banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • LTomi
    Ma bogarásztam egy kicsit a játék belső fájljai között, amikor egy érdekes térképre bukkantam. A map editor hátterét találtam meg, a játék fejlesztői erre építik rá a pályát, amin vezethetünk. Jól látszik, hogy a fejlesztők bejelölték azokat az utakat, amiket lemodelleztek, azonban ezeken kívül más részeket is feltüntettek.. A játékban (egyelőre) nem szereplő területek között ott van Olaszország északi része, egészen Rómáig, Lengyelország keleti része számos új várossal, köztük Varsóval, Szlovákia keleti része Besztercebányával és Kassával, és - ami számunkra talán ebből a legfontosabb - Magyarország északi része, Budapesttel és Debrecennel. Természetesen nem 100%-ig biztos, hogy ezekkel a részekkel fogják megnövelni a játékterületet, de nagy esély van rá. Ezt a térképet bárki megtalálhatja a base.scs fájlon belül a material\editor mappában, europe_bgn.dds néven. Azonban hogy ne kelljen mindenkinek kitömöríteni a base.scs fájlt, majd pedig benne keresgélni, itt a térkép, amiről beszéltem: