Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedy...

Legyen már kép is <#idiota>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Boxer HUN
Gratulálok...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

mert warezzal játszol

Boxer HUN
Ok. Értem már... nekem is más.. 😊

Oké értem de nem arra a kevés 533-ra gondoltam.
A menüben a sofõrök alatt bal alsó sarokban 12846pt.a nevem után.
Na erre gondoltam hogy ez mi a manó vagy mit is számol?<#nemtudom>
Boxer HUN
mármint a mostani 533p. <#eljen>

Boxer HUN
A pontok a szabad vezetésben elért pontjaid.

Boxer HUN
Ha nem eredeti akkor jól van így, ha pedig eredeti, akkor nincs ez így jól...

kutizsolt
hello

lenne egy kerdesem..

mikor telepitettem az 1.1 es patch-et akkor kerte megint a kodot es mikor beirtam nem fogadta el.. miert???
mi lehet a gond?

V-Power Shell

Sziasztok.
Ha nem gond megosztanám veletek,én miben vettem észre javulást,az új 1.2 patch óta.
Igaz még nagyon sokat nem mentem ,de ami elsõre szembe tûnõ ,hogy a jobb tükrök sokkal élesebbek és emiatt jobban látni a mögöttes eseményeket.
A szabad vezetés közbeni akadás is , egy picit javult ,de még nem az igazi,de érdekes mert változó ez is,vannak utak ahol kevésbé,jelentkezik.
Ami eddig is szembe tûnõ volt de most még inkább észre vehetõ ,hogy most már CSAK a szabad vezetés funkciónál jelentkezik akadás némiképp ,a többi játékmenetnél nem,gondolok itt az ügyességi feladatokra,és a többire.
Arra gondoltam hogy valamiért ,még nem sikerült a szabad vezetés játékmódban optimalizálni a játékot,talán a sok mozgó,grafika(gyalogosok,forgalom,stb) miatt,de ez csak találgatás,mert ha ki kapcsoltam ezeket akkor sem vettem észre javulást.
Érdekesség: ,most volt AMD driver frissítés,és mikor beléptem a játékba,elkezdett remegni az egész menü,na mondom f@sza.
A beállítások menüben a V-Sync-et be kellet kapcsolnom(eddig nem volt) és elmúlt.
Csupán azért írtam le esetleg valakinek hasonló gondja akadt.
Vissza térve a javulásra, valahogy egy picit mint ha az esõ is szebb lenne,de lehet csak a meleg miatt van DDD.
Az irányításban annyi csak ,hogy az indexet vissza veszi rendesen,ha vissza áll a kormi középre alapba,igaz én 510 fokon használom a kormit mert így kényelmes nekem,próbáltam feljebb is de nincs kedvem annyit tekergetni,inkább meghagyom a fiatalabbaknak.DDD.
Ha jól láttam új pályák is jöttek asszem 4-5, de még odáig nem jutottam.
Ja igen vissza térve még az akadásra ,senki ne vegye "készpénznek" mivel nagy valószínûség szerint nem akkora felbontásban 5800x1080 (monitoron)használja a játékot mint én ,így nem is jelentkezhetnek nála,hasonló nyûgök a grafikai megjelenítés terén.
De azért bízom benne az ETS2-ben még jobban oda figyelnek ezekre a hibákra is.
Ami még új és eddig nem volt legalább is nálam nem , menüben a sofõrök alatt ,nevem mellett ír pontokat,de igazából nem jöttem eddig rá hogy ezek milyen pontok igazából,esetleg ha valaki tudja ossza meg,velem-velünk is.
Egyenlõre ennyi .
Bocs ha hosszú lett.<#vigyor2>

v43 001
Igen, jó lenne, ha írna nekik valaki ez ügyben! Berakhatnának valami értelmes és valós szerelvényt...

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

fuszhi
Lassan dobhatnának képet vagy videót az ETS -rõl.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
szeptember , szeptember és egy vagy két patch talán, de nem biztos. Már alig várom. Hogy mennyit vártam erre a "szimulátorra" és hogy már csak két hónap van hátra ez nagyon felvidít. 😊

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Sziasztok!Olvasom az új megjelenést,karácsonyra azért meglessz?<#wow1>
Boxer HUN
Esetleg driver frissítések... <#fejvakaras>

Nem tudjátok véletlenül, hogy a kedves készítõ Urak leakarják e cserélni az Európában igen ritka Ámerikai tehervonatot? Láttam van vasúti átjáró is valamelyik országban és eléggé ront az összképen.

| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |

Kistódi
Már újraraktam 1.1-est tettem csak fel.. eddig jó de jó lenne kipróbálni az 1.2-est- is :/

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Ahogy feletted wollnerd írta, annyi az eltérés, hogy tárgynak "Frequent crashes"-t írsz, a szövegben meg a "severe performance issues when playing STDS" helyett azt írod hogy "constantly crashes when launching a map".

Kistódi: Gõzöm sincs. :-/ Safe mode, DirectX parancsikon, driverek, végsõ esetben teljes reinstall?

Kistódi
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem telepítettem az 1.2-es pacht-ot és mikor kattintok a játékra kiír egy üzenetet.. Valaki tud valami megoldást?

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

wollnerd
Részletesen le van írva #9220 számú HSZ-ban, a "@Mindenki más" alatt!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

újra raktam,végre betudott jelentkezni az online profilomba,de küldetések alatt megint kidob...
JohnBart: hogy kell logot küdleni support-ra?

Futtasd Safe módban (Hibaelhárítás mappa), ha azzal sem megy, mondom, küldj logot a support címre. :-/

mindkettõnél leáll 😞
Pedig betettem a CD-t is már,hátha...de úgyse jobb.1.1-es patch-nél is jelentkezett pár hiba(pl. irányítás beállításnál kidobott,stb...)
Még valami ötlet? :S

áá,szóval az egy mappa(nálam hibaelhárítás)Mindjárt megnézem hogy melyikkel hogy viselkedik.

Start->minden program -> SCANIA Truck Driving Simulator -> Troubleshooting -> és ott tudsz választani.

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

igen,le lett,mert most hogy végre online módban tudok játszani így mindent elõrõl akartam kezdeni.

igen eredeti,mivel 3000 Ft az semmiség.De az a baj hogy nem értem hogy tudnám állítani DirectX vagy Open GL verzióban.Am. a legfrisebb driver van a gépemen.8Ati-ban)

Esetleg a warezos teljesen le lett törölve? Dokumentumokból a profil, maradék fájlok?
Ha tényleg eredeti, akkor fagyaszd ki ismét a játékot, aztán küldd el a game.log fájlt az SCS-nek a support kukac scaniadrivergame pont com címre (írd le a levélben, hogy mikor milyen körülmények között fagy a játék).

Emellett a szokásos jut csak eszembe, driverfrissítés, adminjoggal futtatás, esetleg próbáld meg külön OpenGL , DirectX vagy Safe módban indítani a játékot. Ezekhez a parancsikonok a Start menu->SCANIA Truck Driving Sim -> Troubleshooting könyvtárban vannak.

Sziasztok.Nagyon megtetszett a játék Warez verzióban.Aztán most megvettem eredetiben,feltettem,meg az új patch-et és win7 Ultimate-n miután bejelentkezek az online profilomba utána azt írja hogy a scania truck sim. leállt....ez mitõl lehet?Másnál ez nem jelentkezett?Mit csináljak? :S

joceruza
Ez jó hír!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Új bejegyzés a blogon. Sok újat nem mond és kép sincs, ami viszont fontos, hogy a motor kipofozása az ETS2-n is érezhetõ lesz, szóval remélhetõleg az már alapból fajául fog futni az ajánlott vasakon, és nem olyan fosul mint kezdetben az STDS. 😄

@Solt: Köszi a bizalmat, de mostanság hetente változik, hogy mennyi idõt tudok fórumozni, van hogy naponta óránként fel tudok nézni, máskor egy hétig netközelbe sem kerülök. Félreértés ne essék, szívesen segíteném a bagázst ezzel, de lehet hogy aztán engem is dobnátok egy hét múlva... 😄

Gumikacsa moderátoros megoldása nem tudom mennyire megvalósítható az SG fórummotorral (magyarán hogy lehetséges-e egy topikra moderátorjogokat adni a júzereknek), ha igen, akkor 2-3 ilyen tagra van szükség, Gumikacsa mellett vállalnám az egyik ilyen posztot (így ha az egyikünk nincs is netközelben, a többi arc akkor is ki tudná takarítani a gecis faszt meg egyebeket linkelõ kocsisokat).

Abban viszont szintén egyetértek, hogy nem lenne zsír leváltani a házigazdát, amíg vissza nem jön, vagy ismét be nem ír valamit.

joceruza
Szerintem nem jó. Alig lehet irányítani. Amúgy ITT vannak.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Hali valaki tudna nekem segíteni??Honnan lehet stds modokat letölteni??Mert kellene egy 3 tengelyes scania.
fuszhi
nem lehet hogy elment nyaralni? 😊 aztán gondolta jó kisfiúk leszünk nem lesz itt gond. Szerintem ez a fehér szín is jó csak egy árnyalattal lehetne sötétebb gondolom.

fuszhi
A kicsit sötétebb betûk már kevesebb kontraszt különbséggel volnának a háttér sötét színéhez képest. Lehet ha mondjuk halvány kék vagy piros vagy akármilyen szín lenne a betû nem ingerelné annyira a szemet.

Boxer HUN
Takaríthatsz nálam is... ha gondolod! <#hehe>

gumikacsa
Igazából én már elég régóta szajkózom, hogy a házigazda nem végzi rendesen a munkáját. Erre persze meg is kaptam, hogy nem lehet mindenki akkora kocka, mint én, nem ül egész nap a gép elõtt.

De sokszor warez, és nem a topikba való hozzászólások napokig fent voltak, még úgy is, hogy õ írt a topikba.

Persze azt is megértem, hogy nem kis feladat, én nem is vállalnám, nem azért, mert nem tudnám elvégezni a feladatot, és rendet tartani. Pont azért, mert túl szigorú lennék, és az sem mindig jó.

A legjobb az lenne, ha lenne egy hg, és 2-3 moderátor, akik ha mást nem is, de törölhetnék a nem oda való hozzászólásokat (azt még vállalnám is).

Renault magnum http://kamionszim.hu

Boxer HUN
<#wilting>

joceruza
Ááááááá!<#guluszem1> Bakker! Mekkora baromságot írtam! <#falbav>Elnézést! Tuti biztos voltam benne hogy ezek is németek. Azok ontják a szimulátorokat.
Bocsássátok meg tudatlanságomat!<#worship>
Attól a többi mégy így van.
<#confused>

joceruza
Biztos azért ment Német-be mert megsürgeti a játék kiadását.Ez jó! Az viszont rohadtul nem jó hogy mi addig itt megvakulunk. Igen! Ezen fogunk lovagolni! Ha 1-én tiszteletét tette a fórumon, akkor azt is tudta hogy nagyon nem tetszik ez a fekete-fehér lószar sok embernek... Nem kell feltétlenül leváltani,de ahogy az elõzõekben is le volt írva, vannak kötelezettségek.
Ennyi! OFF vége!
Houston kiszáll.

Atikah
ALREKK <#idiota>

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Nem hiszem el hogy képesek agytok ezen lovagolni amikor már jó ideje igen is szépen rendben tartott mindent. Szerintem nem szabad egybõl leváltani. fõleg nem a tudtán kívül! ( Ennek szerintem senki sem örülne) Legalább várjuk meg amíg visszaér ( vagy legalább net közelbe kerül ) és mit sikerül összehoznia, akár mentségként, akár kinézetileg!

wollnerd
De hát...

"Utolsó látogatás idõpontja: 2012. 07. 01. 14:47"

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Kedves Emberek-Söfõrök!! Kérem a mélyen tisztelt türelmeteket. Biztosan van más dolog is, amirõl lehetne beszélni.

V43 1105
Akkor is szólhatott volna..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Lázadáááássss!Mit kell itt parázni?Majd jelentkezik!Gondolom vannak dolgai amiket elõtérbe helyez a forummal szembe.pl család stb!Tiszta vicc amit müvel némelyik ember!Kiáltsd ki magadat adminnak!<#banplz>
a házigazad (VAJO) haverja vagyok! Vajo jelenleg németország-ban van, ezért nem elérhetõ sehol. Nem sz*rik rá, csak nincs lehetõsége finomítgatni jelenleg. Jövõhéten már valószínûleg itt lesz körünkben.

yokel
Csóri gyerek alig várta, h HG lehessen ETS(2) topikban, azt mire odakerülnie a sor, h megjelenne a játék le is váltják!

De elvégre jogos a felvetés, hisz nem a topik lakók vannak a HG-ért, hanem õ, "mi" értünk, és ha a többségnek nem tetszik a "munkája" akkor bizony lehet tovább tólni a biciklit!
Ha meg nyaralni ment akkor valóban annyit felvéshetett volna ide a topikba, h emberek ne keressetek szeptemberig mert nyár van, vazze!

Indulhat a licit!

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg