banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • miki30246
    Sziasztok!

Ma játszottam egy keveset, gondoltam létrehozok egy vállalkozást, de egyedül nem lett volna a fullos garázsra pénzem ezért Tütüke, és Vegasz haverom is beszállt az üzletbe.
    Így volt elég pénzem megvenni Nürbergben a garázst, amit felfejlesztettem teljesen, így felvehettem öt alkalmazottat.
    Sajnos a munkaközvetítőnél elég gyenge alakok voltak, de muszáj voltam felvenni, ne álljon üresen az üzlet.
    Aztán meg kellett vennem az öt kamiont, 6 vagy 700 lóerős volvot kaptak, meglegyen a morál, de nem érdemelték meg, mert a Mónika akihez nagy reményeket fűztem 800 eurós fuvarokat hoz..Na ez épphogy fedezi a gyorshajtásaimat.. : )
    No comment, én ha kezdőként ilyen gépet kapok, meghajoltam volna a főnököm előtt minden reggel…
    De majd meghívom vacsorázni, mert nagyon csinos, ez feledteti a gyenge teljesítményét. :P
    Többiek jobbak, 3-4 ezer euró megvan.
    Én Man TGX-et használok, V8-as.
    Elég jól megy, elvállaltam egy nagyon hosszú fuvart vele, jó hasznát vettem a legdrágább dögrácsnak amit a gépezet elejére szereltettem, mert letoltam magam elöl pár kiskocsit, akik nem húzódtak félre, nem vették tudomásul, hogy én egy nehéz szerelvénnyel nem tudok lefékezni…

Azért a 130-at megfutottam vele országúton. :)
    Jól tapadtak a Bridgestone abroncsok, megérték az árukat.

Lassan meglesz a pénz, egy új garázsra :)

Képeim: