A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
endy papp #14004 Látom másnak is vannak lefagyásai a játékban,pedig ahogy nálam is, bőven meg vannak a játék gépigényei.
Na nem mintha ez vigasztalna engem vagy bárkit is ,hogy más is szív vele.
Természetesen kipróbáltam az adott tippeket ,openGL,DX ből való indítás,semmi javulás.
Arra jöttem rá hogy hiába veszem le a graf beállításokat,akkor is egy idő után előjön a hiba akadás majd leállás.
Jó persze ha mindent levennék közepesre vagy lejjebb akkor lehet nem lennének gondok,no de azért ne barlangrajzot nézegessek azért mert a játék nincs rendesen optimalizálva és belassítja a gépet.
Ennél komolyabb játékok sem okoznak ilyen gondokat a gépemnek,no meg ahogy olvasom nem csak az enyémnek.
Ja és még csak nem is melegszik, volt már olyan játék ami 2x-3x jobban melegítette a gépem és mégsem voltak ilyen problémák.
Egy szónak is száz a vége arra jutottam míg nem lesz a készítők részéről valami érdemleges javítás a játékhoz ezen a téren, 2 max 3 óra játék után kilépek újra indítom a gépem,és tolom tovább,azt vettem észre ez így megoldja a gondokat,ha már jobb nincs,egyenlőre.
Hogy másról is essen szó.
Ekkora köddel sem találkoztam még a játékban.
Egy pici esővel megspékelve.
Köd a javából
Még mindig köd
Sűrű köd