52659
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Kistódi
    gugli (google)
  • TomSolberg
    haha magadra ismertél a leírásba mi :P
  • tamás98
    A Rig 'n' Roll-ról valaki adna linket kipróbálnám!
  • szabii98
    Erre van a Rig 'n' Roll.Ajánlom figyelmedbe (:
  • tamás98
    Ha tudod mi az a kamionozás akkor nem mész részegen!A másik meg hogy nem lehet majd benne menni olnine mert a játék motorja nem teszi lehetővé de ez már le van írva pár oldallal korábban!
  • TomSolberg
    meg jólenne on linájn lehetőség hogy megmutassam ogy megyek hogy tolom a vasnak hogy füstöltetem, utak királya részeg kaminos néven mennég és csapkodnám az íróasztalt közbe menne a zene, mert én jó kamionos vagyok.
  • TomSolberg
    ja azt nemláttam ,mert én német olajat tettem bele nem ruszkit , azzal nem füstöl
  • Kistódi
    háháháaz mi az a "mótór"?
  • djano
    csak abba is ha jó kamionnal voltál mint én sose kaptak el.
    és ugyan ez lenne ezért sok értelme nincsen.
    A kipufogó meg hogy füstöl már ETSben is van.
  • TomSolberg
    meg ha megtúráztatom akkor fütyüljön a generátor a kipufogóba, meg a mótórba a benzin.
  • TomSolberg
    Kipufogóra gondoltam, megi gen rendőrök is lehetnének , mint a 18 Whls of steelbe.
  • Kistódi
    simánroncsderbi meg drift meg mindenáá vannak emberek akik azt hiszik ilyen a kamion szimulator...
  • djano
    de ember mit akarsz hogy szálguldjunk a kamionnal hogy ne kapjon el rendör bácsi mert csőbe megyek?
    Meg mi füstöljön a gumi?vagy a kamion mert a kipufogóját meglehet csinálni hogy füstöljön.
  • Kistódi
    Én is akartam írni de mondom inkább nem flegmázok így írta más
  • TomSolberg
    Az NFS nek meg a GTa-nak mióta van jó fizikája? :D:D mikkel játszotok ti emberek :D:D Olyan leygen minimum mint az iracing, annak a leggyengébb a fizikája a szimek között, olyasmi lehetne.
  • djano
    xd ez nem Most Wanted.
    Ez ETS ember kamionos játék!
  • tamás98
    + ha jó fizikát akarsz akkor menj GTA-zni
  • tamás98
    De le van írva hogy az Scs-től ne várjunk el olyan grafikát meg hasonlókat mint az EA-tól!
  • TomSolberg
    akkoris gagyi volt a fizika
  • tamás98
    Figyi,ez nem GTA!
  • TomSolberg
    Meg zsarus üldőzés isw kéne már.
  • TomSolberg
    Az elődnek nagyon gagyi fizikája volt, egyszercsak elkezdett csúszni, meg összevissza menni, rögtön felidegesített, meg is babráltam de ez a gagyi méggagyibb lett.
    Remélem ebbe a verzióba már elérhető lesz az 5 lépcsős csiptuning szett.
    Meg füstölni is fognak.
  • vajo
    ja
  • szabii98
    Am GT5?
  • tamás98
    Nekem már megtenné ez a grafika is.
  • vajo
    Én a fák miatt tettem be. Mert hiába kicsi, vagy nagy költségvetésű cég, attól még tudnának ilyen fákat csinálni, nem pedig ilyen 2 lapból álló szart. Amit ígértek ETS2-ben az már egy fokkal jobb.

#1188: A szimulátor attól szimulátor, hogy hasonlít a játék a valóságra.

Más: Régebben írtátok, meg az SCS is, hogy ez egy sima kamionos játék, a kisebb korú gyerekek miatt! TDU-ból lehetne koppintani. Egy sima mód a gyerekeknek, és esetleg a felnőtteknek meg egy Hardcore mód. Felépítésileg nem kell hozzá egy nagy dolog. Menübe egy plussz felület, és csak egy új .dll-t kell írni. Max 2 féle fizika mód stb..
    (Most jön az megint, hogy "kis cég...stb")
  • DIESEL DOG #1193
    Szvsz már a GTS-nek is szép a grafikája ahhoz képest hogy anno pl. a Hauliné milyen volt, persze nem egy csúcs, de viszonylag szép...
  • gumikacsa
    :D

Én már meguntam a számat tépni, hogy kis cég, meg a prism3d csak ennyit bír....

Nekem már az eddigi játékok is tetszettek kinézetre. Már ha csak a fizikát behangolnák rendesen, +kuplung, és rendes váltó, már annak is örülnék..
  • yokel
    Annyi köze van annak a képnek a játékhoz, h itt egyesek még mindig nem képesek felfogni, h olyat várnak el az SCS-től amit az EA-től várnak el.

Érthetetlen számomra, h miért nem képesek megbarátkozni a gondolattal, h soha nem lesz tdu2, nfs, gta, stb. szintű grafika itt, mert nem egy súlycsoportba vannak a fejlesztő cégek!

Ez olyan mintha a Suzukitól porsche színvonalat akarnának elvárni!
    Fogja már fel végre mki, h az SCS egy mikrocég a nagy játékfejlesztőkhöz képest, és ezt nem is titkolják, már többször fel is hívták a rajongók figyelmét, h ne várjanak tőlük csodát! De úgy látszik, h ezt itthon nem képesek meghallani a kiskorúak! Ha nfs/tdu2 grafikát akarsz akkor játsz azzal!
    Természetesen függetlenül attól, h a becsatolt kép ha épp nem abból van akkor se ez a lényeg, hanem h ne keverjük a szezont a fazonnal! Az SCS nem EA és társai, ennyi!
  • nenus
    az a lényeg, hogy jó lenne ilyen környezet a játékba ;)
  • gumikacsa
    Ezt most én nem értem...

Ennek a képnek mi köze a játékhoz?
    Illetve, az hogy hogy néz ki a növényzet, annak mi köze ahhoz, mennyire lesz jó a játék?

Valaki felhomályosíthatna...
  • SitatiS
    Értem!
    Nekem annyira nem mértékadó a grafika.. :)
    De egy szimulátor nem a grafikától szimulátor
  • 94mike
    Ez NEM az ets2 grafikája,ebben egésszen biztos vagyok,csak 1 kép,hogy ezt már lehet nevezni szimulátornak.
  • Szobi30
    azért egy kicsit komolyabbnak néz ki mint az eddigi játékaik...
  • SitatiS
    Egyáltalán nem rossz ez a grafika,ha ez mellé még normális fizikát is raknak a kamionok alá,már jól járunk:)
  • nenus
    hát azért mostmár ilyen grafikát elvárnék...
  • szabii98
    Én arra gondoltam hogy egy közepes játékot kapunk és megis tartom a gondolatomat egy ideig :D
  • vajo
    Ez a növényzet... :D
    SCS tanulhatna még. Valahogy egyre jobban kezd elmenni az a gondolat a fejemből, hogy végre valami jó játékot kapunk.

• gumikacsa
    Hát, lehet, hogy már meg van, de amíg az Scs ki nem írja, addig nincs meg (ez egy rajongói blog, nem hivatalos). És valószínűleg nincs meg, mert az utolsó blogbejegyzésben az Scs azt írja: "bíznak benne, hogy meg lesz".

Sőt, ha meg is lesz, az is csak akkor végleges, ha a játék megjelent. Emlékezzünk csak a DAF esetére, ahol már megvolt a licensz, de miután látták a játékot mégsem adták hozzá a nevüket.
  • yokel
    Az oldalon azt írják: gyönyörű árnyékok, jobb világítás

Na erre kivi leszek, csak még messze van sajna 2011 Q3/Q4