52660
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • v43 001
    Most akkor mi van?
    "Azt értik és angolra jól fordít a translate."
    "De magyarrol angolra nagyon tré"
    ???
  • WinStar
    beírjátok a google translate-be az óhajotokat és bemásoljátok oda.Azt értik és angolra jól fordít a translate.De magyarrol angolra nagyon tré :S
  • Robertoo21
    Ha valaki ír, megírhatná azt is, hogy ne legyen ilyen szűk időkorlát mint a Gts vagy Et2-ben.
  • v43 001
    Az se lenne már rossz, ha a városban a lámpáknál lenne ilyen zöld hullám. Meg a kisebb utakról ne legyen már olyan hosszú a zöld ha úgyse jön semmi.
  • gomze
    Hello mindenkinek!
    Valaki aki tud angolul, megirhatná az SCS-nek, hogy megint legyen havazás is a játékban, mert a scania-s átalakításuk után azt vettem észre, hogy érdeklik őket a vélemények.
    Én meg irnám nekik, de nem tudok angolul, és ezért azt sem tudom, hogy valaki meg írta-e már nekik.
    Szerintem egy próbát megér!
    Bocsi a kérdőjel lemaradt :/
  • Blum
    És amúgyis hülye kérdés,mert ha tudnánk,az meglenne itt említve + van hivatalos oldala is a játéknak.
    No shit Sherlock...
  • Blum
    Miért alapvető?
  • Gerypapa 95
    alapvető dolgokra miért kérdezel vissza ?
  • 94mike
    Nincs kérdőjel:)
    tehát,lebuktunk...hogy rejtegessük az infókat:P
  • Blum
    Ez most kérdés,vagy csak így bebüfögted?
    Ets2-ről tudtok valami új infót.
  • Blum
    Kutya nem fogja látogatni. Felesleges volt megnyitni..
  • 94mike
    NÉZZÉTEK MEG:D
  • vajo

• Falkon
    Értem. Nem tudom mi lehet a gond.
    Azért köszi a segítséget!
  • DIESEL DOG #1651
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy már megint jönnek ezek a "honnan tudom letőőőteni, adjatok má' linket emberkék, akik képtelen használni a google-t...
  • DIESEL DOG #1650
    Az a "legjobb" az egészben hogy a log-ból semmi sem derül ki mert a log szabályos játékból való kilépését dokumentált le, és átfutva sem derül ki belőle semmi olyan ami hibára utalhatna.
  • vajo
    Köszi :D
  • Gell97 kolega
    grat. :D
  • szabii98
    khhm, Efreet volt?:D
    am grt
  • Szobi30
    grat.
  • vajo
    Köszi.
  • Blum
    Zinternetről
  • luspaydavid
    Jó munkát :D
  • vajo
    Tilos a warez a topikban, így sehol, maximum az OFF topikba, de inkább az ilyeneket pm-ben oldjátok meg.
  • Stig95
    Euro Truck Simulator 2 még meg sem jelent!!!
  • szabensz
    A 18 WoS Extreme Trucker 2-t honnan tudom letölteni??
  • Bálint16
    Hol lehet letölteni ingyen az euro truck simulátor 2-öt (INGYEN) létszives segitsetek elöre is köszi
  • WinStar
    nah ennek örülök,hogy végre van házigazda.Grat :)
  • WinStar
    az a baj hogy nem ez az eggyetlen fórumozós oldal ahol ilyenek a körülmények....
  • vajo
    Akkor Bejelenteném, hogy mától hivatalosan is a topik Házigazdája vagyok, köszönettel Efreet-nek. A felesleges hsz-ket pedig már töröltem is.
  • szabii98
    Alszanak a drága moderátoraink...2009 óta...
  • akos25
    Ez csak a modikat minősíti, senki mást! Majd ha lesz HG, akkor lehet változnak majd az erőviszonyok is! :)
  • vajo
    Én már többször is írtam Efreet-nek privát üzit, hogy törölje, vagy végre megkapjam a HG jogot, de nem jött még tőle válasz. ÉS mivel nem tudok semmit se csinálni a topikban, a modik meg nem törlik a felesleges tartalmat, így nem tudok én se mit kezdeni ezzel a helyzettel, de remélem majd kapok választ.
  • Falkon
    Sziasztok!

Volna egy olyan problémám az Et2-vel, hogy exe hibával kidob.
    Újra raktam, de továbbra is fenn áll a probléma.
    Itt a log fájl.

Kérem, valaki segítsen.
    Előre is köszönöm
    Üdv
    Falkon
  • luspaydavid
    Én is pont most mentem vele :D
  • gumikacsa
    Én is úgy gondoltam, hogy minimum törlik a hozzászólást, de nem tették. Miután szóltunk a moderátori topikba, azt a választ kaptuk, hogy ez se nem reklám, se nem warez. Hát, ők tudják... (azért én nagyot csalódtam a moderátorokba, hogy sokkal kisebb dolgokért is büntit adnak, ezt a hozzászólást pedig nem hajlandók törölni... Igazából ebből azt veszem le, hogy az ominózus oldalt támogatják)
  • akos25
    Hát, előbb vagy utóbb kiderül, hogy ki lesz az! Olyan valaki kellene, aki rendet is tud tartani, meg rendszeresen látogatja a topikot! :D
  • WinStar
    nah igen,csak ki lenne a kiválasztott?Gumikacsa az eggyetlen megbízható itt,de ritkán nézi a fórumot.De majd elválik :D De már kéne mert a játék megjelent s jönnek majd szétoffolni az egész témát -.-