banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    Nos először nem olvastam el, de aztán igen, sé le is fordítom nektek.
    Szóval:

"Kis célzás az ETS2 technikai állásából.
    Sokan bombáznak minket azzal, hogy mutassunk már valamit az ETS2-ből, de ez most komplikált egy kicsit.

A technikát programozó oldalon az árnyékoláson dolgoztunk egy jó ideig, és most hála elértük, hogy a program integrálja, elfogadja a kódokat a játékba.

A végeredmény természetesen az, hogy a készítők és tervezők elégedettek, boldogok az új jellemzőkkel amik ezek: igazi árnyékok, saját árnyékolás, igazi fények, HDR, (nem tudom mi ez, aki tudja leírhatná.) virulunk és kedveljük ezeket. De ugyanakkor húzzák a hajukat, hogy még mindig mennyi munkára van szükség.

Végül nekünk lesz egy korszerűbb grafikai motorunk! Ez éppen még néhány hetet fog igénybe venni, mielőtt el tudjuk kezdeni mutatni mindezek képernyőképeit, a dolgok megfelelően hangoltak és egyensúlyoztak, minden működőképes legyen ahogy várjuk ezeket.

És végül csak röviden a lényeget írom le, hogy azoknak akik belekötöttek az árnyékba ( mint pl én), azok megnyugodhatnak, mert a motor egyenlőre csak a fő kamionon elérhető, de később egyre jobb lesz, és mindennek lesz valódi árnyéka."

Nagyjából ennyi. Nem mindenhol tudtam összeilleszteni a mondatok, bocsi érte. Siettem :D