A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Hát, nem mindenkinek értenie a magyar nyelvet, de a magyarnak talán illene.
Veregesd csak a fejed a falba, és próbáld szavanként, úgy talán lejön, mit is írtam.
Igaz, ennek van némi előzménye is, de ettől még fel kellene fogni.
De lásd milyen pedagógiai képességgel vagyok megáldva:
Warezzal kezdtem - gondoltam, mrgnézem milyen -, 'oszt megvettem, majd a wareznek odaadtam a 'cámomat, amit az eredetihez kaptam. Volt ez 20-adikán tán?
Maradt benne egy kamu exe, amivel ugyanúgy ment, mint az origival, mivel - mint az köztudott - 'cámmal védik, mint a mackót. Idáig fogható?
Aztán, miután "moá", csak későn kezdtem meg áldásos tevékenységemet, mint vállalkozó (Próbáld utánam mondani: 12-es szinten), így csak akkor derült ki, hogy bugyirózsaszínné változik a gép a megvétele után röviddel. Újra fested, megint bugyirózsaszín.
Na, ezt nyomoztam két napig. 'Azé tartott eddig, mert kissé félrevezettek a kedves kollégák, akiknek szintén hasonló tehénlila lett a trakeszuk, csakhogy én a kis ostoba, azt gondoltam az övék is eredeti. Emiatt máshol keresgéltem. Mivel én olyan emberke vagyok, hogy nem megkerülni szeretem a problémákat, hanem megoldani, ezért csak most villant be, hogy hátha a gagyi változat teszi ezt velem.
Ám legyek hülye, de ilyen emberek is vannak, sőt tán kellenek, mert honnan a bánatos fenéből vennéd le, hogy Te mennyivel okosabb vagy?
Remélem nem fáj nagyon a fejed, ha mégis, tudjuk, hogy nem a gondolkodás, hanem a fal diszperzitása (ja, bocsi; tömörsége) az okozója. Kis vizes borogatás - és itt nem a vizzel teli poharak szétrugdosására gondoltam -, és elmúlik, mint kakasnyalóka a Julcsi szájában.
Bízom benne, hogy ezek után már dereng valami, és nem kell minden háeszemet ilyen messzemenőkig kitárgyalnunk.
Legközelebb, az általános relativitás elmélettel fogunk közelebbről megismerkedni. Ezzel zárom akadémiai székfoglalómat.
Üdv, béke, Laci.