banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Batmanci
    Helyesírás: Egyes.
    Gondolom Te azért jársz ide, hogy mások szemében a szálkát...
    Olyan valamin nem vagyok hajlandó vitatkozni - egy olyan emberrel, aki két mondatban 5 helyesírási hibát vét -, amin évek óta sokkal nagyobb tudású emberek sem voltak képesek dűlőre jutni.
    El kell fogadni - még ha ez nehezedre is esik -, hogy van aki a BMW-t szereti, van aki a Mercit.
    Ennek nem tudom melyik részét nem érted. Már ha, értesz is belőle valamit. Különben arra kell gondolnom, hogy kötekedni jársz ide. (Gyanítom nincs a közelben 'vlmi szórakozóhely)
    Mesterem, megköszönöm, hogy felnyitottad a szemem, de ugorj le rólam, mert borzaztóan nem érdekel egy olyan ember véleménye, aki nem tudja tisztelni a másikat. Tőlem még ilyet nem tapasztalhattál.
    Már írtam, de neked ismét leírom; ha nem tudsz segíteni az emberek kisebb- nagyobb problémáin, legalább ne árts nekik. Márpedig, az a stílus (ha fogalmazhatok így), igen csak sértő hangnemben ért ide. Meglehet, nem annak szántad, de ez is az intelligencia komolyabb fokú hiányát mutatja.
    Nem mondom, hogy kicsap a seggemen a kék láng, de ennél többre becsülöm magam, és ha én meg tudom adni a tiszteletet, akkor elvárom, hogy más is megtegye velem szemben, különben hirtelen egy életre áttetszővé válik számomra. (Megjegyzem, így nem szoktak velem társalogni sehol, mert tudják, ha támadnak, megvédem magam. Úgy, hogy fű nem nő - férfi -)
    Nem tudom ki vagy, de nagyon unom az anonimitás pajzsa mögé rejtőző "bátor" fickókat.
    Nem azzal van a baj, hogy Te az AMD-be vagy "szerelmes", hanem az, hogy ha esetleg valakinek más a véleménye, akkor az hülye. Nem muszáj társalognunk, ha ez a kommunikációs feladat meghaladja képességeidet.
    Te nyertél, Te vagy a profi, és most hagyd a hülyébbeket is véleményt nyilvánítani, mint ahogyan én is teszem. Mi lélektelen, ónszínű szemekkel magunk elé meredő, 'hozzánemértő kis senkik is szoktunk társalogni. Természetesen nem olyan olümposzi magasságokban, mint Te, de nekünk is élnünk kell, még ha ez neked fájdalmas felismerés is.
    Meggyőződésem volt, hogy ez a ETS2 topikja. Nem számoltam azzal, hogy itt kézrátétellel térítenek.
    A továbbiakban nem kívánok ezzel a témával behatóbban foglalkozni.

Ill. egy dolog; mi a retek az a "grammarnáciskodás"? Utána ne keress a háeszeiddel, de ezt magyarázd el 'lécci, egy ostoba szakbarbárnak, ami vagyok gyengéden és csillogó szemmel.