A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Azon töprengek, hogy a többieknek másképp optimalizálták?
Megértelek, hogy bosszús vagy, mert nálad nem azt nyújtja, amit vártál, de nem lehetséges, hogy "a hiba az Ön készülékében van?".
A visualtól a javaig én mindent átnéznék, ha ez sem, akkor egy rendeszer, ha ez sem, inkompatibilis eszköz van a gépedben, amire alergiás ez a motor.
Egy ismerősöm vett egy i7 3550k, Mushkin 8GB 2400, HD7770, de megbízott az Asrock z77-esben.
Kellett is hozzá egy csomó segédprogi, amíg egy-két játékba életet tudott verni.
A véleményem, hogy tudni kell, mit teszek a gépbe - és nem egy kiló kenyérre gondoltam, elvégre nem kemence -, mert egy rosszul megválasztott eszköz csodákra képes, és értetlenül állsz az "esekkelek" jelenségek előtt. Tudom, "a másik progi miért megy simán?". Mert annak megfelel egy bádog csónak is, csak vezesse az áramot. Több halad lesz, de nem haladsz ezzel a progival.
Nem az észt akarom osztani - az nekem is kevés van -, de érdemes ezeken elgondolkodni, és szép apránkén megnézni, mi a gond? Először szoftver, majd hardver.
Lehet, hogy a delej kevés. Jobb vidkarinál ez nagyon könnyen elképzelhető. Húzkodj le minden olyan eszközt, amire nincs feltétlenül szükséged a játék futtatásához, és nézd meg mit csinál, alapon, majd kicsit megemelve a grafot, zene ki, be... és így tovább.
Ha használtam a fejem - nem a falba veréshez vagy, hogy megfejeljem a szomszédot, mert üti a gyereket -, előbb-utóbb lesz belőle valami. 'Tomén, Bonsai.
Üdv, Laci.
@Szia, Papp Endrú!