banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Batmanci
    Nos, Kamionista Elvtársak!
    Ígéretemhez híven felraktam a modokat, meg mivel többen kértétek a "Black-féle" FXAA-t.
    A modokhoz nem fűznék sokat hozzá, talán csak annyit, hogy egyik másikba kicsit beletúrtam - pl. a fizika modban a fékek hatásfokát állítottam -, de nálam tökéletesen mennek. Tálcára, vissza, nem gond.
    Nincs festékcsúszás az eredeti logóktól, eltűnnek tőlük az áttetsző útelzárások (Figyelem! Ettől még koppansz!)
    Megduplázott világítás textúra, szóló módban több időd van teljesíteni a fuvart, 360 fokos nézelődés (Ez a TrackIR használóknak nagy élmény, hiszen kis fejmozdítással körbe tudsz nézni - még az ágy is látható -), lesz egy krómozott kipufogó a felszerelhető kiegek között, eredeti cégek logói a pótokon és a fuvarválasztóban, schmitz logo, kutak eredetiek, eredeti Renault + prémium navigáció és a kedvencem a kabinhangok, no, meg a környezeti hangok abszolút térben.
    'Télleg nem fűztem hozzá sokat! :)
    A telepítéseket is leírom, ha nem tudná valaki.

FXAA

Telepítés: xxx\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\

Modok

c:\Users\teneved\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod\

Értelemszerűen, ha valamelyikre nincs szükséged törlöd, 'oszt kapufa!
    Jó estét, jó szurkolást, jó fuvarozást! (Knézi után szabadon)