banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Batmanci
    Ne ijesztgesd 'má szegényeket! :)
    A modok között csak nagyon kevés "rossz" van.
    Nyilván, ha fel teszel két gumi modot, akkor azok ütni fogják egymást, de ilyen esetben berakja az eredetit.
    A térkép modok, amiből igencsak kevés van, egyik sem működik, ill. működik, csak egy idő után nem lesz fuvarod, Mivel a modba nem kerülnek bele a navigációs információk.
    A lényeg; tudd, hogy melyik mod micsoda és mit művel. Egyszer már felraktam egy mod-csomagot, ami kipróbált, tökéletesen működő kiegészítőket tartalmazott - ne kérd, hogy tegyem fel újra, mert már töröltem -. Jelenleg, 35 moddal fut a játék tökéletesen, hiba nélkül, + az FXAA. Nekem nem lépked ki, nincs olyan, hogy nem indul. Viszont, elképesztően gyönyörű.
    Csak néhány példa: Valós sebességű AI a kiskocsikra, (ettől ahol lehet, mint a mérgezett egér, meg meg normálisan előznek, de kimehetsz eléjük index-szel, mert figyel rád és satut is nyom, ha túl gyorsan váltasz ki) A limitet nem törölném ki, mert a kamillák úgy vannak beszerkesztve, hogy a javát simán megelőzöm, amelyiket nem azt meg csak 100-al tudom csak. (Ők is rongyolnak néha). A szkg-t csak akkor előzheted, ha megy a géped 150-et. Ilyen modom is van, de én nem vágom haza a realitás élményt egy száguldozás reményében. (Arra ott az F1). Ráadásul a borulások, ütközések ebből adódóan ugrás szerűen megsokasodnak.:)
    Amikor aktív voltam, azokat a kollégákat, akiknek nem volt elég az alap pilács,, meg két szúró, mi lámpabuziknak hívtuk. Nem elég, hogy elcsúfítja a gyönyörű verdák "pofiját", még túl nagy haszna sincs, mert a szúrókkal Clevelandig elvilágítok, alappal, meg profin látok ameddig kell - nem 220 felett -.
    Nem vagyok egy képfelrakosgató (Milyen géppel mész, az hagyján, de most megálltam huggyozni, vagy megyek begába... Mindannyian ezt tesszük), de ha lesz gépem esetleg megmutatom.
    Természetesen, mindenki azt teszi, és úgy vágja haza a játékát, ahogy akarja. (Vannak már szint és lóvé csítek... Amit akarsz) Nem kívánok, beleszólni hogy ki mit tegyen fel, hogyan játsszon és milyen csalásokkal. Ez csak a saját véleményem. Megfogadod, jó, ha nem... Nem velem szúrsz ki, hanem azzal, aki a tükörből bambul rád. :)
    Eksön, Laci.