banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Opelfan
    Erről van szó! Vagy mi van akkor ha 70-nel megyek végig és nem 90-nel, akkor is kevesebbet fogyasztana. De ilyen patchre ne számíts, mert akkor értelmét vesztené az öko vezetés, ami egy baromság különben is... Mellesleg február környékén olvastam egy cikket ennek a szoftvergyártó cégnek fejesével készült, ő elmondta, hogy szeretnék lemintázni a szakmát bla bla bla marketing szöveg. Rengeteget játszottam, a GTS/ATS-sel, és nekem csalódás ez a game mert inkább kiegészítő mint egy új egyéni játék. Pl engem baromira idegesít, hogy Németországban sok lehajtó úgy van megoldva, hogy a külső sáv átalakul lehajtóvá, vagyis ha elbambultál simán lehajthatsz a pályáról ha nem tudsz hirtelen sávot váltani. N.o. és Ausztria egy az egyben átkerült a GTS-ből és puszi. Na meg arról is lehetne beszélni, mi jár akkor ha valaki nem pihen, pl N.o-ban mennyit kell fizetni, Franciaországban meg 10 perc túlvezetésért is bilincsbe verik a kamionost.

Bocsi, hogy ilyen hosszút írtam!