52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • rarma
    Sziasztok !

Akinek a játékba a rádió részen benne van a NEO FM , most találtam és olvastam egy portálon ezt .

2012. 11. 09. azaz Péntek Éjfélkor elköszön a NEO FM stábja, mi, akik több mint három hónap alatt igyekeztünk megmutatni, hogy lehet másként is zenélni, rádiózni. Reméljük élveztétek, reméljük velünk tartotok a Neo Új Világába! Hamarosan tájékoztatunk a folytatásról!
    KÖSZÖNJÜK!!!!

• BoscoBaracus
    Ez a zászlós dolog engem is érdekelne,igaz engem is egy másik csapattal :) . Apropó, MAN-ba is be lehet szerkeszteni? :)
  • NagyiBMX
    Neee zászlót hogy honnan és lehet nem csak inter-es?:D
  • jocking
    Hát igen, új területet hozzáadni nem épp a legegyszerűbb. Kapásból kell új rendszámformátum is, ráadásul úgy kell megoldaniuk az új területekről/-re a fuvarokat, hogy az ne befolyásolja a már meglévő mentést. Nézelődtem a témában, és sok térképmodnál kitétel, hogy új karriert kell kezdeni, ha használni akarod. Ezt nyilván a fejlesztők nem csinálhatják így, ezért a bonyodalom. :)
  • macleody
    A camera modban van a interior_man_tgx.sii. Nyisd meg és ezt a sort keresd: head_offset: (0.0, 0.0, -0.04)
    A -0.04-es értéket ha átírod mondjuk 0.05-re távolabb viszi a nézetet.
  • rarma
    Köszi a választ .

A távolabbi nézet már régebben benne van a mód mappába , és működik is , csak érdekes módon egyedül a MAN -nál nem reagál , ezért kérdeztem rá itt hogy nem-e lehet máshol is pluszba állitani , pl : config.cfg stb....

A kormánynál pedig ugyanaz a helyzet , már a két csúszkát mindenféle képen probáltam , erre is esetleg máshol egy állitás lehetőség ? .

Ha esetleg más tudd valaki segiteni ebbe #18337 azt előre is köszönöm .
  • JohnBart
    Azt azért tegyük hozzá, hogy egyiket sem erősítette meg az SCS. Magyarországot viszonylag könnyen be lehet tolni később mert a Kisalföldig megvan a terep, de Spanyolországhoz Franciországot is ki kéne bővíteniük (elvégre azon keresztül vezetne oda az út), szóval az kevésbé valószínű, hogy később megjelenne a játékban.
  • aerolive
    A fejlesztők részéről is várható a bővítés magyarországra kiterjedően, meg spanyolország, eddig ez a kettő merült fel.

Felhasználói modokkal pedig biztosan lesznek új területek, már most is dolgoznak rajta egész biztosan.
  • Party Hard
    Üdvözlet.
    Aránylag szűznek számítok a kategóriában de elegem van a hentelésből...
    Kipróbáltam a game-t és nagyon tetszik.
    Gondolkozom, hogy megveszem de mivel nincs benne bálkanfélsziget( Magyarország, volt Jugoszlávia, Görögország) így gondolkodóba estem.
    Van esetleg lehetőség a pálya bővítésére módok vagy majd dlc-k ben? vagy az a jövő zenéje?
  • Zsoca241
    Rarma a megoldás a problémádra a következő: www.restacar.hu látogass el ide az oldalra és a letöltések között fogsz találni egy olyan módot ami az első problémádat megoldja tehát a belső fülke nézetet hátrébb viszi. A billentyűzet beállításokat pedig próbálgasd hogy neked hogyan jó erre csak ezt tudom tanácsolni....
  • rarma
    Sziasztok !

Két kisebb segitségre lenne szükségem , ha tudd valaki valami megoldást rá , elöre is megköszönöm.

1 :

A Man kamion-ba a gyári belső fülke nézet , nagyon közelre van állitva a szélvédőhöz , és így nem látszik a
    bal visszapillantó tükör és a műszerfal sem , hol tudok ezen állitani rajta ? Mert a többinél tökéletes csak ennél az egynél merül fel ez a probléma .

2 :

Hogyan tudnék még állitani a kormány kilengése ellen úgymond , mert már a beállitásoknál teljesen visszahúztam a két csúszkát , de még így is ha egy picit balra vagy jobbra forditom a kormányt , nagyon húzz abba az írányba a kamion , amerre forditottam a kormányt . BILLENTYÜZETEN JÁTSZOM !!!!
    Van-e lehetőség rá arra hogy azt a pici hibát valamenyire stabilizálni .

A válaszokat elöre is megkszönöm .
  • nagyonfaya
    kevés volt a súly a húzókereken...avagy, hogy szállíts máshogy autót...
    kb. a 30-adik karikára esett le rólam a körforgalomban (odakerülését ne kérdezzétek, egyszercsak láttam a tükörben hogy rajtam van)
  • kalee
    Pár kép a gépemről:

Ez meg az egyik sofőrömé:

• akodolanyi
    Köszönöm, hogy szóltál! A továbbiakban erre külön oda fogok figyelni!
  • csaklaca
    Szép vas!:)
  • jocking
    Ez két kijelentés volt. Az a mondat számít kérdésnek, ami kérdőjellel (?) végződik.

- grammar nazi OFF -
  • akodolanyi
    kösz!
  • macleody
    Nem kéri a CD-t. Ha megunod a verdát eladhatod, de fel is vehetsz rá egy embert aki dolgozik neked.
  • akodolanyi
    Sziasztok, lenne két kérdésem.

Ha megveszem a játékot CD-n, akkor csak úgy lehet játszani, hogy kéri a CD-t a játékhoz amikor játszol vagy sem.

Valamint ha le szeretném cserélni a kamionomat, azt hogy tehetem? Új játékot kell indítani vagy valahogy el tudom adni, aztán más típust venni.

• kiskamionos17
    Bocsi a két hsz-ért! Hát több cucc van mint restacar-on de régebbi is az oldal. A restacar is nagyon frankó oldal de ezen hamarabb fent vannak kb 1 nappal a cuccok! De a én mindkettőnek rendszeres látogatója vagyok!:)
  • kiskamionos17
    Hello! Regisztrálni kell de megéri mert sok mod van.... csak olyan nincs még ami nekem kellene! :)
  • janikad600
    Arra kérnék valakit, aki ért ahhoz hogy hogyan lehet pótkocsi illetve kamion festést csinálni. Készítsen egy videót, vagy ha már ltezik ilyen akkor azt ossza már meg velem.
  • TopGun
    Erre az oldalra regisztralni kell, ha le akarsz tolteni onnan barmit is, nem lett volna egyszerubb, ha feltoltod valahova a GPS-t es azt linkeled be inkabb? Vagy megeri regisztralni az oldalra, jobb cuccok vannak ott mint mashol? pl a restacar-on?
  • lupó Bence
    [IMG][/IMG]
    Mai termés :)
  • matusz09
    f10
  • macleody
    Igen? Érdekes, privátban nem ezt írtad. Na mindegy.
  • lupó Bence
    hogy kell a játékban fotót csinálni ?:D mert a print screen szarakszik -.-
  • gordon 24
    Basszus ez nem lesz egyszerű... A passat kész, de a többi az nehéz lesz, mert pont félbe vannak vágva a tampletek..

És így a logókat pont nem lehet feltenni.:) Mindegy majd kitalálok valamit, de ez így necces. de a passat már valóban vw:))
  • gordon 24
    Aha!! Akkor a privit vedd semmisnek:))

Köszönöm szépen!
  • vajo
    Hagyni kell, hogy bezárja magát a progi..mappákat azonnal kidobja, de a fájlokat nem. :D várj vele. Nekem kb 5-10 perc között kicsomagol mindent.
  • tomi0113
    [center]
  • SuSu1992
    elég durván tolod!.D
  • LACEJKA
    Kicsit hülyültem :.D

Eredmény:

• Maximus4
    Akkor egy kicsit felvilágosítanálak!
    Ha tetszik ha nem,a fórumozásnak vannak íratlan szabályai.Többek között:
    -nem kérdezzük meg percenként ugyanazt
    -nem írunk közvetlenül egymás után hozzászólásokat,egy posztba meg kellene próbálni összefoglalni a mondandókat
    -az oldal alján ott van a kereső,ami működik csak használni kellene
    -stb.

Ami ehhez a témához tartozik:
    -ez nem WAREZ topik,annak is meg van a helye a saját fórum részen belül

Tehát,lehet segítséget kérni,de azt mind a megfelelő helyen kell megtenni.Arról már ne is beszéljünk,hogy a banner alatt le van írva minden,de tisztelet a kivételnek,olvasni luxus,vagy csak tojnak rá.
  • Arpa
    Privibe vagy hova?
    Mert ahogy visszanéztem nemláttam hogy te irtál volna akármit is..:(
  • Stig95
    1 órája írtam hogy mit kell csinálni ha kéri a serialt de mindegy.
  • I Angel Disco
    Egy kérdés a "marakodóknak" :

Miért van ez a fórum? Nem azért, hogy segítséget kérjünk, és adjunk egymásnak?

Ya, hogy kicsit szeretne valaki "csalni"? Na és!!!

Szerintem, ha egy kicsit otthon Te is megkeresed a tükröt, és őszinte leszel magadhoz, akkor kiderül, valahol Te is "csalsz" egy kicsit ebben az életben... Vagy tévednék???

Na innen kezdve marad a közmondás: Az vesse rám az első követ...

Én biztosan számítok azok segítségére, akik segíteni szeretnének, és ha valamiben tudok valakinek segíteni, akkor fogok is neki ebben a játékban, hogy elörébb jusson, vagy a játék elménye jobb legyen...

Angel D.
  • Arpa
    Köszi szépen,Kedves Vagy.! :) ;)
  • gordon 24
    Lehet megtaláltam:))

szóval őő intézem:)
  • macleody
    Ott kb, itt tuti ;)