen, stb), és már nem érsz oda. Itt nem jön rosszul, ha az autópályan egy kicsit visszatudsz hozni a lemaradásból, avagy kicsi elönyre szert teszel. Persze én sem kultiválom a 130-170 közötti örült száguldást, de ha valakinek éépen az a kivívás, hogy ennyivel megy végig sérülés, és baleset mentesen, ám egéségére, de azt mondom, a 90km/h kicsit átlépve nem annyira életszerütlen.
A játék GPS-e:
Egy kicsit mostmár átnézem, merre is akar küldeni a GPS, mert képes bevinni lassabb utakra 2km nyereség véget. Azt nem találtam meg, hogy mi szerint tervezze meg az utat, nekem olyan totál automatikusnak tűnik az egész, de vége nálam az ilyen "megvezetéseknek"...
...és ide még egy apróság: Probáltál már GPS nélkül odatalálni ??? Izgalmas, és ez is lehet egy kihívás...
Angel D.