52658
-
rarma #18347 Sziasztok !
Akinek a játékba a rádió részen benne van a NEO FM , most találtam és olvastam egy portálon ezt .
2012. 11. 09. azaz Péntek Éjfélkor elköszön a NEO FM stábja, mi, akik több mint három hónap alatt igyekeztünk megmutatni, hogy lehet másként is zenélni, rádiózni. Reméljük élveztétek, reméljük velünk tartotok a Neo Új Világába! Hamarosan tájékoztatunk a folytatásról!
KÖSZÖNJÜK!!!!
-
BoscoBaracus #18346 Ez a zászlós dolog engem is érdekelne,igaz engem is egy másik csapattal :) . Apropó, MAN-ba is be lehet szerkeszteni? :) -
#18345 Neee zászlót hogy honnan és lehet nem csak inter-es?:D -
jocking #18344 Hát igen, új területet hozzáadni nem épp a legegyszerűbb. Kapásból kell új rendszámformátum is, ráadásul úgy kell megoldaniuk az új területekről/-re a fuvarokat, hogy az ne befolyásolja a már meglévő mentést. Nézelődtem a témában, és sok térképmodnál kitétel, hogy új karriert kell kezdeni, ha használni akarod. Ezt nyilván a fejlesztők nem csinálhatják így, ezért a bonyodalom. :) -
#18343 A camera modban van a interior_man_tgx.sii. Nyisd meg és ezt a sort keresd: head_offset: (0.0, 0.0, -0.04)
A -0.04-es értéket ha átírod mondjuk 0.05-re távolabb viszi a nézetet. -
rarma #18342 Köszi a választ .
A távolabbi nézet már régebben benne van a mód mappába , és működik is , csak érdekes módon egyedül a MAN -nál nem reagál , ezért kérdeztem rá itt hogy nem-e lehet máshol is pluszba állitani , pl : config.cfg stb....
A kormánynál pedig ugyanaz a helyzet , már a két csúszkát mindenféle képen probáltam , erre is esetleg máshol egy állitás lehetőség ? .
Ha esetleg más tudd valaki segiteni ebbe #18337 azt előre is köszönöm .
-
JohnBart #18341 Azt azért tegyük hozzá, hogy egyiket sem erősítette meg az SCS. Magyarországot viszonylag könnyen be lehet tolni később mert a Kisalföldig megvan a terep, de Spanyolországhoz Franciországot is ki kéne bővíteniük (elvégre azon keresztül vezetne oda az út), szóval az kevésbé valószínű, hogy később megjelenne a játékban. -
#18340 A fejlesztők részéről is várható a bővítés magyarországra kiterjedően, meg spanyolország, eddig ez a kettő merült fel.
Felhasználói modokkal pedig biztosan lesznek új területek, már most is dolgoznak rajta egész biztosan. -
Party Hard #18339 Üdvözlet.
Aránylag szűznek számítok a kategóriában de elegem van a hentelésből...
Kipróbáltam a game-t és nagyon tetszik.
Gondolkozom, hogy megveszem de mivel nincs benne bálkanfélsziget( Magyarország, volt Jugoszlávia, Görögország) így gondolkodóba estem.
Van esetleg lehetőség a pálya bővítésére módok vagy majd dlc-k ben? vagy az a jövő zenéje? -
Zsoca241 #18338 Rarma a megoldás a problémádra a következő: www.restacar.hu látogass el ide az oldalra és a letöltések között fogsz találni egy olyan módot ami az első problémádat megoldja tehát a belső fülke nézetet hátrébb viszi. A billentyűzet beállításokat pedig próbálgasd hogy neked hogyan jó erre csak ezt tudom tanácsolni.... -
rarma #18337 Sziasztok !
Két kisebb segitségre lenne szükségem , ha tudd valaki valami megoldást rá , elöre is megköszönöm.
1 :
A Man kamion-ba a gyári belső fülke nézet , nagyon közelre van állitva a szélvédőhöz , és így nem látszik a
bal visszapillantó tükör és a műszerfal sem , hol tudok ezen állitani rajta ? Mert a többinél tökéletes csak ennél az egynél merül fel ez a probléma .
2 :
Hogyan tudnék még állitani a kormány kilengése ellen úgymond , mert már a beállitásoknál teljesen visszahúztam a két csúszkát , de még így is ha egy picit balra vagy jobbra forditom a kormányt , nagyon húzz abba az írányba a kamion , amerre forditottam a kormányt . BILLENTYÜZETEN JÁTSZOM !!!!
Van-e lehetőség rá arra hogy azt a pici hibát valamenyire stabilizálni .
A válaszokat elöre is megkszönöm .
-
nagyonfaya #18336 kevés volt a súly a húzókereken...avagy, hogy szállíts máshogy autót...
kb. a 30-adik karikára esett le rólam a körforgalomban (odakerülését ne kérdezzétek, egyszercsak láttam a tükörben hogy rajtam van)
-
#18335 Pár kép a gépemről:
Ez meg az egyik sofőrömé:
-
akodolanyi #18334 Köszönöm, hogy szóltál! A továbbiakban erre külön oda fogok figyelni! -
csaklaca #18333 Szép vas!:)
-
jocking #18332 Ez két kijelentés volt. Az a mondat számít kérdésnek, ami kérdőjellel (?) végződik.
- grammar nazi OFF - -
akodolanyi #18331 kösz! -
#18330 Nem kéri a CD-t. Ha megunod a verdát eladhatod, de fel is vehetsz rá egy embert aki dolgozik neked. -
akodolanyi #18329 Sziasztok, lenne két kérdésem.
Ha megveszem a játékot CD-n, akkor csak úgy lehet játszani, hogy kéri a CD-t a játékhoz amikor játszol vagy sem.
Valamint ha le szeretném cserélni a kamionomat, azt hogy tehetem? Új játékot kell indítani vagy valahogy el tudom adni, aztán más típust venni.
-
kiskamionos17 #18328 Bocsi a két hsz-ért! Hát több cucc van mint restacar-on de régebbi is az oldal. A restacar is nagyon frankó oldal de ezen hamarabb fent vannak kb 1 nappal a cuccok! De a én mindkettőnek rendszeres látogatója vagyok!:) -
kiskamionos17 #18327 Hello! Regisztrálni kell de megéri mert sok mod van.... csak olyan nincs még ami nekem kellene! :) -
janikad600 #18326 Arra kérnék valakit, aki ért ahhoz hogy hogyan lehet pótkocsi illetve kamion festést csinálni. Készítsen egy videót, vagy ha már ltezik ilyen akkor azt ossza már meg velem. -
#18325 Erre az oldalra regisztralni kell, ha le akarsz tolteni onnan barmit is, nem lett volna egyszerubb, ha feltoltod valahova a GPS-t es azt linkeled be inkabb? Vagy megeri regisztralni az oldalra, jobb cuccok vannak ott mint mashol? pl a restacar-on? -
lupó Bence #18324 [IMG][/IMG]
Mai termés :) -
matusz09 #18323 f10 -
#18322 Igen? Érdekes, privátban nem ezt írtad. Na mindegy. -
lupó Bence #18321 hogy kell a játékban fotót csinálni ?:D mert a print screen szarakszik -.- -
#18320 Basszus ez nem lesz egyszerű... A passat kész, de a többi az nehéz lesz, mert pont félbe vannak vágva a tampletek..
És így a logókat pont nem lehet feltenni.:) Mindegy majd kitalálok valamit, de ez így necces. de a passat már valóban vw:)) -
#18319 Aha!! Akkor a privit vedd semmisnek:))
Köszönöm szépen! -
vajo #18318 Hagyni kell, hogy bezárja magát a progi..mappákat azonnal kidobja, de a fájlokat nem. :D várj vele. Nekem kb 5-10 perc között kicsomagol mindent. -
tomi0113 #18317 [center] -
SuSu1992 #18316 elég durván tolod!.D -
#18315 Kicsit hülyültem :.D
Eredmény:
-
#18314 Akkor egy kicsit felvilágosítanálak!
Ha tetszik ha nem,a fórumozásnak vannak íratlan szabályai.Többek között:
-nem kérdezzük meg percenként ugyanazt
-nem írunk közvetlenül egymás után hozzászólásokat,egy posztba meg kellene próbálni összefoglalni a mondandókat
-az oldal alján ott van a kereső,ami működik csak használni kellene
-stb.
Ami ehhez a témához tartozik:
-ez nem WAREZ topik,annak is meg van a helye a saját fórum részen belül
Tehát,lehet segítséget kérni,de azt mind a megfelelő helyen kell megtenni.Arról már ne is beszéljünk,hogy a banner alatt le van írva minden,de tisztelet a kivételnek,olvasni luxus,vagy csak tojnak rá. -
Arpa #18313 Privibe vagy hova?
Mert ahogy visszanéztem nemláttam hogy te irtál volna akármit is..:( -
#18312 1 órája írtam hogy mit kell csinálni ha kéri a serialt de mindegy. -
#18311 Egy kérdés a "marakodóknak" :
Miért van ez a fórum? Nem azért, hogy segítséget kérjünk, és adjunk egymásnak?
Ya, hogy kicsit szeretne valaki "csalni"? Na és!!!
Szerintem, ha egy kicsit otthon Te is megkeresed a tükröt, és őszinte leszel magadhoz, akkor kiderül, valahol Te is "csalsz" egy kicsit ebben az életben... Vagy tévednék???
Na innen kezdve marad a közmondás: Az vesse rám az első követ...
Én biztosan számítok azok segítségére, akik segíteni szeretnének, és ha valamiben tudok valakinek segíteni, akkor fogok is neki ebben a játékban, hogy elörébb jusson, vagy a játék elménye jobb legyen...
Angel D. -
Arpa #18310 Köszi szépen,Kedves Vagy.! :) ;) -
#18309 Lehet megtaláltam:))
szóval őő intézem:) -
#18308 Ott kb, itt tuti ;)