A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Minta kérdés volt.
De nekem is belilul a szemét. Kiváncsi voltam, hogy a virágbolti is, mert ez is az volt valaha. (Csak számot kapott)
Három autóm van, egy Volvó 750 full extrákkal, a többi is Volvó 750, csak azok aránylag mezeiek.
A rabszolgáknak az is jó.
Na, jó, őszinte leszek!
Nem nagyon fordul elő velem, de kivételesen simán letöröltem a doksikból a ETS2 mappát.
Az ellenkező oldalt figyeltem egy modot akartam kidobni, de a másik oldalon volt a kurzor, és nálam - mivel általában tudom mit törlök -, úgy van beállítva a TCUP, hogy ne kérdezzen rá többször. Paff, szia két hét!
Ezért, most azon ravaszkodtam, hogy felraktam 12-es szintre, meg adtam magamnak 220 000 pénzt. Ez szép is lenne, de a felfedezett utakat, boltokat, ügynökségeket már nem tudom visszarakni.
Tehá, most vettem először autót és kezdtem el az alvállalkozóit, de a két kocsim ott áll üresen, mert csak egy ügynökséget ismerek (benne egy szolgával), és olyan gyalu a muksó, hogy nem vettem fel. Aztán ott van még a fuvar kérdés. Nem kapok komolyabb fuvarokat - hiába osztottam ugyan úgy szét a pontokat -, csak ilyen 6-8 ezreseket. Tudja a nyüves, hogy "árnyékszaki" vagyok. :)
Még szarozok egy kicsit vele, hátha összejön valahogy a dolog. Aztán ha nem..., akkor elölről, gyá!
Ez van. Legalább elismerem, hogy hülye vagyok. 'Monnyuk, mikor tagadtam?
Nemdeügyebár?