banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    Engem majd az Editor menü fog...sőt, már érdekel is, hogy milyen lesz :D
    Egyébként régen valaki panaszkodott arra, hogy nagyobb legyen a látótávolság ugye? Mindegy. Ugyanis én közben rájöttem az ATS-t kutatva, hogy az editorban lehet állítani. És még egy, hogy már az ET2-ben is más az editor, és asszem teljes képernyőn is működik.
    A Scania szerintem csuda jó lett. :D Nekem tetszik, és az árnyékolás az baromi jó. De viszont ami kívül van, az már megint nem látszik a belsőből! Ezt most a napellenzőre értem. Kívül van, de belülről nem látszik. Ha javítják jó, de amúgy szerintem egy lényegtelen dolog ez most.

Első képen, ha jobban megnézitek a víznek gyönyörű szép a tükröződése, és úgy látom új textúrát, és effektet kapott. Viszont azt nem értem, hogy minek építgetnek folyton új helyeket, ugyanis ilyenek az ATS-ben sehol sincsenek. De ez is egy elhanyagolható tényező. :)

A videóra pedig nagyon kíváncsi vagyok és remélem látunk benne más márkát is. :)