banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • endy papp
    Addig nálam kamatozik az ára.
    Így aztán ha meggondolom magam (mivel személyes átvételt választottam)előrendelésnél, akkor a boltban marad egy ideig,de ettől még nálam a Föld forog tovább,és az élet sem áll meg ,nem fogom tragédiaként megélni az eseményt.

Boxer: Mellesleg megjegyezném ,ha 19-én jelenik meg egy adott játék azt már 18-án a boltban van,vidéki boltban nem ,de a budapestiekben igen,így 19-én átvehető személyesen.
    De vidéki boltokba is kiszállítják 19-én.
    Ha meg nem így lesz az csak megint a Készítők töketlenkedését mutatja ,jellemzi,hogy még az előre kiírt megjelenést sem tudták betartani.
    Nyilván ha futár vagy postás hozza akkor más a tészta.
    Csak egy példa:
    Tegnap rendeltem elő egy játékot ami ma jelenik meg ,de már a boltokban tegnap ott volt ,még a honlapjukon is feltüntették,meg is kérdeztem telón ,hogy akkor mikor szállítják ki hozzám vidékre,azt mondták ma megkapom.
    Persze nem lehet általánosítani boltja válogatja.
    Ja és ennél a boltnál minden,előrendelt új terméket ingyen házhoz szállítanak az ország területén.
    Az is igaz az ETS2-t nem itt rendeltem meg.(mivel náluk ,még nem előrendelhető)
    De volt már olyan játék vásárlásom is amikor 2-3 nappal előbb megtudtam venni a megjelenés előtt,igaz aktiválni nem tudtam csak a megjelenés napján de akkor igen,és már toltam is neki.
    Úgy hogy lényeg a lényeg "csak nyugtával a napot"
    1 hét múlva lehull a lepel,mire is vártunk ennyi ideig.XD