A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Huha, nem teljesen értem minden mondatodat:
"ezzel én is egyet értek de konvertált , miért volna értelme átkonvertálni dds re egy sima bmp vagy j peg npg stb fájlt dds re ?"
-nem nagyon értem, mit mondasz, de a játék csak dds kiterjesztésű fájlokat fogadja el, png-t, jpeg-t nem.
"Ha nem azért hogy a program így tudja felhasználni a képet olyan mód ahogyan arra szükség van. Jelen esetben ha megnézed a kamiont s rajta a festést a mintákat azok filmes csillogó bevonatot kaptak akár csak minden más játékban."
-a filmes csillogó bevonat nem elsősorban a dds-en múlik, hanem a mat fájl címzésén és értékein.
"Idáig nem vettem észre hogy át kellett volna konvertálni bármilyen sima kiterjesztésű textúrának is felhasználható kép fájlt ha csak nem kapott az valamilyen effektezést a programon belül."
- lásd fentebb, csak dds-t használ a játék.
"Érted? Máskülönben bármelyik programot megnézed és simán csak oda van bedobálva a megfelelő mappájába a gif vagy a png stb fájl"
- nem tudom, mely programokra gondolsz, itt most a fórumtárs kérdése az ETS2-höz kapcsolódott.
Részemről nem kívánom tovább folytatni ezt az eszmecserét veled. PEACE.