banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Robert24
    Üdv Mindenkinek!

Előljáróba leírnám a gépem paramétereit ami egy 4 magos AMD Phenom 5000-es processzorú 2gb memóriával és Ati Radeon HD 4650 512mb vidi kártyával. Tudom a kártyám nem annyira erős sajnos fullon én sem tudom futtatni a játékot különben szaggatna, így 150% részletességgel és átlagba közepes beállítással játszom probléma mentesen. A felbontás viszont maxon van. Nekem kifagyások, lefagyások nincsennek. Akkor is azt mondom, hogy rosszul van optimalizálva, mert más mai játékok nagy részét fullon tudom tolni. Dehát ez van így sem csúnya azért.
    Igazából én összességébe elégedett vagyok a játékkal, ami nekem hiányzik hogy az alkalmazottaimat nem lehet részletesebben irányítani pl: kiválasztanám mikor mit vigyen és ha egy helyre mennénk akkor konvojba is lehetne tolni. Vagy jó lenne még Európa többi része is Portugália, Spanyol o., Olasz o. közép-déli része, skandinávia meg mondjuk pár keleti ország. Szerintem ez orvosolva lesz. Ha kamion fizikáját nézem akkor ha behuzom a kézit vagy kiengedem akkor a levegő ki-be áramlását nem hallani. Nekem hiányzik. Illetve útközben amikor megtelik a levegő tartály akkor nem hallani, hogy kienged. Nem sok dolog ez, mert a nagyját nagyon jól sikerült megvalósítani, egyenlőre ennyi jutott szembe.
    Ja az tényleg jó lenne ha az al kamionok olyan 89-90km/h-val mennének és a kamion erőssége döntené el így, hogy ki előz meg kit mondjuk dombra, hegyre fel menet vagy éppen a lámpánál a nagyobb gyorsulás végett. Ez a valóságba is így van.