A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
" A DDS fájl egy textúra, amit a játék modelljei használnak." ezzel én is egyet értek de konvertált , miért volna értelme átkonvertálni dds re egy sima bmp vagy j peg npg stb fájlt dds re ? Ha nem azért hogy a program így tudja felhasználni a képet olyan mód ahogyan arra szükség van. Jelen esetben ha megnézed a kamiont s rajta a festést a mintákat azok filmes csillogó bevonatot kaptak akár csak minden más játékban.
"Létrehozható, szerkeszthető pl. DxtBmp-vel, vagy megfelelő plugin használatával Photoshop-al is, ahogy az Ryder159 képén is látszik." Én is tudok létrehozni dds fájlt választhatok milyen képből szeretném , de ettől még nem lettünk beljebb nem tudom mit szeretnél mondani?
Idáig nem vettem észre hogy át kellett volna konvertálni bármilyen sima kiterjesztésű textúrának is felhasználható kép fájlt ha csak nem kapott az valamilyen effektezést a programon belül.
Érted? Máskülönben bármelyik programot megnézed és simán csak oda van bedobálva a megfelelő mappájába a gif vagy a png stb fájl