banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • endy papp
    Szia.
    A reggeli-éjjeli órában a "14004" (lap alja) hsz-ban írtam róla ,nálam is ugyan ilyen gondok vannak.
    Ha elolvasod az is egy megoldás.
    Az éjjel még tesztelgettem.
    Itt egy újabb megoldás talán segíthet,neked is, én most így használom.

Sajnos ugyan az a betegsége mint a STDS-ná csak ott már az első perctől akadt ,igaz ott nem fagyott le.
    Egyértelmű az árnyékokkal van itt is a gond.
    Ha kikapcsolod,a grafikai beállításoknál, teljesen megszűnik az akadás,nálam legalább is ,bevált és nem is fagy ki,több óra játék után sem.
    Igaz elég illúzió romboló árnyékok nélkül a játék de sajna ez van.
    Én mondjuk csak ,úgy csinálom hogy alacsony beállítással használom ,hogy azért mégse legyen olyan "csúnya"az is segít, és mikor el kezd akadozni,akkor 10 percre kikapcsolom,az árnyékokat ,majd utána vissza és megint elmegy egy darabig,és ha kell többször is ugyan ezt megcsinálom,így 2-3 órát tudsz folyamatosan játszani.
    De utána érdemes a gépet újra indítani mert belassul és újra indítás után megint egy darabig elköszörül.
    Hidd el én sem ürülök hogy egy erős géppel ami az ajánlott gépigény fölött van bőven így fut csak ,de majd talán javítanak rajt,ha meg nem akkor így tolom,egyenlőre jobbat nem tudok,remélem segített valamit.