52660
-
#1667 Most akkor mi van?
"Azt értik és angolra jól fordít a translate."
"De magyarrol angolra nagyon tré"
??? -
WinStar #1666 beírjátok a google translate-be az óhajotokat és bemásoljátok oda.Azt értik és angolra jól fordít a translate.De magyarrol angolra nagyon tré :S -
#1665 Ha valaki ír, megírhatná azt is, hogy ne legyen ilyen szűk időkorlát mint a Gts vagy Et2-ben. -
#1664 Az se lenne már rossz, ha a városban a lámpáknál lenne ilyen zöld hullám. Meg a kisebb utakról ne legyen már olyan hosszú a zöld ha úgyse jön semmi. -
#1663 Hello mindenkinek!
Valaki aki tud angolul, megirhatná az SCS-nek, hogy megint legyen havazás is a játékban, mert a scania-s átalakításuk után azt vettem észre, hogy érdeklik őket a vélemények.
Én meg irnám nekik, de nem tudok angolul, és ezért azt sem tudom, hogy valaki meg írta-e már nekik.
Szerintem egy próbát megér! -
#1662 Bocsi a kérdőjel lemaradt :/ -
Blum #1661 És amúgyis hülye kérdés,mert ha tudnánk,az meglenne itt említve + van hivatalos oldala is a játéknak.
No shit Sherlock... -
Blum #1660 Miért alapvető? -
#1659 alapvető dolgokra miért kérdezel vissza ? -
#1658 Nincs kérdőjel:)
tehát,lebuktunk...hogy rejtegessük az infókat:P -
Blum #1657 Ez most kérdés,vagy csak így bebüfögted? -
#1656 Ets2-ről tudtok valami új infót. -
Blum #1655 Kutya nem fogja látogatni. Felesleges volt megnyitni.. -
#1654 NÉZZÉTEK MEG:D -
vajo #1653
-
#1652 Értem. Nem tudom mi lehet a gond.
Azért köszi a segítséget! -
DIESEL DOG #1651 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy már megint jönnek ezek a "honnan tudom letőőőteni, adjatok má' linket emberkék, akik képtelen használni a google-t... -
DIESEL DOG #1650 Az a "legjobb" az egészben hogy a log-ból semmi sem derül ki mert a log szabályos játékból való kilépését dokumentált le, és átfutva sem derül ki belőle semmi olyan ami hibára utalhatna. -
vajo #1649 Köszi :D -
#1648 grat. :D -
#1647 khhm, Efreet volt?:D
am grt -
#1646 grat. -
vajo #1645 Köszi. -
Blum #1644 Zinternetről -
#1643 Jó munkát :D -
vajo #1642 Tilos a warez a topikban, így sehol, maximum az OFF topikba, de inkább az ilyeneket pm-ben oldjátok meg. -
#1641 Euro Truck Simulator 2 még meg sem jelent!!! -
szabensz #1640 A 18 WoS Extreme Trucker 2-t honnan tudom letölteni?? -
Bálint16 #1639 Hol lehet letölteni ingyen az euro truck simulátor 2-öt (INGYEN) létszives segitsetek elöre is köszi -
WinStar #1638 nah ennek örülök,hogy végre van házigazda.Grat :) -
WinStar #1637 az a baj hogy nem ez az eggyetlen fórumozós oldal ahol ilyenek a körülmények.... -
vajo #1636 Akkor Bejelenteném, hogy mától hivatalosan is a topik Házigazdája vagyok, köszönettel Efreet-nek. A felesleges hsz-ket pedig már töröltem is. -
#1635 Alszanak a drága moderátoraink...2009 óta... -
#1634 Ez csak a modikat minősíti, senki mást! Majd ha lesz HG, akkor lehet változnak majd az erőviszonyok is! :) -
vajo #1633 Én már többször is írtam Efreet-nek privát üzit, hogy törölje, vagy végre megkapjam a HG jogot, de nem jött még tőle válasz. ÉS mivel nem tudok semmit se csinálni a topikban, a modik meg nem törlik a felesleges tartalmat, így nem tudok én se mit kezdeni ezzel a helyzettel, de remélem majd kapok választ. -
#1632 Sziasztok!
Volna egy olyan problémám az Et2-vel, hogy exe hibával kidob.
Újra raktam, de továbbra is fenn áll a probléma.
Itt a log fájl.
Kérem, valaki segítsen.
Előre is köszönöm
Üdv
Falkon -
#1631 Én is pont most mentem vele :D -
#1630 Én is úgy gondoltam, hogy minimum törlik a hozzászólást, de nem tették. Miután szóltunk a moderátori topikba, azt a választ kaptuk, hogy ez se nem reklám, se nem warez. Hát, ők tudják... (azért én nagyot csalódtam a moderátorokba, hogy sokkal kisebb dolgokért is büntit adnak, ezt a hozzászólást pedig nem hajlandók törölni... Igazából ebből azt veszem le, hogy az ominózus oldalt támogatják) -
#1629 Hát, előbb vagy utóbb kiderül, hogy ki lesz az! Olyan valaki kellene, aki rendet is tud tartani, meg rendszeresen látogatja a topikot! :D -
WinStar #1628 nah igen,csak ki lenne a kiválasztott?Gumikacsa az eggyetlen megbízható itt,de ritkán nézi a fórumot.De majd elválik :D De már kéne mert a játék megjelent s jönnek majd szétoffolni az egész témát -.-