A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Könyörgöm!
Ki a francot érdekel, hogy ki, milyen megoldásokkal (értsd, csalásokkal) játszik?
Kit ver át? Téged, engem? Saját magát!
Mennyire szarja le az aki csal, hogy Te a segged a földhöz verdesed, és ráordítod, hogy csaló?
A Te játékodat elrontja, aki csalásokkal játszik, mert Ő azt élvezi?
Senkinek semmi köze a másik pénztárcájához, ugye? Akkor ahhoz miért kéne, hogy legyen, hogy milyen szinten veri át magát, dobja ki a pénzét az ablakon azzal, hogy élvezhetetlenné teszi a "saját" játékát? Milyen jogon szól bele valaki abba, hogy én hogyan játszom?
Jöjjön ide valaki, és húzza ki a dugót a konnektorból, mert nem tetszik neki, hogy én mivel és miként ütöm agyon az időt! 'Valszeg, elütnék a két füle között.
Nem értem az embereket.
Itt van egy srác, aki nem akar éjjel vezetni. Most elintézitek neki, hogy ha akar, ha nem vezetni fog a "csaló", mert nem alhatja át a következő peccstől az éjszakát.
Hát, ha a SCS ebbe belenyúl, azon rohadtul meg leszek lepve.
Ha nem akartam vezetni, mert nem volt kedvem - a valóságról beszélek -, viszont bőven volt időm az átadásig, akkor nem vezettem. Mentem múzeumba, moziba, meg ahová akartam. Nem figyeltem fel, hogy bárki mondta volna, hogy most már pedig vezetsz, vagy megfojtlak egy kompresszor ékszíjjal.
Miféle felfogás az, hogy más helyett döntesz el bármit is. (Megnősülhet, vehet házat, vagy autót?)
A legtöbb embert itt jó szándékúnak és intelligensnek tartom. Mondja már meg valaki, hogy miért kell rákényszeríteni valaki akaratát egy másik emberre? Tudtommal, ezt nevezik diktatúrának.
Mindegy miben akarod korlátozni a másikat. Nincs jogod hozzá!
35 éve foglalkozom harcművészetekkel, de még soha nem jutott eszembe, hogy pusztán azért, mert más a véleménye valamiről, kiüssem a gatyájából.
Tudom, nagyobb dolgokat vittem a témába, de minden nagy dolog apróságokkal kezdődik.
Ráadásul, aki csalni akar, azt az - majdnem azt írtam, Isten - az Univerzum sem akadályozza meg. Lásd az online játékokat. Ki az akinek van kedve hálóban játszani - idegenek ellen - úgy, hogy a baromarcú szakadó esőben, Monaco-ban, 58 mp alatt körbe megy? Ezért hagytam abba a ligákban a versenyzést a cheatengine megjelenését követve. Az nem érdekel, ha lenyomnak, de azt tegye becsületes harcban.
De ez nem online!! Magamban hadd csináljak már azt, amit akarok!
Hogy mi a véleményem az egy másik kávéház, mert én nem tudok csalni, hazudni sem nagyon. Úgy meg, hogy még a kevés pénzemen kiböjtölt játékomat haza is vágjam, pláne.
De, hogy más mit tesz otthon, addig biztosan nem érdekel, amíg ez nem érint másokat.
Ezt hívják - sok mindennel még kibővítve - emberi jogoknak.
Laci voltam.