Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
www.smart-bus.hu
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
www.smart-bus.hu
MAXIMÁLIS VEZETÉSI IDÕK
Napi
Naponta 9 óra, amely hetente két alkalommal 10 órára növelhetõ
Átlagos heti
Hetente maximum 56 óra, 6 alkalom során
Két egymást követõ hét során maximum 90 óra
KÖTELEZÕ NAPI PIHENÕIDÕ
Egy gépkocsivezetõ esetén
11 óra megszakítás nélkül
12 óra, ha 2 vagy 3 szakaszban tölti le, ebbõl 8 óra egybefüggõ legyen;
1 óránál rövidebb idõ nem számít pihenõidõnek
Heti három alkalommal 9 órára lehet csökkenteni megszakítás nélkül, de a 11 órából elmaradt idõt a következõ hét végéig "le kell pihenni"
www.smart-bus.hu
És nem kötelezõ a 15 óra pihenõ sem, min. 9 órának kell meglenni...
The Truck Is My Life
- Minden nap 9 óra vezetés (4 és fél óránként 45 perc pihenõvel!) majd 15 óra pihi!
- Egy héten csak egyszer vezethet egyszerre 10 órát!
- Hét nap után 1 nap kötelezõ pihi, majd megint hét nap után már 2 nap, aztán még hét +1, még hét +2!
- És ezt az egészet egy mérõ méri, és ha a zsaruk észreveszik hogy nem tartottad be meg is büntethetnek!
Jó persze nem engedik hogy 2-3 hétig elkólicálj 1 fuvarral... 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#2269 (gumikacsa) : semmi értelme szerintem...nem olyan szokványos hogy benne legyen, de érdekesség képpen bekerülhetne mint pl egy sonderfahrt
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
HUNGARY
HUNGARY
HUNGARY
HUNGARY
PLEASE
SCS...
I LOVE YOURS.. 😄 xd
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nem tudom hogy vagytok vele de nekem nem hiányzik az.
The Truck Is My Life
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
DOUBLE TRAILER
PLEASE SCS!
Ezek annyira idegesítõek
Renault magnum http://kamionszim.hu
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Hivatás az Életért!
ez a pihenõhely nekem nagyon bejön. 😄
Am
"A második kép egy egyszerû pihenõhely az út mentén. Megint a cél ugyanakkor a játékosnak több realizmus és több szabadság, neked akarunk adni egy esélyt, hogy parkoljanak és bárhol pihenjenek, ahol ez valóságban volna törvényes, nem igazságos néhány ikonfoltnál ahogy az elmúlt játékokban."
Jól hangzik amit írnak csak így tovább !
Amúgy bele könyöröghetnénk Magyarországot is. 😊
The Truck Is My Life
Sajnos nem tudok angolul, németeül se nagyon, ezért ha valaki megtenné nekem hogy elküldi nekik amit írok annak nagyon megköszönném. (webfordítókba nem bízok, elég szutyok munkát végeznek)
Tehát az autópályákon lehetne gyorsító és lassító sáv mint a valós életben. Lehetne több fajta útkeresztezõdés, pl. ilyen kanyarodó sávokkal. Több fajta KRESZ tábla is mehetne a játékba. Akkor még lenne egy olyan dolog amit szerintem mindenkit zavar, vagyis a lámpaváltás. Az elõzõ részekben ez össze vissza volt, szinte minden lámpánál meg kellett állni. Meg lehetne csinálni hogy legyenek ilyen "zöld hullámok" a nagyobb utakon. Persze a kis utcákból nem kell hogy fél órán át zöld legyen.
Vannak ilyen apróságok amik persze nem halálosan fontosak, de feldobják a játékot.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Viszont a képek alapján kinézetre nagyon brutális lesz a játék.
DANIELTRUCKER: Mivel a kamion pihenõben áll, így elég valószínû, hogy a sofõr sz@rni ment. Vagy egy ribit heggeszt az ágyon...
Renault magnum http://kamionszim.hu
DANIELTRUCKER: nehogy már most az a bajod legyen,hogy hol van a sofõr-.-"
к.ιηтнуα.
De hol van a sofõr?
A scania tetején ablak van vagy mi az a fény a tahográfnál?
A második képhez a pihenõhelyeket úgy alakítják ki, hogy akárhol pihenhess a pihenõhelyeken, ne csak az ikonoknál ahogy eddig.
csak pozitívumok!
"Our ambition is to make railroad crossings fully functional in Euro Truck Simulator 2, with the lights flashing and the bar going down and up again after the train has passed."
Na ez igen kéremszépen,az SCS most úgy néz ki,hogy nagyon odarakja magát! <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
egyébként, a második képen úgy nézem, hogy valami új parkoló vagy hasonló van...
www.szobi.picturepush.com
#2247: ha nõ, aki jól néz ki és nagy mellei vannak jöhet 😄
Én is ha nem vagyok lusta kedvemben, inkább megcsinálom magamnak a cuccot, annál kevesebb lesz a készítõk listája.
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Am sztem lesz benne Svarci is...