A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
matusz09 #18518 ÓÓÓHHH sztem te egy kicsit el vagy tévedve, de hogy legalább is értő olvasás egyes....
Nem mondtam, hogy ingyen kellene akármi. A játékot is megvettem 6000 ft-ért. Az más, hogy nem értek egyet ezzel a dlc-zős dologgal, de nem csak ennél a játéknál, hanem semelyiknél sem. Ami a pálya kieget illeti, nem mondtam, hogy nagy részletes városok kellenek, ezt már csak te képzelted hozzá, de MO szinten Győr, Bp, Debrecen, Pécs városoknak illene bekerülni, már ha egyáltalán belekerül Mo.
Azért meg valóban nem fogok pénzt adni, még 150-250 ft-t sem, ha beleraknak 1 kamiont, meg néhány vadrácsot, meg 2 várost, mert ez egy valamire való moddernek 1-2 óra...
Azt mondom, hogy nálam ott kezdődik egy fizetős DLC, hogy legalább 2 új kamion legalább 10-15 új város, illetve pár új tuning cucc.
A kötözködőknek:
Eme pár sor nem spekuláció, hogy mik lesznek később a patc-ben, DLC-ben, hanem csupán az én eszmefuttatásom, a véleményem szavakba öntése.