banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • endy papp
    Nos mivel úgy látom senki nem kapkodta el a választ így ha megengeded megtenném.

Nem csak fuvar közbe pihenhetsz,bár mikor megteheted.
    Nos fuvar közbe is pihenhetsz,persze csak módjával ,mert akkor soha nem érsz oda XD.
    Itt nem kell annyira sietni mint a GTS-ben ott volt úgy hogy csak az uccsó percben akasztottam le a pótot,ebbe a játékban csak nyuggerosan kell venni a figurát.
    Pár példa .
    Az előző fuvar után még maradt a pihenő időmből,pár óra,de nem használtam ki ,mentem és vállaltam egy új fuvart.
    Nem kell megijedni ilyenkor annyival több fuvar időt kapsz ,hogy kényelmesen beleférjen minden,(kávé ,cigi,........na az már nem csak ha gyors vagy XD)így mikor elérkezik az idő nyugodtan letöltheted a pihenődet,mert az idő még utána is kényelmesen elég,amit adnak rá.
    (halkan megjegyzem én mindig sietek,és maxon tolom ahol lehet,persze ha szép tjakhoz érek el el bámészkodok kicsit)
    Volt úgy hogy 4-5 óra pihenő időm megmaradt a fuvarok után.
    Nos mi is ezeknek a dolgoknak a lényege és értelme.
    Nagyon is sok.
    Mivel a kölcsönöd az ketyeg ,már ha van,(én most 600 ezret törlesztek) így nagyon nem mindegy hogy szervezed a dolgaid,mert csak úgy pihengetni a semmire ,én nem szoktam,sőt mikor már írja hogy pihennem kellene,akkor a végsőkig elmegyek,csak akkor állok ki mikor már párszor elaludtam,de ez a ritkább eset,azért ezt nem szoktam megvárni.
    A másik lényeges ezzel kapcsolatban,mielőtt fuvar után elmennél pihenni ,mert már muszáj ,én mindig rákukkantok a fuvar kínálatra ,mert a pihenő miatt lehet hogy elesek egy jó fuvartól,mert oda van írva mikor jár le ,mint az elején leírtam ,belefér még majdnem 0 pihenő idővel is a fuvarodra kapott idő.
    A GTS-ben is ezt szerettem hogy szervezni kellet mikor hova hogyan érek oda ,hogy minél hatékonyabb legyek.
    Persze sokan nem érzik át ezeknek a dolgoknak a lényegét és azért is fullad unalomba ,és hamar félre dobják.
    Egy kis adalék,a GTS-t 2x toltam végig ,aki próbálta tudja miről beszélek,élveztem minden percét ahogy ennek is .
    Jó másodjára már ismerős volt, de akkor is.
    Bocs ha picit hosszú lett és (szájba rágós).
    Remélem érthető voltam.
    Ha bármi kérdés merülne fel szívesen állok rendelkezésedre.
    Üdv: endy