A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
endy papp #17268 Teljes mértékben így van ahogy írtad is.
Csak egyetérteni tudok vele.
Aki az ellenkezőjét állítja az még nem jött rá a pénzkeresésnek eme formájára mit a készítők opciókét beleraktak a játékba,és ezzel úgymond szabad utat nyitva a gyors meggazdagodás szabad útjának.
Ugyan ez elmondható a szintlépésről is csak az kissé más formában jelenik meg a játékban.
Semmit nem kell módosítani átírni ,nem kell semmilyen hekk és mód ez a játék alapból ilyen ,ezen legális opciókkal készült.
Arról hogy a játékkészítők ilyen ......(ha akarjátok nevezhetjük kiskapunak is ,de felőlem mindenki annak nevezi aminek akarja), formában tudtál összerakni a játékot ,azért nem azokat kell szidni és lehordani akik ezt megtalálták a játékban ,hanem a készítőket,egyedül őket terheli a felelősség.
Ezekre a dolgokra már az elmúlt héten rá jöttem csak felsőbb utasításra ne osztottam meg eddig és ezután sem fogom ,ahogy az illető sem tette.
Abban biztos vagyok ha ezt akkor nyilvánosságra hozom minden 3.-4. játékos már ezt használná.
Pár magyarázat ha van pl.100 kamionod a hozzá tartozó garázzsal a sofőrök szintje is magasabb lesz így a bevétel is magasabb.
Nyilván ez minél több lesz csak emelkedni fog,mert mire eddig eljutnak szinteket lépnek és termelik a hasznot.
Nekem most 7 garázsom ,tele sofőrrel és kamionnal,így egy-egy nap után 100 ezreket hoznak a konyhára .
Nyilván ha 2x3 ennyi lesz hatványozódni fognak ezek a számok.
Így senki ne csodálkozzon azon ha valakinek mindenhol van garázsa és annyit keres.
Én speciel mikor rá jöttem erre még a múlt héten,abba hagytam a játékot ,talán ha 1000 km mentem az óta.
Ne másért mivel szerintem ezzel a készítők nagyon mellé fogtak (és akkor még finoman fogalmaztam) hogy így ilyen hamar megszedheted magad legálisan csak a megfelelő opciókat kell használni a játékban.
Ebből következik hogy aki már eljutott addig hogy mindenhol van garázsa az simán kereshet egy-egy nap elteltével akár fél millát vagy többet.
Ezt pontosan nem tudom ,mert nem folytattam a játékot, szerintem ha folytatom már rég belinkelhettem volna azt hogy na nekem mindenhol van garázsom........ és lehetett volna hüledezni meg minden ,hogy cheat és csalás,stb,stb....
Hangsúlyozom mindenkinek ott van a játékában ez a legális opció ,még nagyon keresni sem kell ennyi nem több.
Ez egyértelműen a játék készítők sem tudták ,mivel hivatalos értesülésből tudom hogy a következő pecs-ben javítva lesz.
Ha tetszik ha nem ez van ,van aki kihasználja (kitudja használni) van aki nem mindenki maga dönti el neki mi a jó vagy jobb.
Nyilván én is láttam itt a topikban olyan képet amin az illetőnek se garázsa se sofőrje nem volt ,de mégis minden MAX-ra volt HÚZVA TP, szint,pénz stb és csak pár száz km-t vezetett na az csalás és cheat ,nem más ,de amit én és még páran használnak az nem .
Aki ne hiszi járjon utána.
Itt a fórumon már kaptam pár privát üzit hogy áruljam el (mivel láttak pár képet hogy hol tartok) hogy is lehet hamar pénzt keresni a játékban,mert ők nem szeretnének annyit vacakolni ezzel,de én eddig ,elutasítottam a kéréseket,hogy ez megint jó vagy sem ,mindenki döntse el maga .
Bocs hogy picit hosszúra nyúlt a szösszenetem.
Üdv :endy