A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
jocking #17287 Persze, nyilván úgy lehet pénzt keresni, ha sok sofőröd van, és ők termelik neked. Ezt szerintem eddig is tudta mindenki, nekem is már 6 sofőröm van, de fuvaronként 3000 eurónál többet egyik sem termel. Hogy legyen mindenhol garázsom, tele sofőrrel? Ok, biztos hogy dőlne a lé, de ehhez qrva sok idő kell. Meg kell venni egy garázst, sofőrt felvenni, legolcsóbb kamiont alátenni is alsó hangon 800k euró garázsonként. Nem olcsó. Nos, akkor számoljunk kicsit:
- 69 város van a játékban (nem tudom, mindenhol lehet-e garázst venni, de tegyük fel, hogy igen).
- Az alap garázsod először 1 személyes, amit 180k-ért fejlesztet 3 személyesre, az összes többi garázs alapból 3 személyes.
- További 100k-ba kerül felfejleszteni a garázst 5 személyesre.
- A legolcsóbb kamion 100k körül van.
Tehát egy fullos garázs megvétele, fejlesztése és munkásokkal való feltöltése alsó hangon 880k euró, és még nem számoltam a munkaközvetítőnek fizetett pénzt (bár az elenyésző ehhez képest).
69x880000 = kb. 61 millió(!) euró.
Nekem jelenleg egy fullos, és egy 3 személyes garázsom van, 7 sofőrrel. Ők naponta 10-12 ezernél többet nem termelnek. Így ahhoz, hogy egy újabb garázst tudjak venni-fejleszteni-feltölteni, játékbeli időben még legalább 2 hét kéne, de persze nem kell ennyi, mert én is dolgozom, azonban majd' 1 hét így is kell.
Tehát az elején még 1-1,5 hét/GARÁZS, és akkor még nem számoltam, hogy fél milláért kell bele kamion is, az további 2 hét. Így az első néhány garázst nagyjából 3 hetenkénti intervallumban tudod megvenni, ami nagyjából jó eredmény, mert én is a 6. hétnél járok, és 2 garázsom van. A későbbiekben a garázsvétel és fejlesztési idő lineárisan csökkenni fog, mert minél több a garázs, annál hamarabb megtermelik a következőre valót a kollégák.
És itt jön a bibi. Mint látod, mindenhez IDŐ kell. Majdnem megjelenés óta játszom a játékkal, szinte napi rendszerességgel, naponta 2-3 órát, és így is ott tartok, ahol már fentebb leírtam.
A legnagyobb bibi: A játék napra pontosan 2 hete jelent meg. Én is kurva sokat játszom vele, és mégsem tartok még sehol... Így a kedves lentebb említett emberünknél csak akkor hihető, hogy mindenhol van garázsa, és a pénzt önerőből kereste meg hozzájuk (és hogy tényleg ennyi pénze van), ha nincs élete, nem jár se dolgozni, se iskolába, és az egész napját azzal tölti, hogy 16-18 órát játszik az ETS2-vel naponta, mióta megjelent. Bárhonnan nézem, rohadtul nem adja ki...
Ennyi. A matematika és a logika bebizonyította, hogy mondhattok bármit, akkor is csaltok mint az állat. :D