52658
-
#1178 ja, csak a játékba nem engedik betenni. -
vajo #1177 Megvan a Renault licence.. :D -
vajo #1176 Jaja...Az utolsó mondat elárulja. -
#1175 Hát kb
"Most az egész figyelmet az ETS2 befejezésére tesszük, és örülünk hogy történést adtok nekünk(?).Hamarosan új 3D modelleket láthattok kezelőfelületekről és a kabinról Magnum, Premium és Actros kamionokban-és magabiztosan szép neveket és logokat láthattok a kész játékban."
Egyéb gondokat nézzétek el, kezdő vagyok ennyit vettem ki belőle. -
#1174 Lehet, én rosszul vettem ki, de azt írják: még nincsennek meg a licenszek, de nagyon bíznak benne, hogy megkapják.
De valami jó angolos majd megfejti, mit is írnak pontosan, itt az angol szöveg:
"Soon we will shift our full attention to Euro Truck Simulator 2 finally, and we'll be happy to give you more news about what is happening with it. One little hint of good news coming soon is that we'll soon be starting on 3D models for dashboards and cabin interiors of Magnum, Premium and Actros - and we are pretty confident that the names and logos will be there in the final game!"
-
nenus #1173 én a prémium belsőt valamiért jobban várom :D -
Blum #1172 -
#1171 Actross :P
várom váá :P -
vajo #1170 Van egy kis info. ETS2 blogján találtam, sé hollandul van, és nem értem azt a nyelvet :D így webfordítót kértem segítségül:
" SCS Software bejelentette az engedélyt, hogy használják a védjegyet, Renault belső.
SCS Software Extreme Trucker 2 ír a blogon egy pozícióban a következő:
Hamarosan el fogjuk mozdítani a teljes figyelmünket Euro Truck Simulator 2 végül, és boldogok leszünk, hogy több híreket arról, hogy mi ezzel rendelkező esemény, fogunk adni neked. A jó hírek egy kicsi célzása hamarosan jönni az, hogy hamarosan kezdődni fogunk a fülkebelsőknek és műszerfalaknak vagy Magnumnek, Premiumnek és Actrosnak a 3D modelljein - és mi elég magabiztosak vagyunk vagyis a nevek és logók ott lesznek a végső játékban!
Binnenkort zal SCS Software zich dus volledig richten op Euro Truck Simulator 2. Na het maken van de Volvo FH16 cabine zal nu gewerkt worden aan de 3D modellen van de Renault Magnum, Premium en Actros.
Hamarosan SCS Software annyira teljesen Euro Truck Simulator 2. Gyártás után a Volvo FH16 kabin most működni fog a Renault Magnum, Premium és Actros 3D modelljein. "
Elég értelmetlen katyvasz tudom...:D
-
#1169 Szerintem is, ets2-ből most ubiszezon van, teljesen jó helyen vannak itt az et2 infók, képek. -
vajo #1168 Az első hsz-ben benne van, hogy ET2 és ETS2 topik. És hogy az ETS2 a fő téma. Mellékesen belehet rakni, meg egyébként kit zavar most, és kb fél év múlva?? Senkit. Valaki privát üzenetbe csesztet, hogy vannak-e infók! Ha már nem találja meg a banner alatt azt a pár linket, akkor itt megnézheti. De lényegtelen. Ha zavar akkor töröltesd!! -
#1167 Igazadvan. -
#1166 Kapufa, nincs a topiknak házigazdája.... -
#1165 Remek házigazdája van a topiknak.. -
#1164 Mi a faszért kell telebaszni az ETS2 topikját ET2 képekkel?
Ezek simán mehetnének a ET1 topikjába!
Több keresnivalója lenne ott ezeknek, mint itt... -
vajo #1163
-
#1162 xDDDDDDDDDD -
#1161 A_DSA:DAS_SAD_ Lehoék geciii :D -
#1160 Ha jól láttam az SCS Facebookján meg a Blogon akkor nemsokára lesz ET2 :) -
nenus #1159 Csokifagyi vanilia, költözik a familia
-
#1158 Látod valahol? Visszao olvasni nem lenne valami egyszerű feladat amuúgy.. -
#1157 semmi uj hir nincs az ets 2 ro''l? -
#1156 Értelmes hsz. -
#1155 Ha jó sok pénzem lesz csinálok egy ilyen fülkét új r-est és ETS2 vagy ha lesz még folytatás megcsináltatom és úgy fogok menniDe azért jó álmodozni -
#1154 egy kis OFF... -
#1153 Rákerestem, láttam is, de az általában spekuláció -
vajo #1152 a Magyar..:D vagy nem? de ha január, akkor meg 2012 januárjáig is ráérünk :D -
#1151 keresrá a webáruházaknál. -
#1150 gts januar 5-13 kozott jott ki :P:D:)) -
#1149 az extreme truck : 2011 03 01 előis lehet rendelni. -
#1148 a GTS az januárban jött ki :D -
nenus #1147 gts az januárban jelent meg -
vajo #1146 Majd augusztus vagy Szeptember lesz az ETS2 megjelenési ideje. Általában ilyen tájt szoktak kijönni. ETS az augusztus 8. volt németbe, nálunk mo-n szeptember. GTS az augusztus vége szeptember eleje, vagy valahogy így. Szóval ne várjunk semmit előbb. -
#1145 az ets2 is akkor jelenik meg? -
#1144 Hát, ez mind két játékra elég valószínűtlen megjelenési dátum -
#1143 Reméjjük nem. Mivel 2011 03 01 a megjelenési dátum. -
vajo #1142 Amúgy szerintem meg most az ET2-t csinálják, meg már Beta tesztelés van.
Ezzel kész lesznek, kiadják, aztán neki leselkednek az ETS2-nek. Tipp. :D -
vajo #1141 Nekem sose szakadt be a jég :D pedig még DH-ztam is a kamionnal, de semmi. :D -
#1140 Én is szerettem az elsőt :D
Főleg mikor beszakadt a jég xD -
#1139 Nem tudom, kinek hogy... Én az első résszel is egész jól elvoltam, ma is fent van, néha megyek egy kört, igaz szinte csak a dél amerikai pályán.