banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    2 nap alatt olyan vicces dolgokat vettem észre, hogy ihaj csuhaj.

1. A km-t nem arányosan használjuk a valósággal, szal kb 100 méter 1 km a gémbe. Ezzel nincs gond. Csak az üzemanyagot viszont valóságosan használja, és azért az cool, hogy egy teli tankal elmentem Berlinből Grimsby-be, onnan vissza Torinoba, Torinoból pedig Prágába és most van negyedig a tank. Ez röhej.

2. A sofőrök bekaphatják. Mi az, hogy 439€ / fuvar + 12,29€ / km?? Ez azért luxus.

3. A kamionok árazása az katasztrófa! Jó, nem azt mondom túl drága, de a valósághoz képest picit drága, hogy egy középfülkés 420-as 4x2-es Scania 149.000€, ami legrosszabb álmomban is 43.200.000 forint. Egy R730 kerül ennyibe nem egy 420-as alapfelszereltségű kamion. :D

4. A lámpa az röhej szintén. Megyek át a zöldön és megbasztak 550€-ra. Kérdem én, hogy WTF???
    Legközelebb kipróbáltam. Túl rövid a sárga. Bemész zöldbe, és ha nem mész gyorsan, akkor rád váltja a pirosat és ha a pótkocsi még nem ment el a lámpa mellett az biza 550€. :D Good Job Pavel. :D I love u :)))