banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • akos
    Csak annyit tudok erre mondani, hogy igazad van!!! Tényleg nem lenne nekem sem kellemes. Tehát, ha fejlesztői szempontból nézzük, akkor igen, neked van igazad... De ha a vevő szempontjából nézzük, akkor meg nekem van igazam, és hogy miért??? Pontosan azért, mert ha jobban megnézzük, akkor az eddigi kiadott két európai kamionokat tartalmazó játék között nagyon minimális a különbség!!! Szóval nekem pl nincs kedvem pénzt adni kétszer ugyan azért a játékért... Tudom, hogy ez is csak azért van, mivel ez egy kis vállalat, és így nehéz bármi nagyot is alkotni... De azért ne felejtsük el, hogy az EA sem innen kezdte, ahol van... Csak hát az is mérvadó, hogy az autós játékok sokkal kelendőbbek, mint ezek... Nem akarok szemétkedni, de én, mint vevő szemlélem a dolgot, mivel szerintem normál esetben mindenki a saját érdekeit nézi, és így sajna arra a következtetésre jutottam, hogy ez a legjobb megoldás... Részemről ennyi, nem fényezem azokat, akik nem legálisan jutottak a játékhoz, mivel az nem korrekt, de szerintem miért fizessek valamiért, ha ingyen is megkaphatom??? Csak azért, hogy másokat támogassak??? Engem sem támogatott soha senki, akár milyen rossz helyzetben voltam, és erre az egyre az élet tanított meg... Meg ha épp megveszem, hiába támogatom azzal az SCS-t, mivel attól még mások megint csak nem veszik meg, és akkor hiába támogatom őket, mivel ugyan azt a "minőséget" kapom, mint azelőtt... Szal ennyi...