banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • ntex
    Na. 10.500 km után:

Ez a játék eszméletlen jó. Nem tudom miért de nem tudok felkelni előle egyszerűen :D 9/10 nálam, azért van benne egy két apró bug, de ezt ők is tudták hogy maradni fog benne.

Jótanács: Tartsatok távolságot az előttetek haladóktól... :D Az MI autók hajlamosak az utolsó pillanatban kitenni az indexet és satufékezni a kereszteződésekben, te meg szépen beléjük koccolsz. Már kétszer ütköztem azért mert mentem egy kamion mögött, az autópálya behajtónál meg szépen besatuzott előttem ismeretlen okból, egy autó nem volt a környéken.

A másik egy sima mellékút T kereszteződése (itt én is hibáztam mert 60-al érkeztem a kereszteződésbe, esélyem sem volt elkerülni az ütközést), előttem két autó ment, a hátsó amelyikhez elég közel mentem hirtelen eszébe jutott hogy ő balra akar menni így megtorpant előttem miután kivágta az irányjelzőt én meg PAFF bele...

Cool Story Bro!... gondoljátok ti, én meg bosszankodtam egyet hogy miért nem jelez időben a gép a szándékairól :)

Ja meg volt egy olyan hogy megyek egy szintén mellékúton, záróvonal volt előzni tilossal, erre egy személyautó egy beláthatatlan kanyarban elszáguld vagy 100-al mellettem :) Mázlija volt, nem jött szembe semmi, de néztem egy nagyot akkor is :D