Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TruckerDave
Az még jó lenne ha 1 sávos úton az alap autók is elõznének. 😄

RS
Nagyon komoly! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Ez az! Mér kapnánk ki! Ez félig kamionos fórum is! Már csak azért is mert a játék arról szól!

MANos Viktor
De majd pont Vajo-tól kapnak mi?... 😄

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Kistódi
Nekem m1 majd ti kaptok nem én...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Ez benne lesz a játékban! Bõven elfér...

www.smart-bus.hu

Kistódi
Ha a pihenõkrõl beszéltek menjetek a kamionos topicba...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

He?!

Kistódi
Ne ez legyen már a téma fiúk! Ez ETS2 topik nem kamionos...

Akkor nem jól tudja... de nem gond, mert többet pihen, ezért tuti nem büntetik meg, max a fõnöke akad ki.

www.smart-bus.hu

Az apám sofõr és õ mondta hogy ez így van!

Nem egészen! 😊

MAXIMÁLIS VEZETÉSI IDÕK

Napi
Naponta 9 óra, amely hetente két alkalommal 10 órára növelhetõ

Átlagos heti
Hetente maximum 56 óra, 6 alkalom során
Két egymást követõ hét során maximum 90 óra

KÖTELEZÕ NAPI PIHENÕIDÕ

Egy gépkocsivezetõ esetén
11 óra megszakítás nélkül
12 óra, ha 2 vagy 3 szakaszban tölti le, ebbõl 8 óra egybefüggõ legyen;
1 óránál rövidebb idõ nem számít pihenõidõnek
Heti három alkalommal 9 órára lehet csökkenteni megszakítás nélkül, de a 11 órából elmaradt idõt a következõ hét végéig "le kell pihenni"

www.smart-bus.hu

Törölt felhasználó
1 héten 2x-er vezethet 10 órát...
És nem kötelezõ a 15 óra pihenõ sem, min. 9 órának kell meglenni...
Kistódi
Egész nap a vasutis képet nézem...<#idiota><#idiota>

MANos Viktor
Csak az a baj azzal hogy akkor "sose" érsz oda ahova mész. 😄

ÁÁÁÁÁ! AZ hülyeség lenne akkor már inkább a valóságban leszek kamionsofõr!

luspaydavid
Ha jól emlékszem nagyon nagy térképet ígérnek akkor az se lenne hülyeség ha az idõt az igazira raknák úgy értem 1 óra az tényleg 1óra LS-be is van ilyen és lehet állítani is pl. 2x 6x stb..

The Truck Is My Life

A fuvar határideje az általában e szerint van a szabály szerint van kiszámolva!

MANos Viktor
Az még nem is baj csak a fuvart ne kellene idõre vinni... 😊

A sofõrök idõbeosztással dolgoznak!
- Minden nap 9 óra vezetés (4 és fél óránként 45 perc pihenõvel!) majd 15 óra pihi!
- Egy héten csak egyszer vezethet egyszerre 10 órát!
- Hét nap után 1 nap kötelezõ pihi, majd megint hét nap után már 2 nap, aztán még hét +1, még hét +2!
- És ezt az egészet egy mérõ méri, és ha a zsaruk észreveszik hogy nem tartottad be meg is büntethetnek!

Törölt felhasználó
Nem mindig...
Jó persze nem engedik hogy 2-3 hétig elkólicálj 1 fuvarral... 😊
Azt hülyeségnek találnám,merthogy a való életben is van határidõ. (Asszem'..😄)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Törölt felhasználó
Ha több szabadság érzetet akarnak adni, akkor remélhetõleg nem kerül majd bele az idõhöz kötött fuvarok se mint a gts-be (:
Robertoo21
a megjelenésig már lesz munkám(remélhetõleg), eddig nem tehettem meg hogy vegyek akármilyen pc-s játékot...de erre félreteszem a pénzt!!!
#2269 (gumikacsa) : semmi értelme szerintem...nem olyan szokványos hogy benne legyen, de érdekesség képpen bekerülhetne mint pl egy sonderfahrt

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Ilyenen én is kiakadok, de majd én is írom hogy:

HUNGARY
HUNGARY
HUNGARY
HUNGARY
PLEASE
SCS...
I LOVE YOURS.. 😄 xd

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

luspaydavid
ÁÁá hülyék azok én is mindig olvasom hogy DOUBLE TRAILER, DOUBLE TRAILER <#wilting>
Nem tudom hogy vagytok vele de nekem nem hiányzik az.

The Truck Is My Life

gumikacsa
csak ne úgy, mint egyes emberek, hogy 1 topikba töbszörr beleírják:

DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER

PLEASE SCS!

Ezek annyira idegesítõek

Renault magnum http://kamionszim.hu

luspaydavid
Én már írtam nekik hogy esetleg hogy ha talán még is csak akkor ja 😄

The Truck Is My Life

Ha minél többen írjuk le, akkor talán beteszik. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

hungaro
tetszik, ha így folytatódik elég komoly játékot fogunk kapni!<#eljen><#finom>

Hivatás az Életért!

Gell97 kolega
aztakurva:| <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
ez a pihenõhely nekem nagyon bejön. 😄

péistike
Nagyon baró játék lesz😊

GTS

luspaydavid
Wááá <#wow2> Jól néz ki nagyon ! 😊
Am

"A második kép egy egyszerû pihenõhely az út mentén. Megint a cél ugyanakkor a játékosnak több realizmus és több szabadság, neked akarunk adni egy esélyt, hogy parkoljanak és bárhol pihenjenek, ahol ez valóságban volna törvényes, nem igazságos néhány ikonfoltnál ahogy az elmúlt játékokban."

Jól hangzik amit írnak csak így tovább !

Amúgy bele könyöröghetnénk Magyarországot is. 😊

The Truck Is My Life

Jól van na Csak megjegyeztem!

v43 001
Nagyon jó lesz végre a játék! 😊

Sajnos nem tudok angolul, németeül se nagyon, ezért ha valaki megtenné nekem hogy elküldi nekik amit írok annak nagyon megköszönném. (webfordítókba nem bízok, elég szutyok munkát végeznek)
Tehát az autópályákon lehetne gyorsító és lassító sáv mint a valós életben. Lehetne több fajta útkeresztezõdés, pl. ilyen kanyarodó sávokkal. Több fajta KRESZ tábla is mehetne a játékba. Akkor még lenne egy olyan dolog amit szerintem mindenkit zavar, vagyis a lámpaváltás. Az elõzõ részekben ez össze vissza volt, szinte minden lámpánál meg kellett állni. Meg lehetne csinálni hogy legyenek ilyen "zöld hullámok" a nagyobb utakon. Persze a kis utcákból nem kell hogy fél órán át zöld legyen.
Vannak ilyen apróságok amik persze nem halálosan fontosak, de feldobják a játékot.

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

gumikacsa
Most én is kötözködnék, de azért ne vegyétek túl komolyan, mert elõfordulnak kivételek, de 3 tengelyes pótokat leginkább tûsarkú húzók után szoktak kötni. 😛

Viszont a képek alapján kinézetre nagyon brutális lesz a játék.

DANIELTRUCKER: Mivel a kamion pihenõben áll, így elég valószínû, hogy a sofõr sz@rni ment. Vagy egy ribit heggeszt az ágyon...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Áhh de fasza<#eljen>

DANIELTRUCKER: nehogy már most az a bajod legyen,hogy hol van a sofõr-.-"

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Wohooo! Nagyon király! Tetszik! Az opciókkal meg még jobb lesz! Örülök, hogy végre ott pihensz ahol akarsz, persze álló helyzetbe! Már csak a reális vezetési idõ betartását kéne beletenni!

De hol van a sofõr?
A scania tetején ablak van vagy mi az a fény a tahográfnál?

<#wow1>Megveszem..😄 Úgy érzem, nagyon jó mapokat lehet majd benne építeni 😄 Kezd realisztikus lenni a játék.

Kistódi
Azta k**rva egy gyönyörû!!!!<#wow1><#wow1><#wow1>

Robertoo21
Ha jól értelmeztem, amit a képekhez írtak, akkor a sorompó fényei világítani fognak, és le és fel fog ereszkedni a sorompó, ha jön vagy éppen elment a vonat.
A második képhez a pihenõhelyeket úgy alakítják ki, hogy akárhol pihenhess a pihenõhelyeken, ne csak az ikonoknál ahogy eddig.
csak pozitívumok!

Ráadásul a vasúti átjáró teljes értékûen mûködik is!

"Our ambition is to make railroad crossings fully functional in Euro Truck Simulator 2, with the lights flashing and the bar going down and up again after the train has passed."

Végre,vasúti átjáró! és még jó is!

Na ez igen kéremszépen,az SCS most úgy néz ki,hogy nagyon odarakja magát! <#taps><#eljen>

Szobi30
nagyon adják...
egyébként, a második képen úgy nézem, hogy valami új parkoló vagy hasonló van...

www.szobi.picturepush.com

kutizsolt
ujj kepek nagyon jok 😉[/url][/img]
[/url][/img]

V-Power Shell

Robertoo21
ha olvastad volna az eddigi hozzászólásaimat, akkor tudnád h eddig nagyon jónak láttam a dolgokat, amikrõl képet kaptunk, és nem írtam hozzá baromságokat, ezért értem "nektek semmi sejóó" címzést miért én kaptam...de nembaj
#2247: ha nõ, aki jól néz ki és nagy mellei vannak jöhet 😄

Fasza!<#eljen>

Atikah
Szerinted ha tudnak modellezni mért használnák fel más modelljét?
Én is ha nem vagyok lusta kedvemben, inkább megcsinálom magamnak a cuccot, annál kevesebb lesz a készítõk listája.

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Masszõrgépet ne tegyenek már bele? xD
Am sztem lesz benne Svarci is...

94mike
Jaaaaajjjj-.- örülj neki h van,2 perc rá tenni egy nyamvatt poroltót.nemigaz,h nektek semmi sejóó.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]