A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Olvasgattam, hogy segítitek a készítők munkáját.
Vannak ötleteim, nem tudom érdeklik-e őket illetve meg lehet-e valósítani.
Ha megnézed a garázsod vannak bent autók, és igazából erről jutott eszembe egy két dolog.
1. Mi lenne, ha pl mozoghatnál mint gyalogos is a játékban.
2. Mi lenne ha vezethetőek lennének az autók (ez alapján lehetnének autó kereskedők is ahl tudnál venni személy autókat)
Ezekkel lehetne ellátogatni pl a kamion kereskedőkhöz. Vagy elutazni vele egy reptérre majd repülővel elutazni az adott helyekre.
3. Lehetne a céget komolyabbá tenni. Pl az embereket jobban irányíthatóvá tenni. De nem csak a sofőrökre gondolok. Akár más területi alkalmazottakat beletenni.
Szerintem baromi sok lehetőség van benne. És ezeket azért lenne jó megcsinálni. (kicsit GTA-sra) megcsinálni, mert egyrészt hatalmasat bővülne a kör akiket megfogna a játék, plusz aki nem vér kamionos, az a mannager részével akár személy autóval való ügyintézést is tudná csinálni.
Szerintem ezekhez a módosításokhoz túl sok nem is kellene. hiszen minden a rendelkezésre áll, csak használhatóvá kell tenni. Vannak gyalogosok repülők, autók, térkép minden...
Jahh és online lehetőség sem lenne rossz. Ahol egymás ellen kellene "harcolni" céget fejleszteni stb stb...
Szóval ha jó ötletnek tartjátok leírhatnátok ezeket nekik..
Vélemény?:)